- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.321
Bnde olmadim ama Cok agrim var oyy cok gecmis olsun ya fena kaptin hastaligi ❤Hastayim hala kuzumOlmadim kuzum bekliyorum 4 5 ocakta olmam lazm sen
bu arada teşekkür ederim hoşbuldum :) 4 damla damlatıyordum daha az mı yapmam gerekti bilmiyordumCanm hosgeldin oncelikletestlerin henuz pik yapmamis ama dememye devam et az lalmis pik olmasi icin 2 damladan fazla damlatma test bozuluylr kuzum
Ya kuzum oyle dusunme belki vardir olmazsan test yapsana37.9 çıktı canım ama ateş konusuna takılmıyorum ben yani ona güvenmiyorum
Evet kaswt testlerde 2 damla damlatiliyor canim bnmbu arada teşekkür ederim hoşbuldum :) 4 damla damlatıyordum daha az mı yapmam gerekti bilmiyordum
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bir özet geçeyim 4 yıllık evliyim 3 senedir bebek istiyoruz eşim 10 eylülde variskosel ameliyatı oldu bir aşılama yaptırdık sonuç negatif pcosluyum iki kimyasal gebeliğim oldu rahim filmi temiz kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarım da eşim yeni ameliyat olduğundan doktora gitmiyoruz 6. ayda sperm testine bakılacak 24,5 yaşındayım :) eşim 29
en son adet olduğum tarih 7 aralık
beklenen adet tarihim 7 ocak
adet döngüm 31 günde bir
D1DEM [IMG alt="BUSR4"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/858/858448.jpg?1570961128[/IMG] BUSR4
ve çok uzatmadan bu ay ovulasyon testi denedim 7 aralık adet tarihim 11 aralıkta bitti 13 aralıkta teste başladım sonuçları paylaşıyorum anlayan hanımlardan yardım bekliyorum artık anne olmak istiyorum bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Hayir kuzum bu herkeste aymi degil bn adet bittikten sonra 7. Gun yumirtluyorum mesela sesin dedigin tarihlerde yaparsam kacirmis olurum genelde adet bitiminden yapilirsa cok iyi olursen 17.günden sonra niye devam etmedin en belirgin 17 görünüyor bi de ilk 10 gün yapmana gerek yok ki :) genelde insan 12 si ile 19 arası falan yumurtlar.
hayır devam ettim 18 de 17 den daha silik çıktı sonra bir yaptım bir yapmadım ama gün aşırı ilişki oldu bilmiyorum pcos olduğundan gün kaçırmak istemedim ama abarttım galibasen 17.günden sonra niye devam etmedin en belirgin 17 görünüyor bi de ilk 10 gün yapmana gerek yok ki :) genelde insan 12 si ile 19 arası falan yumurtlar
hala devam etmeme gerek var mı sence zaten 4 gün sonra falan adet olurum sivilcemde çıktı adet belirtilerim var gibiEvet kaswt testlerde 2 damla damlatiliyor canim bnmrica ederim
Bencede kuzum oyle hep sen yipraniyosunben rahım filmini eşim sperm testi yaptıktan sonra yaptırıcam. kendımı yıpratamam boşuna
Bekleyebiliyosan bekle tabiki canim brklemek en iyisiGeçen cuma yaptım hayalet bile görmeyince sonra yapmak istemedim adetim de düzensizlik oluyor aradadün yatarken sabah yapıcam diyip testi bile gözümün önüne koydum ama gece rüyamda test yapıyordum benim test negatif çıkıyordu ablamınki pozitif idi oda istiyor 2. Çocuğu rüyadan fazla etkilendim sanırım nasıl olsa pazartesiye kadar gelir gelmezse pazartesi yaparım dedim kocam sağolsun bebek diye diye bence etkiliyor regli ondan gelmiyor
Canim 2. 10. Ve 17. Supheli testlerin cogu dagilmis yani bozulmus /: pek net bisi diyemiyorum cubuk testlerden kullansaydin keske bu testlerde pik olucagi zaman t kismi hemen koyulasmaya basliyo oylr anlayabiliyosun yumurtlama oldugu ama t c kadar yada daha koyu olmalimerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bir özet geçeyim 4 yıllık evliyim 3 senedir bebek istiyoruz eşim 10 eylülde variskosel ameliyatı oldu bir aşılama yaptırdık sonuç negatif pcosluyum iki kimyasal gebeliğim oldu rahim filmi temiz kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarım da eşim yeni ameliyat olduğundan doktora gitmiyoruz 6. ayda sperm testine bakılacak 24,5 yaşındayım :) eşim 29
en son adet olduğum tarih 7 aralık
beklenen adet tarihim 7 ocak
adet döngüm 31 günde bir
D1DEM [IMG alt="BUSR4"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/858/858448.jpg?1570961128[/IMG] BUSR4
ve çok uzatmadan bu ay ovulasyon testi denedim 7 aralık adet tarihim 11 aralıkta bitti 13 aralıkta teste başladım sonuçları paylaşıyorum anlayan hanımlardan yardım bekliyorum artık anne olmak istiyorum bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
aslında devam ettm devamını çekmedim sadece hep silik çıktı en koyu 17 olan sanıyorum birde çalıştığımdan 18,30 -19:00 gibi yaptım saatlerim mi yanlış yoksa yumurtlamadım mı
anladım teşekkür ederim bir daha ki ay onlardan alayım olmazsaCanim 2. 10. Ve 17. Supheli testlerin cogu dagilmis yani bozulmus /: pek net bisi diyemiyorum cubuk testlerden kullansaydin keske bu testlerde pik olucagi zaman t kismi hemen koyulasmaya basliyo oylr anlayabiliyosun yumurtlama oldugu ama t c kadar yada daha koyu olmali
Kuzum hic anlamiyorum valla bizim burda testleri oyle elimize vermiyolar doktor direk aciklama yapiyo.. Negativ felan yaziyo orda sanirim temiz yaEki Görüntüle 2572124 Kızlar smear sonucumu da aldım gelmişken ama bir şey anlamadım
Bakalim iki gün daha gelmezse yaparim ama gelir yumurtlama 2 gun geç olmustuYa kuzum oyle dusunme belki vardir olmazsan test yapsana
Sen bilirsin canm Gun asiri degelrendirdiysen aknti yok insallah tutmusturhala devam etmeme gerek var mı sence zaten 4 gün sonra falan adet olurum sivilcemde çıktı adet belirtilerim var gibi
evet bu testin adı nedir bu adetten sonra birde bunu alayımEki Görüntüle 2572125
Canim saatle pek alakasi oldugunu dusunmuyorum bak ben bu testleri aksam 9 11 11 de yaptim yine gayet net sonuc verdi..
Hadi kuzum insallah hasta olmazsin da bize hayirli haber verirsinBakalim iki gün daha gelmezse yaparim ama gelir yumurtlama 2 gun geç olmustu
Canim ben yurtdisindayim burdan aldim ama instada birgebeningunlugu varya kizlar ordan aliyo geneldeevet bu testin adı nedir bu adetten sonra birde bunu alayım
inşallah çok istiyorum ama o kadar çok umut ettim ve boşa gitti ki biraz rahat bırakmak istiyorum en azından günüm geçince test yapmak gibi ben deli gibi günler öncesinde test yapıyorum sonra üzülüyorumSen bilirsin canm Gun asiri degelrendirdiysen aknti yok insallah tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?