Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben şimdi eşime sordum hiç öyle hissediyormusun diye ne bilim ben dedi giriş çıkışlarda biraz farklılık oluyor dedi
O anın cazibesine kapılıyorlar tabi ondan canim valla keserim ben benimkini yiyorsa dikkat etmesin ama kiz canim benim kurban olurum ben eşime bazılarını okuyorum hep tek başlarına çabalayıp dert ediyorlar ama benim eşim benimle gün sayar benimle dertleşir tek atmaz beni o kabusun içine. Ondan keserim onu dikkat edecek rahim aşağı inmiş mi inmemis mi diye

Kiz benimki bide onu çıkarma diyor o benim. İşte tek başıma çabalıyorum

Ya ben de aynı koyulukta diye görmüştüm bir gebeningunlugu sayfasında ama senin bata daha var bilemedim o yüzden kuzum insallah vardır
T c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumda

T c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumda
Ama batına daha var kuzum ya erken gebelik falan alıp yap normal gebelikte de erken olunca çıkmayabiliyor boşuna moralini bozma hiç erkem genelik alıp yapma imkanın varsa ondannyap bari insallah gebesidir

İnstagram bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben memnun kaldım canım

O sayfayı çok övüyorlar fiyatlandırma nasıl orasının?

n11 den aldım canım ben 20 tane ovü 4 gebelik testi 26 tl idi gitti gidiyorda bak yorum yaptım hatta

LABOQUICK marka olabilir mi? Arkadaş onla hamile kaldı ablam aldı bir türlü pik yakalayamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…