- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.601
Aynen alıştım zaten bir de onu duyayımNeyse boşver o zaman olursa duyarsin zaten
İnşallah onlarda senin gebelik haberini duyar en kısa süredeAynen alıştım zaten bir de onu duyayım
İnsallah kuzucum burdan hepimiz hayırlı haberler veririzİnşallah onlarda senin gebelik haberini duyar en kısa sürede
ben hasta oldum canim bu ay yeniden deniycem
İnsallah kuzucum burdan hepimiz hayırlı haberler veririz
Aynen aynen onunkine girdiğinde birsey değmiyorsa rahim inmemiş demektir yinede herkeste farklıdır tabi belki esin farketmeyebilir insede benim eşim dikkat ediyor ve farkediyorBende batma oldugunda bıle o bısey hısseymedı bana batıyordu dur bakalım bugun tekrar deneyelım hissetmezse mi hamılelık oluyormuş güvenilir mi bu durum yarın adet olmazsam pazar test yapıcam bende
Yarın 11.gun olmuyor mu ben yumurtlama olan günden sonraki günü 1 diye sayıyorum. Sen yumurtlama gününu de sayıyorsun o zaman dimiEvet kuzum
canım sen dış gebelik geçirdim demiştin ya onda kanama ne zaman oluyor hemen oluyormu yada ağrısı nasıl oluyor benim dışgebelik riskim yüksekte korkuyorum. belki daha önce sormuşumdur sana ama unuttum vallaYarın 11.gun olmuyor mu ben yumurtlama olan günden sonraki günü 1 diye sayıyorum. Sen yumurtlama gününu de sayıyorsun o zaman dimi
Evet kuzum pik gününden sayiliyor 12.gün oluyor adetime 6 gün var yarın 5 gün kalacakYarın 11.gun olmuyor mu ben yumurtlama olan günden sonraki günü 1 diye sayıyorum. Sen yumurtlama gününu de sayıyorsun o zaman dimi
Evet canım sormuştun ben normal adet oldum testte de bir şey çıkmamıştı adetin ilk günü. Adet bitti 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Öğrendikten iki gün sonrada kanamam başladı kuzu. Kasiklarim arada ağrıyordu. Sağ tarafima da giriyordu sancicanım sen dış gebelik geçirdim demiştin ya onda kanama ne zaman oluyor hemen oluyormu yada ağrısı nasıl oluyor benim dışgebelik riskim yüksekte korkuyorum. belki daha önce sormuşumdur sana ama unuttum valla
tek taraflımı oluyor ağrı yaniEvet canım sormuştun ben normal adet oldum testte de bir şey çıkmamıştı adetin ilk günü. Adet bitti 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Öğrendikten iki gün sonrada kanamam başladı kuzu. Kasiklarim arada ağrıyordu. Sağ tarafima da giriyordu sanci
Anladım kuzu ben yumurtlama sonrasından sayıyorum da.Evet kuzum pik gününden sayiliyor 12.gün oluyor adetime 6 gün var yarın 5 gün kalacak
alt karin da ağrıyor kuzu ama bazen tek taraflı sanci giriyordutek taraflımı oluyor ağrı yani
Bilmiyorum kuzum hangisi doğruAnladım kuzu ben yumurtlama sonrasından sayıyorum da.
benim rahimde hafif bi sızlama var sağda sızlama oluyor bazen sola geçiyor hani böyle diş çürüğü sızlar ya öyle ince ince bi sızlama adet ağrısı gibi değil başkada bişeyim yok bel ağrısı falan yokalt karin da ağrıyor kuzu ama bazen tek taraflı sanci giriyordu
Ayy cidden mi canımm
Kiz ben şimdi eşime sordum hiç öyle hissediyormusun diye ne bilim ben dedi giriş çıkışlarda biraz farklılık oluyor dediAynen aynen onunkine girdiğinde birsey değmiyorsa rahim inmemiş demektir yinede herkeste farklıdır tabi belki esin farketmeyebilir insede benim eşim dikkat ediyor ve farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?