- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.481
İnşallah abla olmuyacak diye korkuyorumInsallah canim daha erkenmis seninde yasinda gencmis olur Allahin izniyle
Rica ederim ne demekAnladım canım teşekkür ederim
Var kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyorCanım m ya bunların hepsi şuan sende varmı sen test falan yapsana artık
Kuzum daha yeni kontrol olmussum kötü bisi olcagini sanmiyorum insallah vardir tabide bukadar agriyi bosa cekmis olmaKuzum zaten gebelik çıkmazsa doktora gidicem bu belirtiler için bi baktiricam tekrar nie bile oldu hiç yaşamadım ben bunları helede bukadar önceden ilk defa başıma geliyor hem heyecan var hem korku
Sagol bitanem Allah razi olsunKuzum ozelmi aldigin haber Senin mutku olmana cok sevindim
Ay bence var ya silik falan çıkar mı kiVar kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyor
Kuzum yarın 12.gün çıkarmı testte yapsammi bilmiom erken degilmi
Iyilik kuzum calisiyorumCanlarim napiyorsunuz Bugun guzel bir haber aldim insallah Rabbim bebek haberinide nasip eder hepimize
Kolay gelsin canimm❤❤Iyilik kuzum calisiyorum
Ay ne gusel ins en kisa zamanda bebek haberide aliriz☺
O hepimizde var canim Rabbime dua edelim siginalim Allahin izniyle olur ins❤İnşallah abla olmuyacak diye korkuyorum
Ayy cok sevindim diher guzel haberde gebeligin olsun insallah bitanem ❤Sagol bitanem Allah razi olsun
Kuzum temmuzda atanmistm bir turlu baslamak nasip olmuyordu guvenlik sorusturmasiii bitmis bugun mudurle konustum ❤
Ne yaptin kuzu bugün Dr gutcektinAy bence var ya silik falan çıkar mı ki
Sagol kuzum hepimizin olsun insalalh❤Ayy cok sevindim diher guzel haberde gebeligin olsun insallah bitanem ❤
Gittim kuzum yine bir sıkıntı yok rahim temiz çok acelecisin dediNe yaptin kuzu bugün Dr gutcektin
Amin kuzum insallahKuzum daha yeni kontrol olmussum kötü bisi olcagini sanmiyorum insallah vardir tabide bukadar agriyi bosa cekmis olma
Sabah yapsammi diyorum kuzum silikte olsa hayalette olsa çıkarmı içim bi garip pir pirAy bence var ya silik falan çıkar mı ki
Ya insallah varsa kaç gün kaldı bata 4 gün kala falan çıkanlar var ama bilmiyorum benim çıktı sma adet oldumSabah yapsammi diyorum kuzum silikte olsa hayalette olsa çıkarmı içim bi garip pir pir
OH çok şükür canım en azından bakmışlar insanın içi birda olsun rahatlıyor eşinde kısa zamanda gitsinGittim kuzum yine bir sıkıntı yok rahim temiz çok acelecisin dediben yine de hormon testi istiyorum dedim kan verdim pazartesi çıkarmış , bir de nevaD3 diye bir vitamin verdi bu süreci hızlandırır dedi d vitamini çinkolu bir şeymiş ne olduğunu da bilmiyorum ama eşin de gitsin bu kadar takıyorsan dedi o da gitsin de bakalım içimiz rahatlasın
Kuzum hep aynı şeyler bakan sorun yok diyip gönderiyorOH çok şükür canım en azından bakmışlar insanın içi birda olsun rahatlıyor eşinde kısa zamanda gitsin
Kiz ben yıllardır gidiyorum hiç birseyin yok deyipKuzum hep aynı şeyler bakan sorun yok diyip gönderiyorkan sonucu da çıksın bakalım eşim de gitsin ne olcak bakalım
12. gün biraz erken canım ancak daha test negatif gösterebilir varsa bile az daha sık dişini bence.Var kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyor
Kuzum yarın 12.gün çıkarmı testte yapsammi bilmiom erken degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?