- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.501
İşte ben de ondan diyorum beni takmıyorlarKiz ben yıllardır gidiyorum hiç birseyin yok deyip
Kuzum yarın 5 gün kalıyor bat 9 ocak yumurtlamanın 12.günü oluyor inşallah çıkar yaYa insallah varsa kaç gün kaldı bata 4 gün kala falan çıkanlar var ama bilmiyorum benim çıktı sma adet oldumama sendeki belirtiler yoktu bende bence sende bir şeyler var çıkmasa bile moralini bozmazsın zaten çıkarsa da icin rahat eder
Aman dur sakın olİşte ben de ondan diyorum beni takmıyorlardoktora şiddet uygulıcam
O zaman bi 3 gün falan kalana kadar bekle istersen 5 gün kala çıkmazsa boşuna modun düşerKuzum yarın 5 gün kalıyor bat 9 ocak yumurtlamanın 12.günü oluyor inşallah çıkar ya❤
Doğru söylüyorsun kuzum icim içini yiyor ama dayanmaya calısıcam icim bir garip12. gün biraz erken canım ancak daha test negatif gösterebilir varsa bile az daha sık dişini bence.
Beni ancak hamile kalmak sakinleştirirAman dur sakın ol
Evet kuzum pazartesi randevu almıştım aslında kan vericem ozaman varsa çıkar zaten beklesemmi diyorum inşallah vardır ya ❤O zaman bi 3 gün falan kalana kadar bekle istersen 5 gün kala çıkmazsa boşuna modun düşererkenimi daha
varsa bile daha çıkmazsa boşu boşuna üzülüp moralin bozulacak ondan diyorum yaniDoğru söylüyorsun kuzum icim içini yiyor ama dayanmaya calısıcam icim bir garip
İnşallah kuzummm rabbim yüzümüzü güldürsünEvet kuzum pazartesi randevu almıştım aslında kan vericem ozaman varsa çıkar zaten beklesemmi diyorum inşallah vardır ya ❤ALLAHim sabır ver
Inşallah canımCanım benım inşallah bu sefer olacak Allah İn izniyle
Canim hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip ederOzaman atiyim sizede bi bakın inşallah hepimiz gebis kalalım❤
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
İnşAllahO hepimizde var canim Rabbime dua edelim siginalim Allahin izniyle olur ins❤
Kuzum burun ucu gibi boyle yuvarlak bisi elee geliyoBende parmak testini yaptım elime biseyler geldi tam sertliğini anlamadımD1DEM
Ablacığım TSH troid demek ve gebelik değil vücuttaki herşeyi etkiliyorMY MIRACLE
Tamam canim beklim ozaman pazartesi kanda bakarim arrikvarsa bile daha çıkmazsa boşu boşuna üzülüp moralin bozulacak ondan diyorum yani
Insallah kuzum Amin insallah tamam pazartesi kanda baktiririmİnşallah kuzummm rabbim yüzümüzü güldürsünSırayla güzel haberler alalım inşallah 2020 bize güzel başlasın Sabır birazcık daha
Gelen bişey var zaten yavrum olacağım da sinyali de var zaten bu ay ilişki de pek olmadı ovulasyon da 4 tane yaptım bıraktım umudum yoktuKuzum burun ucu gibi boyle yuvarlak bisi elee geliyo
Amin kuzum insallah aminCanim hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?