Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
. Götürdümu ateş olceri
götürdüm internettede araştırdım sağlıklı insanlarda ateş 39 dan yukarı çıkmadığı sürece sorun yokmuş hissetmezmiş bile ki ben hissetmiyorum ateşimin yüksek olduğunu. normal 37-38 çıkması zaten kulaktan ölçüyor benimki hassasmış o yüzden yani normal hatta internette buldum yazıyı aldım bak

Eklentiler

• 20200103_030541.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20200103_030558.webp
    14 KB · Görüntüleme: 21
Kulakdan olctugu için daha hassas oluyor anladım canım neyseki bozuk değilmiş bugün ölçtün mu varmı düşme

Gelen bişey var zaten yavrum olacağım da sinyali de var zaten bu ay ilişki de pek olmadı ovulasyon da 4 tane yaptım bıraktım umudum yoktu
Bekleyip gorelim kuzum bende yaptım bugun geldi o sertlik elime
Tek parmak mi ikimi
He kiz orta parmqk en uzunu o ideal
Ay bilmiyorum ki didoşum, şaka maka 3 gün kaldı bakalım hiç düşünmeden hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz bu ay nasıl olcak
Bakalim kuzum sonumuz hayrola

yok kuzum 37.9 hala takılı kaldı orda bi düşerse tam düşecek
Ben nette okuyorum bazıları yumurtlamadan sonra ateş 37.1 oldu test yaptım pozitifi gördüm diyor ne bilim bu ateş iside çok acayip ben bu ay 36.6 ile adet oldun, geçen ay 36.1 düşmüştü kafa karıştırıcı

ben zaten ateş işine çok takılmıyom ya ona bakma sen adet geldiğinde düşüyor mal gibi kalıyoz zaten adet gelmiş sen düşsen ne düşmesen ne

Hoşgeldiniz aramıza :) en doğru zamanı siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…