- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.961
Aminnnn amin kuzucum tebrik ederim tekrarLunis ben 5 yıldır evliyim, korunmayalı da 2 yılı geçti.
Allah sizlere de verir inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Gözün aydın canim benim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbimKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Kızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Yükselen burcun başak canım13.04.1994 öğle 2-3 arası erzurum
Sen nasıl oldu kuzum iyimisinHayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin kuzum insallah❤
Saol kuzumYükselen burcun başak canım
Merhaba folik asite adet bitince mi basliyoruzHamile kalmadan önce yapılması gerekenler
- Sigarayı çöpe atın. ...
- Alkolü bırakın. ...
- Beslenmenize dikkat edin. ...
- Demir eksikliği varsa tedavi olun. ...
- Folik asit takviyesi alın. ...
- Hemen tartılın. ...
- İlaç almadan önce doktorunuza danışın
8. Jinekolojik muayeneden geçin
9.Diş tedavinizi yaptırın
Malesef kuzum belirtilerde boğuluyorum resmen şuan herşeyi yaşıyorum ama beni mahveden iş yapamaz hale getiren kasık şişlik hissi sürekli yanıyor sanki çekilme. Hissi ile birlikte batma Hissi de var mahvetti beni ya ne oturabiliyorum ne yürüye biliyorum namazımı zor kıldım sanki hava basmışlar anneme dedim napim ağrı kesici içsem olmaz annemde yok içme.bekle bir kaç gün daha dedi test için yoksada cidden gidip baktiricam başka bişimi var diyeSen nasıl oldu kuzum iyimisin
Gözün aydın canim benim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin kuzum insallah❤
geçen ay grip olduğumda ateşim vardı cayır cayır yanıyodum ateşim 36.9 yada 37 çıkıyodu şimdi hiç bişeyInsallah kuzum
Ya belki üşüttün ondan atesin var illa burnun akcak bogazin agricak deil usutunce
Amin canımİnşallah kardeşlerim, tüm isteyenlerle birlikte.
canım ben daha önce yaptırdım sağlık ocağında kan testi onlar görünüyordu. bana barkod numarası vermedilerki. neyse yarın gidicem öğleden sonra o zaman söyler doktor napalımCanim merhaba, bende gecen gun aile hekimliginde kan verdim tsh vitaminler icin falan ordan biliyorum da.saglik ocagindaki kayit e nabizda gorunmuyor evet.ben istemisdim ordan bana kayit nosu vermislerdi internetten bakabilmek icin.istanbulda oturuyorum ben muhtemelen ile gore degisiyordur, labim diye bir sonuc gosterme ekrani var oraya tc ve kayit nosunu girince gorunuyor sonuclar istanbuldaydan eger bilgin olsun.
SaatlerdeKiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir
Ben hic yatmiyom vallayatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Ooo super canım benim değerin 12 çıktığında idrar testi yapmış miydi nKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Geçmiş olsun kuzum bunu da atlattınMerhaba güzel kızlar anestezili rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı şuan beklemeye geçtik rahim filmi çektiricek arkadaşlar varsa korkmasınlar bir soru sormak isterseniz cevaplayabilirim gerçi ben anestezili çektirdim normal olsa ağrı olur muydu bilemiyorum
bat günü idrar testi yapmıştım çıkmadıSaatlerde
Ooo super canım benim değerin 12 çıktığında idrar testi yapmış miydi n
Kuzum sen bu ay gün aşırı öı denemiştin nasıl yapmıştınHayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin kuzum insallah❤
O idrar testi varsa atar misin ne kadar silik tibat günü idrar testi yapmıştım çıkmadı
gecikmedeki ilk gün kan testi 12
gecikmede 3. gün sabah idrar testi silik çizgi- bu sabahtı
gecikmede 3.gün hcg 48.
Ay canım inşallah güzel şeylerin habercisidir kuzum benim alma sakın ilaç flan zaten az kaldı test yaparsın iyim kuuzm bende ne olsun macunumu kullanmaya başladım işte adet bitsin hemen başlayacam çalışmalara her ay ayni seyler işteMalesef kuzum belirtilerde boğuluyorum resmen şuan herşeyi yaşıyorum ama beni mahveden iş yapamaz hale getiren kasık şişlik hissi sürekli yanıyor sanki çekilme. Hissi ile birlikte batma Hissi de var mahvetti beni ya ne oturabiliyorum ne yürüye biliyorum namazımı zor kıldım sanki hava basmışlar anneme dedim napim ağrı kesici içsem olmaz annemde yok içme.bekle bir kaç gün daha dedi test için yoksada cidden gidip baktiricam başka bişimi var diye
Sen nasılsın peki iyimisin
Kuzum ben 24 pik ti 24 25 26 değerlendirdimKuzum sen bu ay gün aşırı öı denemiştin nasıl yapmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?