- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.621
Ayy var mı ki ya anlamıylrum ben bunlardanKızlar ovu testi yaptim yarim saat önce son hali bu gebelik yapmiom bari onu yapım dedim illa bisi yapmam lazımdı
Gebelik yap artık sabah kuzum yaKızlar ovu testi yaptim yarim saat önce son hali bu gebelik yapmiom bari onu yapım dedim illa bisi yapmam lazımdı
O anın cazibesine kapılıyorlar tabi ondan canimKiz ben şimdi eşime sordum hiç öyle hissediyormusun diye ne bilim ben dedi giriş çıkışlarda biraz farklılık oluyor dedi
Varmı demek kiz bu ??Kızlar ovu testi yaptim yarim saat önce son hali bu gebelik yapmiom bari onu yapım dedim illa bisi yapmam lazımdı
Kiz benimki bide onu çıkarma diyorO anın cazibesine kapılıyorlar tabi ondan canimvalla keserim ben benimkini yiyorsa dikkat etmesin ama kiz canim benim kurban olurum ben eşime bazılarını okuyorum hep tek başlarına çabalayıp dert ediyorlar ama benim eşim benimle gün sayar benimle dertleşir tek atmaz beni o kabusun içine. Ondan keserim onu dikkat edecek rahim aşağı inmiş mi inmemis mi diye
T kadarkoyu çıkarsa var demek ama öyle deil bilmiomki kuzum bendeAyy var mı ki ya anlamıylrum ben bunlardan
Yapicam kuzum sabah tamamGebelik yap artık sabah kuzum ya
Alllah sabır versin kuzum parmağınla kontrol edebilirsen orta parmağınla kontrol etKiz benimki bide onu çıkarma diyoro benim. İşte tek başıma çabalıyorum
Bilmiomki kuzu bi fikrim yokVarmı demek kiz bu ??
Ya ben de aynı koyulukta diye görmüştüm bir gebeningunlugu sayfasında ama senin bata daha var bilemedim o yüzden kuzum insallah vardırT kadarkoyu çıkarsa var demek ama öyle deil bilmiomki kuzum bende
İnstagram bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben memnun kaldım canımKızlar ovülasyon testinde önerebileceğiniz marka var mı? Bütçeyi fazla sarsmayacak
n11 den aldım canım ben 20 tane ovü 4 gebelik testi 26 tl idi gitti gidiyorda bak yorum yaptım hattaKızlar ovülasyon testinde önerebileceğiniz marka var mı? Bütçeyi fazla sarsmayacak
Sabah kesinlikle beni etiketle çok merak ettim bak inşallah hamilesindir çok mesajdan göremiyor olabilirim ondan kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledirBilmiomki kuzu bi fikrim yok
T c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumdaYa ben de aynı koyulukta diye görmüştüm bir gebeningunlugu sayfasında ama senin bata daha var bilemedim o yüzden kuzum insallah vardır
Gitti giidyorda. Almışım benKızlar ovülasyon testinde önerebileceğiniz marka var mı? Bütçeyi fazla sarsmayacak
Ama batına daha var kuzum ya erken gebelik falan alıp yap normal gebelikte de erken olunca çıkmayabiliyor boşuna moralini bozma hiç erkem genelik alıp yapma imkanın varsa ondannyap bari insallah gebesidirT c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumda
İnstagram bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben memnun kaldım canım
n11 den aldım canım ben 20 tane ovü 4 gebelik testi 26 tl idi gitti gidiyorda bak yorum yaptım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?