Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sen 17.günden sonra niye devam etmedin en belirgin 17 görünüyor bi de ilk 10 gün yapmana gerek yok ki :) genelde insan 12 si ile 19 arası falan yumurtlar.

sen 17.günden sonra niye devam etmedin en belirgin 17 görünüyor bi de ilk 10 gün yapmana gerek yok ki :) genelde insan 12 si ile 19 arası falan yumurtlar.
Hayir kuzum bu herkeste aymi degil bn adet bittikten sonra 7. Gun yumirtluyorum mesela sesin dedigin tarihlerde yaparsam kacirmis olurum genelde adet bitiminden yapilirsa cok iyi olur

sen 17.günden sonra niye devam etmedin en belirgin 17 görünüyor bi de ilk 10 gün yapmana gerek yok ki :) genelde insan 12 si ile 19 arası falan yumurtlar
hayır devam ettim 18 de 17 den daha silik çıktı sonra bir yaptım bir yapmadım ama gün aşırı ilişki oldu bilmiyorum pcos olduğundan gün kaçırmak istemedim ama abarttım galiba

ben rahım filmini eşim sperm testi yaptıktan sonra yaptırıcam. kendımı yıpratamam boşuna
Bencede kuzum oyle hep sen yipraniyosun
Bekleyebiliyosan bekle tabiki canim brklemek en iyisi sabrina hayran kaldim

Canim 2. 10. Ve 17. Supheli testlerin cogu dagilmis yani bozulmus /: pek net bisi diyemiyorum cubuk testlerden kullansaydin keske bu testlerde pik olucagi zaman t kismi hemen koyulasmaya basliyo oylr anlayabiliyosun yumurtlama oldugu ama t c kadar yada daha koyu olmali

aslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mı

Canim saatle pek alakasi oldugunu dusunmuyorum bak ben bu testleri aksam 9 11 11 de yaptim yine gayet net sonuc verdi..

anladım teşekkür ederim bir daha ki ay onlardan alayım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…