Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sela
Kizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
Canım oncelikle çok geçmiş olsun o ben daha yeni yaşadım kanamam bir hafta sürdü ama içerde parça kaldığı için kürtaj da oldum ben mecburen. Senin için gerek kalmaz inşallah düşer kendiliğinden. Rabbimin bı vergisi oda kuzum üzme kendini ayağını sıcak tut Allah'ın izniyle tekrar olur

Ah kuzum benimki kesilmiyor yumurtlamadan beri hafif vardı ama yumurtlamanın 7.gününden beri çekiyorum 9.gününden sonra şiddetlendi şuan 11.gün hala aynı su kasıklarda ki şişlik hissi beni mahvediyo bilmiyorum insallah bebistendir ❤inşallah sende gebissindir❤ benimde 6 gün kaldı regle
Ki benim normalde ağrı adete 2 3 kala en erken başlardı geçen ay hiç belirtisiz adet oldum sancısız bu ay umutluyum aslında ama biyandanda çok korkuyorum

Cok iyi bir fikir bende kendı kontrol edemem eşime söyleyim

Kuzum hic anlamiyorum valla bizim burda testleri oyle elimize vermiyolar doktor direk aciklama yapiyo.. Negativ felan yaziyo orda sanirim temiz ya
Kuzum çıktım şimdi temizmiş yine ultrSonla baktı rahmin temiz bir sıkıntı yok acele ediyorsun dedi güldü bana yine elimde kalacaklar bir gün nevaD3 diye bir vitamin yazdı süreci hızlandırır dedi kullanan var mı

Kızlar ben pcoluyum ve düzenli adetim yok bir buçuk senelik evliyim Aralık 5 de adet oldum 9 aralıkta klomen kullandım 18 aralıkta doktora gittiğimde yumurtaların kendiliğinden çatlamış dedi iki gün ilişki dedi. Eğer adet olmassan 20 sinde gel ama gebelik testi yapma dedi ve ben dayanamadım çatlamadan sonraki 14. Gün sabak erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce erken mi yaptım yoksa sonuç bu mu

Canim hakkina hayirlisi olsun yeni is yerinde mutlu olmana sevindim
Ama devlette performan dusuklugu sebebiyle ic cikartma varmiki belediyedemi caliisyordun

Nasıl bir sey gelecek tarif ette kuzum eşim baksın ben yapamam
Iste o sertlik gelmicek yuvarlak bisi ele geliyo onun grlmemesi lasim
Ohh temiz cikdiysan cok iyi kuzum kan verdinmi hormon icin

Erken olabilir canim. Doktora gittinmi bakar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…