Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cektir tabi canim onlemi bastan almak lasim bende o dusuncrdeyim butun kontroller yapilmaliki boşa kürek çekmeyelim..
Kk nin bütün çenesi düşük kadinlari bizde yetismek imkansiz

ama eşinde sorun varsa bile sende olmadığı ne malüm.yani en iyisi tabi baştan önlem almak yine de siz bilirsiniz.
ben herseyımı yaptırdım adam kılını kıpırdatmadı. oda gitsin ugraşsın. eğer onda bişey yoksa ben herseyı en bastan da yaptırırım.

Senim gunun gecmis bi test yapsana varsa zatrn cikar

Geçen cuma yaptım hayalet bile görmeyince sonra yapmak istemedim adetim de düzensizlik oluyor arada dün yatarken sabah yapıcam diyip testi bile gözümün önüne koydum ama gece rüyamda test yapıyordum benim test negatif çıkıyordu ablamınki pozitif idi oda istiyor 2. Çocuğu rüyadan fazla etkilendim sanırım nasıl olsa pazartesiye kadar gelir gelmezse pazartesi yaparım dedim kocam sağolsun bebek diye diye bence etkiliyor regli ondan gelmiyor

bu ne için yum takibi için mi buna gerek yok aslında ovülasyon testi var artık her yerde satılıyor onunla yapın denemelerinizi sonuç hep doğru çıkıyor.

Aslında adet günü için bir alternatif burda duydum bende merak ettim bu aralar hamilelik testleri fazla yanlış çıkınca alternatif iyidir

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bir özet geçeyim 4 yıllık evliyim 3 senedir bebek istiyoruz eşim 10 eylülde variskosel ameliyatı oldu bir aşılama yaptırdık sonuç negatif pcosluyum iki kimyasal gebeliğim oldu rahim filmi temiz kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarım da eşim yeni ameliyat olduğundan doktora gitmiyoruz 6. ayda sperm testine bakılacak 24,5 yaşındayım :) eşim 29
en son adet olduğum tarih 7 aralık
beklenen adet tarihim 7 ocak
adet döngüm 31 günde bir
D1DEM [IMG alt="BUSR4"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/858/858448.jpg?1570961128[/IMG] BUSR4
ve çok uzatmadan bu ay ovulasyon testi denedim 7 aralık adet tarihim 11 aralıkta bitti 13 aralıkta teste başladım sonuçları paylaşıyorum anlayan hanımlardan yardım bekliyorum artık anne olmak istiyorum bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Eklentiler

• IMG_1351.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum bende yumurtlamadan beri var özellikle yumurtlamanın 7.günü başladı ondan beridir adet olcak gibiyim hayirlara çıksın inşallah
Amin bitanem ya inşallah bebeğimiz bize tutunmaya çalışıyordur onun sancıları da inşallah bunlar ❤❤

Canm hosgeldin oncelikle testlerin henuz pik yapmamis ama dememye devam et az lalmis pik olmasi icin 2 damladan fazla damlatma test bozuluylr kuzum

Canm hosgeldin oncelikle testlerin henuz pik yapmamis ama dememye devam et az lalmis pik olmasi icin 2 damladan fazla damlatma test bozuluylr kuzum
aslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mı

aslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mı
Genelde 12 4 Aksam 8 ve 10 saatlerinde yapilir cnm sen devam et insallah yakaliyicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…