Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba folik asite adet bitince mi basliyoruz

Sen nasıl oldu kuzum iyimisin
Malesef kuzum belirtilerde boğuluyorum resmen şuan herşeyi yaşıyorum ama beni mahveden iş yapamaz hale getiren kasık şişlik hissi sürekli yanıyor sanki çekilme. Hissi ile birlikte batma Hissi de var mahvetti beni ya ne oturabiliyorum ne yürüye biliyorum namazımı zor kıldım sanki hava basmışlar anneme dedim napim ağrı kesici içsem olmaz annemde yok içme.bekle bir kaç gün daha dedi test için yoksada cidden gidip baktiricam başka bişimi var diye
Sen nasılsın peki iyimisin

Insallah kuzum
Ya belki üşüttün ondan atesin var illa burnun akcak bogazin agricak deil usutunce
geçen ay grip olduğumda ateşim vardı cayır cayır yanıyodum ateşim 36.9 yada 37 çıkıyodu şimdi hiç bişey
im yok 38 derece bence alet bozuk

canım ben daha önce yaptırdım sağlık ocağında kan testi onlar görünüyordu. bana barkod numarası vermedilerki. neyse yarın gidicem öğleden sonra o zaman söyler doktor napalım

Kiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir

Ben hic yatmiyom valla yatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Saatlerde
Kızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Ooo super canım benim değerin 12 çıktığında idrar testi yapmış miydi n

Geçmiş olsun kuzum bunu da atlattın

Ay canım inşallah güzel şeylerin habercisidir kuzum benim alma sakın ilaç flan zaten az kaldı test yaparsın iyim kuuzm bende ne olsun macunumu kullanmaya başladım işte adet bitsin hemen başlayacam çalışmalara her ay ayni seyler işte

Kuzum sen bu ay gün aşırı öı denemiştin nasıl yapmıştın
Kuzum ben 24 pik ti 24 25 26 değerlendirdim
Totalde adet 16 aralıkta bitti ben 17 sini 19 unu 20 isni 22 sini 24 25 26 29 unu 1 ini değerlendirdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…