- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.561
Kaç gün gecikti senin cnm normalde gecikmiyordu sanırım dmiHe aynen bak ondan iştearada sağda arada sol tarafta hafif sizlamalarim var rahim bölgemdede hafif bi sızlama var gelir yani. Bugün bi hapşurdum rahmim dışarı firladi sandim nasil acidi
Kuzum eğer 12.günse çıkabilirSabah yapsammi diyorum kuzum silikte olsa hayalette olsa çıkarmı içim bi garip pir pir
Kaç gün daha bekleyeceğiz allah izin verirse
Valla bugün kasık ve sırt ağrım var, regl günü olması gereken soruyu bugün çekiyorum bakalım inşallah gelmez de tutunurTabii ne zaman isterseniz. Ama henğz erken hemen umutsuzluğa kapılmayın :)
1 ocaktı normalde canim ama bu ay iki gün gec yumurtladim ondan gelmedi daha. Normalde 13. Gün yumurtluyodum bu ay 15. Gün pike yakindı bidaha ovulasyon yapmadim zaten yumurta sağdan geliyor demişti doktor benim sol tüpüm acık oldugu icin önemsemedimKaç gün gecikti senin cnm normalde gecikmiyordu sanırım dmi☺ Vardır inşallah birşeyler ☺
Yarın 12.gün bilmiyorum kuzum çok korkuyorum negatiftenKuzum eğer 12.günse çıkabilir
Kardeşim 10.günde öğredi
Ay çok heyecanlıyım yaaaa
İçinden ne geliyorsa onu yap kuzumYarın 12.gün bilmiyorum kuzum çok korkuyorum negatiften
Icimdeki ses yap diyor ama biryandan korku var negatif görme korkusu bukadar inanmışken belirti varken bilmiorum kuzum yaparsam aticam burayaİçinden ne geliyorsa onu yap kuzum
Kalbinin sesi sana ne diyorsa onu yap olurmu
Canım sen 24unde yumurtlamistin dimiYarın 12.gün bilmiyorum kuzum çok korkuyorum negatiften
Evet kuzumCanım sen 24unde yumurtlamistin dimi
Beni alabilirsiniz
Testin varsa bi bak kuzumKızlar nasılsınız bakalımBenim adetime 8 gün var arada lavaboya gittiğimde süt beyazı akıntı geliyo sizce tekrardan mı yumurtluyorum bu arada yumurtlamayı 6 gün önce gördüm
Testin varsa bi bak kuzum
[/
yarın ovu testi yaparım cnmTestin varsa bi bak kuzum
Kiz ben hamile olsam her ay test yapcam dedim sırf diğer senelerin acısını cikarcamevet kuzu ben adet oldum 3 günüm bugün
11. gün erken daha canım en az 15. gün falan çıkıyor idrardaAdetime 3 gun var benim ovitrellenin 11. Gunu evde testte var bende yapsam simdi cikarmi acaba yapmamak icin negatif gormemek icin yapmadim ama testi gordukcede icim içimi yiyor cikarmi acaba bosa yapmış olurmuyum kizlar
Tamam kuzucum sen nasıl istersenIcimdeki ses yap diyor ama biryandan korku var negatif görme korkusu bukadar inanmışken belirti varken bilmiorum kuzum yaparsam aticam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?