- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.461
Yolu sasirirda gelemez bebiş den dolayı inşallahyok kuzum ama sözleştiydik gelecek işi çıkmıştır gelir o beni bırakmaz
bak benimde tsh yüksekmiş gebeliğe engelmiş arkadaş öyle dedi az önceDimi amaamqnnn bu ay zaten salmisim hormon yuksek olmaya bilir pek umutlu deilim diger aya insallah
inşallahYolu sasirirda gelemez bebiş den dolayı inşallah
Bişey değiyor gibi olunca mı adet geliyormus.. Benım son ıkı ılsıkide batma oluyor sag tarafımaKızlar ben yeni yöntem buldum yani önceki adetimde buradan okumuştum bendeadetine 1-2 gün kala rahim aşağı indiginden orta parmagini vajinaya şey ettiğin zaman böyle birşey değiyormuş eline. Tabi ben bunu asla yapmam elimi katamam yapı meselesi tabikide. Ama gecen ay adetime 2 gün kala eşimle ilişkiye girdik ilişki bittiğinde hicbirseyden habersiz, canim dedim seninkine birşey deydi mi evet dedi. Dün ilişkiye girdik değdi mi dedim yok dedi tabi daha bata 6 günüm var yine adetime 1-2 gün kala ilişkiye girecem ve bakim eşim yine dicek mi deydi mi diye. Eşime de anlattım zaten o var veya yok bana kesin söyler ben inandım şahsen çok doğru birsey
Sen hissetmezsin ancak parmağınla veya ilişkiye girdiğinde esin farkeder boyle sert birşey değiyorsa adet olacan demektirBişey değiyor gibi olunca mı adet geliyormus.. Benım son ıkı ılsıkide batma oluyor sag tarafıma
1 yıl 3 aylık evliyim ablaHadi hayirlisi ne kadarlik evlisin canim
Iyi kuzum temiz ciktiysan yoktur zatenIyice inşallah vardır boşuna cekmiyorumdur bunları
Oldum kuzum idrar da temiz çıkmıştı 3 kerede muayene oldum alttan temiz çıktı kaşıntı yanma yok annemde var mantar mesela o çıldırıyor kaşıntıdan bende hiç bisi yok cok şükür ki olsa doktorlar söylerdi 2 farklı hastaneye gittim
Kaç ciktikibak benimde tsh yüksekmiş gebeliğe engelmiş arkadaş öyle dedi az önce
Abla ovulasyon testi ni 5den sonra yapsak sorun olur muGenelde 12 4 Aksam 8 ve 10 saatlerinde yapilir cnm sen devam et insallah yakaliyicaz
benimde hatta hiç yok diyebilirimHmde nasil kuzum belirtim yok denecek kadar az
Kuzum zaten gebelik çıkmazsa doktora gidicem bu belirtiler için bi baktiricam tekrar nie bile oldu hiç yaşamadım ben bunları helede bukadar önceden ilk defa başıma geliyor hem heyecan var hem korkuIyi kuzum temiz ciktiysan yoktur zaten
Kaç ciktiki
Anladim canim Rabbim yeni yilda insalalh nasip eder hepimize❤1 yıl 3 aylık evliyim abla
Amin İnşAllah ablaAnladim canim Rabbim yeni yilda insalalh nasip eder hepimize❤
Insallah canim daha erkenmis seninde yasinda gencmis olur Allahin izniyleAmin İnşAllah ablaben 2buçuk 3 aydır istiyorum bu ayda ovulasyon testine başladım bakalım hayırlısı inşallah olur
Kuzum ozelmi aldigin haber Senin mutku olmana cok sevindimCanlarim napiyorsunuz Bugun guzel bir haber aldim insallah Rabbim bebek haberinide nasip eder hepimize
Canım m ya bunların hepsi şuan sende varmı sen test falan yapsana artıkOzaman atiyim sizede bi bakın inşallah hepimiz gebis kalalım❤
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Aslinda saatler oek onemli degil kuzum ama sivi alimina dikkat et 2 saat sivi ve yemek olmiuacakAbla ovulasyon testi ni 5den sonra yapsak sorun olur mu
Anladım canım teşekkür ederimAslinda saatler oek onemli degil kuzum ama sivi alimina dikkat et 2 saat sivi ve yemek olmiuacak
Aynen kuzumm ya bi sag gogsum agriyor birde adet sancisi gibi sancim var Baskada birseyim yok ne kasik agrisi ne batmasi ne vekilmesi tuhafima gitmyo degilbenimde hatta hiç yok diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?