Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi hepimiz bunu deneyeceğiz kuzu bende ilişkiden sonra sordum eşime demedi bir sey dedi bakalım

ya o her kadın biyolojik yapısına göre değişir belli olmaz salla gitsin

ya o her kadın biyolojik yapısına göre değişir belli olmaz salla gitsin
Bencede yaa bende öyle düşünüyorum öyle anlasilsaydi eczacılar b.ku yerdi kimse test mest almazdı daha bende benimkine diyorum böyle bişey varmis sen hiç hissettin mi diyor olm ne bilem ben o anda ona mı dikkat ediyorum

Benim test negativ cikti tüm bu aplikasyonlari sildim vallaha daha da ugrasmam skildim olmassa da varsin olmasin daha fazla kafa yormuycam galiba Herkese iyi sanslar
Canım 7 si değil mi senin bat. Moralini bozma lütfen bekle bakalım bi regl günü gelsin. Evet stres yapma evet kafana takma bak burada dertleşiyoruz eğleniyoruz. Uyu uyan geçecek

Yemediğimiz halt kalmadı yeminle uzman olduk halaaaa tık yok bebek olursa azcık poposuna vurcam bu yaşadıklarım anısına
Bende eşime diyorum bı gelsin totosuna vuracam neler çektirdi bize diye benim herife yedirmek şey klmdi anam adam göbek yaptı

Canım 7 si değil mi senin bat. Moralini bozma lütfen bekle bakalım bi regl günü gelsin. Evet stres yapma evet kafana takma bak burada dertleşiyoruz eğleniyoruz. Uyu uyan geçecek ❣
7 si evet ama erken test yaptim kar gibi bembeyazdi yanildigini da pek sanmiyorum pco düzeldi diye düsünüyordum bakalim 7. adetim gelmez bile kafasina göre takiliyorda kendileri birazda yoruldum acikcasi bakalim olursa olur artik yoksa herseyi hamililige yoruyorum . En iysi aldigim kilolalari vermekle ugrasayim

e yani adam o esnada onamı dikkat edecek gebeliği kocalarımızmı teşhis edecek o bişeye değiyor derse hamile değiliz değmiyo derse hamileyiz

Sorma bende oyle göbek cıktı yok badem ver yok kahve ver meyve ver nelerle ugrasıyoruz
Adama yediriyorum yediriyorm işimi gördükten sonra diyorum bı hamile kalam seni hasret bırakacam diyor pislik ne hain planlar kuruyorsun sen diyorum şimdi ben yalvarıyorum o zaman da sen yalvar

Olmuyorsa olmuyor her ay o piskoloji ile yasamak daha zor sürekli kontrol sprekli her agrida acaba mi her geciktiginde oldu mu ki düsüncesi yipratiyor galiba hic olmamasina alistirmak en kolayi gibi en azindan her ay cile cekmem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…