Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
huzurlu ve mutlu çalışmana çok sevindim canım iş yerinde huzur çok önemli daha verimli ve istekli oluyorsun senin için en hayırlısı neyse o olsun kuzum

Ben idrar testinde görmeden kan vermem istikrarlıyım

Merhaba hoşgeldn aramıza sefa getirdin, en kısa sürede hikayeni dinlemek isteriz

kız allah seni ne etmesin, uçukta gelsin bebekte gelsn ya
Hoşbuldum aslında konum var canım oğlum seni unutmayacağız diye. Bakmak istersen
Hamilelik için 5 yıldır uğraşıyoruz bir dış gebelik bir erken doğum yaşadım. Ondan sonrada hamile kalamadım. İlaçlardan ve stresten aldığım kiloyuda veremeyince mide küçültme ameliyatı oldum. Bu yüzden 9 ay bir yıl beklemem lazım. Kısaca böyle inşallah nasip olur

inşallah çok istiyorum ama o kadar çok umut ettim ve boşa gitti ki biraz rahat bırakmak istiyorum en azından günüm geçince test yapmak gibi ben deli gibi günler öncesinde test yapıyorum sonra üzülüyorum
Hayir hayir sakin yapma canim somra uzulen biz oluyoruz dedigin gibi oluruna birak canim Bnm insallah vardir

kızlar çok ilginç bir şekilde düne kadar (adete 8 gün kala) aşırı bir kasık ağrım vardı
hemde acayip bir biçimde yanma gibi
dün bişey oldu resmen akşam şak diye kesildi
bugünden itibaren 7 gün kaldı
bütün belirtiler gitti
normalde benim adete bu kadar kala göğüs ağrımın başlaması gerekirdi
göğüslerde de tık yok
eğer hamişsem size yazacağım hiçbir belirti olmayacak diye üzülüyorum
okadar da hayal etmiştim yazarım kızlara diye
R Rainbow3461 G gizsiz nurchun Tatli mucize

Bisey olunca ne oluyorki kuzum anlatirmisin yeni duydum böyle bi şey

Benimde 7 gun var bugun hic bi belirtim yok bu ay hic olmadi yanliz deilsin

Benimde 7 gun var bugun hic bi belirtim yok bu ay hic olmadi yanliz deilsin
didoş biliyomusun bi arkadaşım hamile şimdi, her ay o da belirti arardı olmazdı,hiçbir belirtim yok bu yaa olmadı galiba dediği ay hamile kaldı
yoksaaaa bizdeeeee??

didoş biliyomusun bi arkadaşım hamile şimdi, her ay o da belirti arardı olmazdı,hiçbir belirtim yok bu yaa olmadı galiba dediği ay hamile kaldı
yoksaaaa bizdeeeee??
Valla bilmiyom. Artık varsada inanamicam her ay yumurtlamadan sonra kasik agrilarim baslardi neler neler bu ay cok rahatim hic umut etmiyom ohh bekliyom oyle

Bisey olunca ne oluyorki kuzum anlatirmisin yeni duydum böyle bi şey
Şimdi kuzum biz kadınlar adet olacagimiz zaman rahmimiz aşağı iniyor yani adetten 1 veya 2 gün önce iniyor rahim aşağıya adet boyunca aşağıda adet bitiminde geri yukarı çıkıyor rahim. Ben de burada okumuştum orta parmakla vajinaya bakıp sert birsey eline gelirse rahimmis işte o ama ben tabi parmagimla yapamicagim için kocama söyledim gecen ay ki adetimde gerçekten adetten 1 gün önce ilişkiye girdik ve eşim evet benimki birseye değiyor dedi. Anla işte benimki dediği şeyi ama adetten 1 gün önce boyle birsey yoksa parmağa veya esimizinkine birsey değmiyorsa rahim yukaridadir yani hamileyiz demektir. Hamile kalınca rahim aşağı inmiyormuş çünkü. Anladınmi kuzum. Adet olacağında rahim iniyor, hamile olduğunda rahim aşağı inmiyor benim bata 6 gün var eşim kontrol ediyor dün ilişki oldu birsey değmedi suan diyor ama son 1 gün kala belli olur artik

Hic belirti olmayisida bir belirtidir kuzumm

Sağol kuzum deniyicem tabi ben parmakla yapamam asla ama kocama sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…