- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.641
Kuzum oyle cikmasi icin ya adet gunu yada gectikden sonra yapicaksin bukadar erken pik yapmaz gebelik varsadaT c den koyu olunca olur die biliom kuzum öyle görmüştüm ama t c den silik durumda
Tamam kuzum mutlaka etiketliycem ❤ inşallah vardır kuzum Amin ❤Sabah kesinlikle beni etiketle çok merak ettim bak inşallah hamilesindir çok mesajdan göremiyor olabilirim ondan kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledir
Evet kuzum öylesine yaptım bisi yapmam lazımdı duramadımKuzum oyle cikmasi icin ya adet gunu yada gectikden sonra yapicaksin bukadar erken pik yapmaz gebelik varsada
Kuzum normal test aldım 2 tane yarın çıkmazsa pazartesi kan vericem zaten hayırlısı olsun insallahAma batına daha var kuzum ya erken gebelik falan alıp yap normal gebelikte de erken olunca çıkmayabiliyor boşuna moralini bozma hiç erkem genelik alıp yapma imkanın varsa ondannyap bari insallah gebesidir
Evet canım atayım bak böyle oldu benim şimdi 1 hafta var adete bekliyorumO sayfayı çok övüyorlar fiyatlandırma nasıl orasının?
LABOQUICK marka olabilir mi? Arkadaş onla hamile kaldı ablam aldı bir türlü pik yakalayamadı
Tamam kuzum mutlaka etiketliycem ❤ inşallah vardır kuzum Amin ❤hepimiz gebis olalım bu ay inşallah ❤
Ben hiç almadım fırsat kalmadan adet olduğum icinKuzum normal test aldım 2 tane yarın çıkmazsa pazartesi kan vericem zaten hayırlısı olsun insallah❤ kuzum ya 25 tl vermek istemiorum erken gebelige bosuna
Yapmana bisi demiyom kuzum. Ama gebelik olsa bile boyle cikar olmasasa yani umut hala var diyorumEvet kuzum öylesine yaptım bisi yapmam lazımdı duramadım
30 tane vardı sanırım 2 tane de gebelik testi hediye 60 TL ydi canımO sayfayı çok övüyorlar fiyatlandırma nasıl orasının?
LABOQUICK marka olabilir mi? Arkadaş onla hamile kaldı ablam aldı bir türlü pik yakalayamadı
Tamam kuzum yok üzülmem isyan etmek olmaz rabbim hayırlısını versin inşallah bakalımBen hiç almadım fırsat kalmadan adet olduğum icinpahalıymış alma o zaman kuzum yarın bi bak bakalım olmazsa kan verirsin ama çıkmazsa da üzülme erken cunku daha beni de etiketle merak ediyorum
Aynen öyle kuzum bakalım hayırlısı olsunYapmana bisi demiyom kuzum. Ama gebelik olsa bile boyle cikar olmasasa yani umut hala var diyorum
Evet canım atayım bak böyle oldu benim şimdi 1 hafta var adete bekliyorum
30 tane vardı sanırım 2 tane de gebelik testi hediye 60 TL ydi canım
Evet çok net değil ama dağılama olmuş diye düşünüyorum fazla lh den :) 2 kez de yumurtlama olmuş olabilir nasip artık canım bu ay olmazsa başka marka denicem bendeHayırlısı inşallah güzel haber gelir
Testler pek net değil ama anlama açısından güzel tabi
Fiyat öyle yüksek de değilmiş bir ona da bakayım ben
Birde bu ovü testlerinin elektroniğini gördüm onlar nasıl acaba fikri olan var mı?
Onu hiç bilmiyorum canım ama laboquick de kullandım ben hiç bir şey anlamadım ondanHayırlısı inşallah güzel haber gelir
Testler pek net değil ama anlama açısından güzel tabi
Fiyat öyle yüksek de değilmiş bir ona da bakayım ben
Birde bu ovü testlerinin elektroniğini gördüm onlar nasıl acaba fikri olan var mı?
Sende anestezili mi olmuştun canım hsg yiİnşallah canım benim
bende anlamadım ondan instigramdan aldım o daha iyiOnu hiç bilmiyorum canım ama laboquick de kullandım ben hiç bir şey anlamadım ondan
Yaa inşallah inmemiştir yukarıda kalsın hepAynen aynen onunkine girdiğinde birsey değmiyorsa rahim inmemiş demektir yinede herkeste farklıdır tabi belki esin farketmeyebilir insede benim eşim dikkat ediyor ve farkediyor
Evet cnm ben çok korkak biriyim dirSende anestezili mi olmuştun canım hsg yi
Ay hadi inşallah ama yumurtlama dönemi bitince bırakmak yok, dans dans dans, 2 kere yumurtlama olabilir geç döllenme olabilir herşey olabilirBenimde yumurtlama dönemim yeni bitti zaman geçmiyor yakomşumda rüyasında beni hamile görmüş ama ben hiç olacak gibi hissetmiyorum nedense. Olmamasına alistim galiba
Aaa pc'den girdiğimde mutlaka bakacam, şuan o 9 ay geçtimi, çalışmalar başlayacakmı?Hoşbuldum aslında konum var canım oğlum seni unutmayacağız diye. Bakmak istersen
Hamilelik için 5 yıldır uğraşıyoruz bir dış gebelik bir erken doğum yaşadım. Ondan sonrada hamile kalamadım. İlaçlardan ve stresten aldığım kiloyuda veremeyince mide küçültme ameliyatı oldum. Bu yüzden 9 ay bir yıl beklemem lazım. Kısaca böyleinşallah nasip olur
Merhaba hoşgeldin canım aramıza, bende 31 yaşındayım, hiç birşeye geç kalmadkk, güçççç bizdeeeeeMerhaba herkese. Başlığın açılması çok güzel olmuş :) burayı hep okuyor takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Bu yıl mart ayında biz de denemelere başlayacağız. Bir yandan olmazsa diye korkuyorum 31 yaşıma giriyorum çünkü. Umarım geç kalmamışımdır. Haftaya gidip gerekli testleri yaptıracağım ve kan değerlerimi iyileştirmeye başlayacağım. Bir yandan da kpss ye hazırlanıyorum :) umarım hepimiz için dileklerimizin kabul olduğu bir yıl olur.
Hayır ilişkiye devam canım, bir gün var birgün yok en sağlıklı haliymiş doktorlar öyle öneriyor, yumurta çatladıktan sonraki ilişki, bebeğin cilasıymış :)) bazen 2 kerede yumurtlayabikiriz geç döllenmede olabikir yukarıda da yazdım, hem eşlerimizle bebek içinmi birlikte olacaz sadece :) dans dans dansKızlar yumurtlama dönemi bittikten sonra ilişkiye giriyor musunuz, yoksa regle kadar ilişkiye ara mi veriyorsunuz?
Akmerim tatlım moralsiz olmak yokkkkk, pes etmek yokkkkk, kafa yormadan eğlence uğruna, gerçekten bak mesela ben nelerle uğraştım, kardelinimiz var topikte o nelerle uğraştı, pes etmiyecez moral bozmayacaz olacak inşallahBenim test negativ cikti tüm bu aplikasyonlari sildim vallaha daha da ugrasmam skildim olmassa da varsin olmasin daha fazla kafa yormuycam galiba Herkese iyi sanslar
Hoşgeldin beyzacım, düzensizlik olabilir canım, pko varmı?beni de alın sıraya 8 aydır olmadi beklenen adet 9 ocak düzensiz bir adet tarihim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?