Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben dha yumurtlamadım. Bu akşam eşime sorucam bakalım bişey var mı diye

Icimdeki ses yap diyor ama biryandan korku var negatif görme korkusu bukadar inanmışken belirti varken bilmiorum kuzum yaparsam aticam buraya
yaparsan negatifi görürsen üzülme çünkü varsa bile ancak 15.16 gün çıkabiliyor o silik çizgi bile

Sen hissetmezsin ancak parmağınla veya ilişkiye girdiğinde esin farkeder boyle sert birşey değiyorsa adet olacan demektir
Bende batma oldugunda bıle o bısey hısseymedı bana batıyordu dur bakalım bugun tekrar deneyelım hissetmezse mi hamılelık oluyormuş güvenilir mi bu durum yarın adet olmazsam pazar test yapıcam bende

Bat ım 31 Aralık veya 1 Ocak lekelenmeler dışında hiç bir şey yok fskat testler negatif.Adet belirtilerim kayboldu bu akşam iyice.sonu ne olur bilmiyorum .eklenmeyi isterdim ama bir kesinleşsin bakalım.kist olmasından da korkuyorum.

Bilmiyorum ki eşim eşiyle konuşmuş bugün de yokmuş baktırdık demiş benim Fe kafama takıldı baya geçmiş günü de cunku
Degeri 0 la baslamiyosa geç döllenme olmuştur belki ancak yükselir ama degerinin başında 0 varsa tamamen negatiftir

Degeri 0 la baslamiyosa geç döllenme olmuştur belki ancak yükselir ama degerinin başında 0 varsa tamamen negatiftir
Bilemedim ki doktorlar herhalde ihtimal verirlerdi öyle olsa ben de sormak istemiyorum şimdi meraklı gibi olmiyim kendi kalamıyor bana takmıs demesib

Kızlar BAT 6 Ocak erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıkıyor, acayip sırt Ağrım var

Eklentiler

• E573FA59-06FF-4C33-9AD6-FD54C6ED6149.webp
    93 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…