Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah kesinlikle beni etiketle çok merak ettim bak inşallah hamilesindir çok mesajdan göremiyor olabilirim ondan kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledir
Tamam kuzum mutlaka etiketliycem ❤ inşallah vardır kuzum Amin ❤ hepimiz gebis olalım bu ay inşallah

Ama batına daha var kuzum ya erken gebelik falan alıp yap normal gebelikte de erken olunca çıkmayabiliyor boşuna moralini bozma hiç erkem genelik alıp yapma imkanın varsa ondannyap bari insallah gebesidir
Kuzum normal test aldım 2 tane yarın çıkmazsa pazartesi kan vericem zaten hayırlısı olsun insallah❤ kuzum ya 25 tl vermek istemiorum erken gebelige bosuna

O sayfayı çok övüyorlar fiyatlandırma nasıl orasının?

LABOQUICK marka olabilir mi? Arkadaş onla hamile kaldı ablam aldı bir türlü pik yakalayamadı
Evet canım atayım bak böyle oldu benim şimdi 1 hafta var adete bekliyorum

Eklentiler

• 814A41B6-1E34-4103-B9FC-D877E830D10D.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 31
Kuzum normal test aldım 2 tane yarın çıkmazsa pazartesi kan vericem zaten hayırlısı olsun insallah❤ kuzum ya 25 tl vermek istemiorum erken gebelige bosuna
Ben hiç almadım fırsat kalmadan adet olduğum icin pahalıymış alma o zaman kuzum yarın bi bak bakalım olmazsa kan verirsin ama çıkmazsa da üzülme erken cunku daha beni de etiketle merak ediyorum

O sayfayı çok övüyorlar fiyatlandırma nasıl orasının?

LABOQUICK marka olabilir mi? Arkadaş onla hamile kaldı ablam aldı bir türlü pik yakalayamadı
30 tane vardı sanırım 2 tane de gebelik testi hediye 60 TL ydi canım

Ben hiç almadım fırsat kalmadan adet olduğum icin pahalıymış alma o zaman kuzum yarın bi bak bakalım olmazsa kan verirsin ama çıkmazsa da üzülme erken cunku daha beni de etiketle merak ediyorum
Tamam kuzum yok üzülmem isyan etmek olmaz rabbim hayırlısını versin inşallah bakalım

Evet canım atayım bak böyle oldu benim şimdi 1 hafta var adete bekliyorum

Hayırlısı inşallah güzel haber gelir
Testler pek net değil ama anlama açısından güzel tabi

30 tane vardı sanırım 2 tane de gebelik testi hediye 60 TL ydi canım

Fiyat öyle yüksek de değilmiş bir ona da bakayım ben

Birde bu ovü testlerinin elektroniğini gördüm onlar nasıl acaba fikri olan var mı?

Evet çok net değil ama dağılama olmuş diye düşünüyorum fazla lh den :) 2 kez de yumurtlama olmuş olabilir nasip artık canım bu ay olmazsa başka marka denicem bende

Onu hiç bilmiyorum canım ama laboquick de kullandım ben hiç bir şey anlamadım ondan

Benimde yumurtlama dönemim yeni bitti zaman geçmiyor ya komşumda rüyasında beni hamile görmüş ama ben hiç olacak gibi hissetmiyorum nedense. Olmamasına alistim galiba
Ay hadi inşallah ama yumurtlama dönemi bitince bırakmak yok, dans dans dans, 2 kere yumurtlama olabilir geç döllenme olabilir herşey olabilir

Aaa pc'den girdiğimde mutlaka bakacam, şuan o 9 ay geçtimi, çalışmalar başlayacakmı?

Merhaba hoşgeldin canım aramıza, bende 31 yaşındayım, hiç birşeye geç kalmadkk, güçççç bizdeeeee hormon testi yaptır canım, eşin sperm testi yaptırsın, hsg çektir, hepsi temiz çıkınca akışına bırak, hopp bebek kucakta inşallah :)

Kızlar yumurtlama dönemi bittikten sonra ilişkiye giriyor musunuz, yoksa regle kadar ilişkiye ara mi veriyorsunuz?
Hayır ilişkiye devam canım, bir gün var birgün yok en sağlıklı haliymiş doktorlar öyle öneriyor, yumurta çatladıktan sonraki ilişki, bebeğin cilasıymış :)) bazen 2 kerede yumurtlayabikiriz geç döllenmede olabikir yukarıda da yazdım, hem eşlerimizle bebek içinmi birlikte olacaz sadece :) dans dans dans

Benim test negativ cikti tüm bu aplikasyonlari sildim vallaha daha da ugrasmam skildim olmassa da varsin olmasin daha fazla kafa yormuycam galiba Herkese iyi sanslar
Akmerim tatlım moralsiz olmak yokkkkk, pes etmek yokkkkk, kafa yormadan eğlence uğruna, gerçekten bak mesela ben nelerle uğraştım, kardelinimiz var topikte o nelerle uğraştı, pes etmiyecez moral bozmayacaz olacak inşallah

beni de alın sıraya 8 aydır olmadi beklenen adet 9 ocak düzensiz bir adet tarihim var
Hoşgeldin beyzacım, düzensizlik olabilir canım, pko varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…