- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.681
orasıda var tabi ama ben doğru dürüst pik görmedimki yalap şap çıktı hepGerçi pik görünce de bir şey olmadı ama
Şimdi hepimiz bunu deneyeceğiz kuzu bende ilişkiden sonra sordum eşime demedi bir sey dedi bakalımBugün hiç giremedim şeyden sonra ayakları dikip okudum bütün sayfalarıçenesi düşükler yine doldurmuşlar aaa neyseki şükür bitirdim bekleme sürecinde .. daha neler duyacaz tövbe yarabbim bı parmaklamak eksikti şükür o da çıktı daha her ay parmaklar girer çıkar zaten yol geçen hanı giren çıkan belli değil
Gel deneyelim de bak diyeydinŞimdi hepimiz bunu deneyeceğiz kuzu bende ilişkiden sonra sordum eşime demedi bir sey dedi bakalım
ya o her kadın biyolojik yapısına göre değişir belli olmaz salla gitsinBugün hiç giremedim şeyden sonra ayakları dikip okudum bütün sayfalarıçenesi düşükler yine doldurmuşlar aaa neyseki şükür bitirdim bekleme sürecinde .. daha neler duyacaz tövbe yarabbim bı parmaklamak eksikti şükür o da çıktı daha her ay parmaklar girer çıkar zaten yol geçen hanı giren çıkan belli değil
Yeni bat ekleyelim mi ?ben hasta oldum canim bu ay yeniden deniycem
Yemediğimiz halt kalmadı yeminle uzman olduk halaaaa tık yok bebek olursa azcık poposuna vurcam bu yaşadıklarım anısınaGel deneyelim de bak diyeydin
Bencede yaa bende öyle düşünüyorum öyle anlasilsaydi eczacılar b.ku yerdi kimse test mest almazdı dahaya o her kadın biyolojik yapısına göre değişir belli olmaz salla gitsin
Canım 7 si değil mi senin bat. Moralini bozma lütfen bekle bakalım bi regl günü gelsin. Evet stres yapma evet kafana takma bak burada dertleşiyoruz eğleniyoruz. Uyu uyan geçecekBenim test negativ cikti tüm bu aplikasyonlari sildim vallaha daha da ugrasmam skildim olmassa da varsin olmasin daha fazla kafa yormuycam galiba Herkese iyi sanslar
Bende eşime diyorum bı gelsin totosuna vuracam neler çektirdi bize diye benim herife yedirmek şey klmdi anam adam göbek yaptıYemediğimiz halt kalmadı yeminle uzman olduk halaaaa tık yok bebek olursa azcık poposuna vurcam bu yaşadıklarım anısına
Kuzu test yapınca benı de etiketlemeyi unutma ovulasyona güvenme kuzu belli olmazT c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumda
7 si evet ama erken test yaptim kar gibi bembeyazdi yanildigini da pek sanmiyorum pco düzeldi diye düsünüyordum bakalim 7. adetim gelmez bile kafasina göre takiliyorda kendileri birazda yoruldum acikcasi bakalim olursa olur artik yoksa herseyi hamililige yoruyorum . En iysi aldigim kilolalari vermekle ugrasayimCanım 7 si değil mi senin bat. Moralini bozma lütfen bekle bakalım bi regl günü gelsin. Evet stres yapma evet kafana takma bak burada dertleşiyoruz eğleniyoruz. Uyu uyan geçecek ❣
e yani adam o esnada onamı dikkat edecek gebeliği kocalarımızmı teşhis edecek o bişeye değiyor derse hamile değiliz değmiyo derse hamileyizBencede yaa bende öyle düşünüyorum öyle anlasilsaydi eczacılar b.ku yerdi kimse test mest almazdı dahabende benimkine diyorum böyle bişey varmis sen hiç hissettin mi diyor olm ne bilem ben o anda ona mı dikkat ediyorum
Sorma bende oyle göbek cıktı yok badem ver yok kahve ver meyve ver nelerle ugrasıyoruzBende eşime diyorum bı gelsin totosuna vuracam neler çektirdi bize diye benim herife yedirmek şey klmdi anam adam göbek yaptı
Hiç deme kuzu valla artık o hallere düştüke yani adam o esnada onamı dikkat edecek gebeliği kocalarımızmı teşhis edecek o bişeye değiyor derse hamile değiliz değmiyo derse hamileyiz
Benımkı de bır sey sıkıyor gibi oldu dedı o neysee yani adam o esnada onamı dikkat edecek gebeliği kocalarımızmı teşhis edecek o bişeye değiyor derse hamile değiliz değmiyo derse hamileyiz
Valla ben ellemedimVarya bu denemeyi bende eşime gel sana bişey diycem deyipte işi bitince sordum hiç bişey yok dediniyeki diyor ne oluyormuş hiccc öylesine merak ettim dedim bakalım ne olcak
Adama yediriyorum yediriyorm işimi gördükten sonra diyorum bı hamile kalam seni hasret bırakacam diyor pislik ne hain planlar kuruyorsun sen diyorum şimdi ben yalvarıyorum o zaman da sen yalvarSorma bende oyle göbek cıktı yok badem ver yok kahve ver meyve ver nelerle ugrasıyoruz
Olmuyorsa olmuyor her ay o piskoloji ile yasamak daha zor sürekli kontrol sprekli her agrida acaba mi her geciktiginde oldu mu ki düsüncesi yipratiyor galiba hic olmamasina alistirmak en kolayi gibi en azindan her ay cile cekmem böyleAy hadi inşallah ama yumurtlama dönemi bitince bırakmak yok, dans dans dans, 2 kere yumurtlama olabilir geç döllenme olabilir herşey olabilir
Aaa pc'den girdiğimde mutlaka bakacam, şuan o 9 ay geçtimi, çalışmalar başlayacakmı?
Merhaba hoşgeldin canım aramıza, bende 31 yaşındayım, hiç birşeye geç kalmadkk, güçççç bizdeeeeehormon testi yaptır canım, eşin sperm testi yaptırsın, hsg çektir, hepsi temiz çıkınca akışına bırak, hopp bebek kucakta inşallah :)
Hayır ilişkiye devam canım, bir gün var birgün yok en sağlıklı haliymiş doktorlar öyle öneriyor, yumurta çatladıktan sonraki ilişki, bebeğin cilasıymış :)) bazen 2 kerede yumurtlayabikiriz geç döllenmede olabikir yukarıda da yazdım, hem eşlerimizle bebek içinmi birlikte olacaz sadece :) dans dans dans
Akmerim tatlım moralsiz olmak yokkkkk, pes etmek yokkkkk, kafa yormadan eğlence uğruna, gerçekten bak mesela ben nelerle uğraştım, kardelinimiz var topikte o nelerle uğraştı, pes etmiyecez moral bozmayacaz olacak inşallah
Hoşgeldin beyzacım, düzensizlik olabilir canım, pko varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?