Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He aynen bak ondan işte arada sağda arada sol tarafta hafif sizlamalarim var rahim bölgemdede hafif bi sızlama var gelir yani. Bugün bi hapşurdum rahmim dışarı firladi sandim nasil acidi
Kaç gün gecikti senin cnm normalde gecikmiyordu sanırım dmi Vardır inşallah birşeyler

Kaç gün gecikti senin cnm normalde gecikmiyordu sanırım dmi☺ Vardır inşallah birşeyler ☺
1 ocaktı normalde canim ama bu ay iki gün gec yumurtladim ondan gelmedi daha. Normalde 13. Gün yumurtluyodum bu ay 15. Gün pike yakindı bidaha ovulasyon yapmadim zaten yumurta sağdan geliyor demişti doktor benim sol tüpüm acık oldugu icin önemsemedim

Kızlar arkadaşın adeti 12 gün gecikmiş Ama bugün hastaneye gitmişler gebelik çıkmamış ya olsa çıkar mıydı

Kızlar nasılsınız bakalım Benim adetime 8 gün var arada lavaboya gittiğimde süt beyazı akıntı geliyo sizce tekrardan mı yumurtluyorum bu arada yumurtlamayı 6 gün önce gördüm

Adetime 3 gun var benim ovitrellenin 11. Gunu evde testte var bende yapsam simdi cikarmi acaba yapmamak icin negatif gormemek icin yapmadim ama testi gordukcede icim içimi yiyor cikarmi acaba bosa yapmış olurmuyum kizlar

Kiz ben hamile olsam her ay test yapcam dedim sırf diğer senelerin acısını cikarcam evet kuzu ben adet oldum 3 günüm bugün

Bende öyle diyordum. Ve Oğluma hamileyken yaptım da
Çok keyifli oluyor saniyesinde kırmızı görmek

Adetime 3 gun var benim ovitrellenin 11. Gunu evde testte var bende yapsam simdi cikarmi acaba yapmamak icin negatif gormemek icin yapmadim ama testi gordukcede icim içimi yiyor cikarmi acaba bosa yapmış olurmuyum kizlar
11. gün erken daha canım en az 15. gün falan çıkıyor idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…