Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım m ya bunların hepsi şuan sende varmı sen test falan yapsana artık
Var kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyor
Kuzum yarın 12.gün çıkarmı testte yapsammi bilmiom erken degilmi

Kuzum zaten gebelik çıkmazsa doktora gidicem bu belirtiler için bi baktiricam tekrar nie bile oldu hiç yaşamadım ben bunları helede bukadar önceden ilk defa başıma geliyor hem heyecan var hem korku
Kuzum daha yeni kontrol olmussum kötü bisi olcagini sanmiyorum insallah vardir tabide bukadar agriyi bosa cekmis olma

Ne yaptin kuzu bugün Dr gutcektin
Gittim kuzum yine bir sıkıntı yok rahim temiz çok acelecisin dedi ben yine de hormon testi istiyorum dedim kan verdim pazartesi çıkarmış , bir de nevaD3 diye bir vitamin verdi bu süreci hızlandırır dedi d vitamini çinkolu bir şeymiş ne olduğunu da bilmiyorum ama eşin de gitsin bu kadar takıyorsan dedi o da gitsin de bakalım içimiz rahatlasın

Sabah yapsammi diyorum kuzum silikte olsa hayalette olsa çıkarmı içim bi garip pir pir
Ya insallah varsa kaç gün kaldı bata 4 gün kala falan çıkanlar var ama bilmiyorum benim çıktı sma adet oldum ama sendeki belirtiler yoktu bende bence sende bir şeyler var çıkmasa bile moralini bozmazsın zaten çıkarsa da icin rahat eder

OH çok şükür canım en azından bakmışlar insanın içi birda olsun rahatlıyor eşinde kısa zamanda gitsin

Var kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyor
Kuzum yarın 12.gün çıkarmı testte yapsammi bilmiom erken degilmi
12. gün biraz erken canım ancak daha test negatif gösterebilir varsa bile az daha sık dişini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…