- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.521
evet baktım araştırdım allahtan çok yüksek değil dere otuyla düşürürümBende parmak testini yaptım elime biseyler geldi tam sertliğini anlamadımD1DEM
Ablacığım TSH troid demek ve gebelik değil vücuttaki herşeyi etkiliyorMY MIRACLE
Tek parmak mi ikimiKuzum burun ucu gibi boyle yuvarlak bisi elee geliyo
sen kaç tane istersen takıl kafana göreTek parmak mi ikimi
Ay bilmiyorum ki didoşum, şaka maka 3 gün kaldı bakalım hiç düşünmeden hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz bu ay nasıl olcakInsallah bebis geliyodur
Gelmez daha gelmez bebis gelir insallag
Ben yapmam ki korkarım oyle şeylerdensen kaç tane istersen takıl kafana göre
yapma boşverBen yapmam ki korkarım oyle şeylerden
. Götürdümu ateş olceriyapma boşver
götürdüm internettede araştırdım sağlıklı insanlarda ateş 39 dan yukarı çıkmadığı sürece sorun yokmuş hissetmezmiş bile ki ben hissetmiyorum ateşimin yüksek olduğunu. normal 37-38 çıkması zaten kulaktan ölçüyor benimki hassasmış o yüzden yani normal hatta internette buldum yazıyı aldım bak. Götürdümu ateş olceri
Kulakdan olctugu için daha hassas oluyor anladım canım neyseki bozuk değilmiş bugün ölçtün mu varmı düşmegötürdüm internettede araştırdım sağlıklı insanlarda ateş 39 dan yukarı çıkmadığı sürece sorun yokmuş hissetmezmiş bile ki ben hissetmiyorum ateşimin yüksek olduğunu. normal 37-38 çıkması zaten kulaktan ölçüyor benimki hassasmış o yüzden yani normal hatta internette buldum yazıyı aldım bak
yok kuzum 37.9 hala takılı kaldı ordaKulakdan olctugu için daha hassas oluyor anladım canım neyseki bozuk değilmiş bugün ölçtün mu varmı düşme
Bekleyip gorelim kuzum bende yaptım bugun geldi o sertlik elimeGelen bişey var zaten yavrum olacağım da sinyali de var zaten bu ay ilişki de pek olmadı ovulasyon da 4 tane yaptım bıraktım umudum yoktu
He kiz orta parmqk en uzunu o idealTek parmak mi ikimi
Bakalim kuzum sonumuz hayrolaAy bilmiyorum ki didoşum, şaka maka 3 gün kaldı bakalım hiç düşünmeden hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz bu ay nasıl olcak
Ben nette okuyorum bazıları yumurtlamadan sonra ateş 37.1 oldu test yaptım pozitifi gördüm diyor ne bilim bu ateş iside çok acayip ben bu ay 36.6 ile adet oldun, geçen ay 36.1 düşmüştü kafa karıştırıcıyok kuzum 37.9 hala takılı kaldı ordabi düşerse tam düşecek
ben zaten ateş işine çok takılmıyom ya ona bakma sen adet geldiğinde düşüyor mal gibi kalıyoz zaten adet gelmiş sen düşsen ne düşmesen neBen nette okuyorum bazıları yumurtlamadan sonra ateş 37.1 oldu test yaptım pozitifi gördüm diyor ne bilim bu ateş iside çok acayip ben bu ay 36.6 ile adet oldun, geçen ay 36.1 düşmüştü kafa karıştırıcı
Oldu muben zaten ateş işine çok takılmıyom ya ona bakma sen adet geldiğinde düşüyor mal gibi kalıyoz zaten adet gelmiş sen düşsen ne düşmesen ne
yok kız olmadıda mesela yani diyom adet gelirse ateş düşse ne düşmese ne demek istiyomOldu mu
GüncelledimBu arada benim adet tarihi degisti gec yumurtlama oldugu icin galiba 07.01.20 olucak tarih
Herkese musmutlu bol bebe belik , aglama sesi yüzünden uykusuz geceler geciricegimiz bir yil diliyorum :)
Hayırlısi ne diyelim artık yapmiyon da test falnyok kız olmadıda mesela yani diyom adet gelirse ateş düşse ne düşmese ne demek istiyom
kız benim umrumda değil aklıma bile gelmiyorHayırlısi ne diyelim artık yapmiyon da test falnkedinin ciğer beklediği gibi bekletiyorsun bizi burda
Merhaba hanımlar ne kadar güzel bir konu olmuş bende 2020 de planlıyorum temmuzda kpss ye girdikten sonra inşallah ama çikolata kisti olduğunu öğrendim dün tedavi olacağım şimdi ondan sonra yine temmuzu bekler miyiz bilmiyorum daha yeni evliyim aslında ama 30 yaşındayım tedavi olduktan sonra tekrarlamadan çalışmalara başlasak mı diyorum çünkü bu 4. Tekrarlayisi kafalar karışık anlayacağınız :)
Biz merak. Ediyoruz canim allah allahkız benim umrumda değil aklıma bile gelmiyorgelirse biyer batırmadan ped koyarım diye bakıyom sadece merak bile etmiyomki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?