- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.301
Cektir tabi canim onlemi bastan almak lasim bende o dusuncrdeyim butun kontroller yapilmaliki boşa kürek çekmeyelim..maşallah sayfalar ne kadar akmış böyle 2020 yazıyor başlıkta ama bayağı uzun aktif bir topic galiba neyse bende hamilelik düşünenlerdenim aslında bu ay kimyasal yaşadım şu an reğl dönemindeyim haftaya rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum rahimde mi sıkıntı var acaba dedim kendi kendime daha önce de polip aldırmışlığım var çünkü ve diğerini de kaybetmek istemiyorum varsa sıkıntı baştan tedbir alayım dedim yaşımda var çünkü yani kısacası bende bu sürece hazırlanıyorum inşallah yaza kadar olsun çok istiyorum hayırlısı bakalım.
ben rahım filmini eşim sperm testi yaptıktan sonra yaptırıcam. kendımı yıpratamam boşunaYok kuzu cektirmedim daha 3. Ayda doktora gidim bi bakim. Ne dicek olmadi soylerim bi cektirim diye
ama eşinde sorun varsa bile sende olmadığı ne malüm.yani en iyisi tabi baştan önlem almak yine de siz bilirsiniz.ben rahım filmini eşim sperm testi yaptıktan sonra yaptırıcam. kendımı yıpratamam boşuna
ben herseyımı yaptırdım adam kılını kıpırdatmadı. oda gitsin ugraşsın. eğer onda bişey yoksa ben herseyı en bastan da yaptırırım.ama eşinde sorun varsa bile sende olmadığı ne malüm.yani en iyisi tabi baştan önlem almak yine de siz bilirsiniz.
iyiyiz canım yok daha regl olmadım bugün olabilir büyük ihtimalleR Rainbow3461Tubaasare MY MIRACLE kizlar nasilsiniz regl oldunmu my miracle kizlar digerlerinizde soruyorumda profil isimleriniz aklimda kalmiyor
Senim gunun gecmis bi test yapsana varsa zatrn cikar
bu ne için yum takibi için mi buna gerek yok aslında ovülasyon testi var artık her yerde satılıyor onunla yapın denemelerinizi sonuç hep doğru çıkıyor.
Evet kuzum oyle vallaBende iki gündür rüyamda adet olduğumu görüyorum. Önceden hep testlerde pozitif görüyordum. Hele bir sabah rüyamda 4 5 test yapıyorum hepsi pozitif bir uyandım adet olmuşumpsikolojik görüyoruz rüyaları bence
Atesin kacti kuzum pekiiyiyiz canım yok daha regl olmadım bugün olabilir büyük ihtimalle
37.9 çıktı canım ama ateş konusuna takılmıyorum ben yani ona güvenmiyorumAtesin kacti kuzum peki
Hadi hayirlisi ne kadarlik evlisin canimBen Dogum kontrol hapı içerken aynı zmnda sogan kürü de içtim
Amin bitanem ya inşallah bebeğimiz bize tutunmaya çalışıyordur onun sancıları da inşallah bunlarKuzum bende yumurtlamadan beri var özellikle yumurtlamanın 7.günü başladı ondan beridir adet olcak gibiyim hayirlara çıksın inşallah❤
Canm hosgeldin onceliklemerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bir özet geçeyim 4 yıllık evliyim 3 senedir bebek istiyoruz eşim 10 eylülde variskosel ameliyatı oldu bir aşılama yaptırdık sonuç negatif pcosluyum iki kimyasal gebeliğim oldu rahim filmi temiz kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarım da eşim yeni ameliyat olduğundan doktora gitmiyoruz 6. ayda sperm testine bakılacak 24,5 yaşındayım :) eşim 29
en son adet olduğum tarih 7 aralık
beklenen adet tarihim 7 ocak
adet döngüm 31 günde bir
D1DEM [IMG alt="BUSR4"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/858/858448.jpg?1570961128[/IMG] BUSR4
ve çok uzatmadan bu ay ovulasyon testi denedim 7 aralık adet tarihim 11 aralıkta bitti 13 aralıkta teste başladım sonuçları paylaşıyorum anlayan hanımlardan yardım bekliyorum artık anne olmak istiyorum bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
aslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mıCanm hosgeldin oncelikletestlerin henuz pik yapmamis ama dememye devam et az lalmis pik olmasi icin 2 damladan fazla damlatma test bozuluylr kuzum
Genelde 12 4 Aksam 8 ve 10 saatlerinde yapilir cnm sen devam et insallah yakaliyicazaslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mı
Hastayim hala kuzumR Rainbow3461Tubaasare MY MIRACLE kizlar nasilsiniz regl oldunmu my miracle kizlar digerlerinizde soruyorumda profil isimleriniz aklimda kalmiyor
Inşallah kuzum ya İNŞALLAH aminnnnAmin bitanem ya inşallah bebeğimiz bize tutunmaya çalışıyordur onun sancıları da inşallah bunlar❤❤
Tubis seni etiketledim gormedin nasil oldun kuzum biraz daha iyimisinHadi hayirlisi ne kadarlik evlisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?