- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.701
İşimiz bitene kadar....Adama yediriyorum yediriyorm işimi gördükten sonra diyorum bı hamile kalam seni hasret bırakacam diyor pislik ne hain planlar kuruyorsun sen diyorum şimdi ben yalvarıyorum o zaman da sen yalvar
İyi geceler canım güzel haberler alma dilegiyleNeyse kızlar iyi geceler herkese bakalım yarınki ateşimiz kaç olucak güzel haberler alicakmiyiz
İyi geceler canım bana ateş deme bu ay tüm hayallerımı yıktı düşük ateşNeyse kızlar iyi geceler herkese bakalım yarınki ateşimiz kaç olucak güzel haberler alicakmiyiz
Benmde tam yapma haftam benimki yoruluyor bu aralar zorla kandırıp yaptırıyorum keşke benimki azsaİşimiz bitene kadar....Benımkı de bu ara ben istemiyorum o istiyor bunalttı benı bende adetim yakın diye sallamıyorum
Vajinal kaslar sıkıyor normal bi durumBenımkı de bır sey sıkıyor gibi oldu dedı o neyse
Biraz cilve yap özlet kendını ya da o zaman yalvarırBenmde tam yapma haftam benimki yoruluyor bu aralar zorla kandırıp yaptırıyorum keşke benimki azsa
Maşallah kuzum doktor gibisin cok sagolVajinal kaslar sıkıyor normal bi durum
Kız cilve daha tavan yaptı ozletmeye vakit yok bu haftayı iyi değerlendirmem lazim iğne yapmışım gerçi 3 gündür değerlendiriyoruz ,Biraz cilve yap özlet kendını ya da o zaman yalvarır
Tecrübe konuşuyorMaşallah kuzum doktor gibisin cok sagol
Çatlama iğnesi mi kuzu. Oh maşallah degerlendırdıysenız inşallah hamiş kalırsın bata kaç gün varKız cilve daha tavan yaptı ozletmeye vakit yok bu haftayı iyi değerlendirmem lazim iğne yapmışım gerçi 3 gündür değerlendiriyoruz ,
Bende saf gibi iki saattir ne sıktı diye düşünüyorumTecrübe konuşuyor
İnşallah canm ama her adet dönemi beni yalnız bırakmayan sivilcem alnımın kenarından cıktıOna bakma canım. Gebelikler adet belirtileri aynı İnşallah gelmez ❤
Daha yeni bu ayın birinde yaptım kuzu 3 günü yaptık bundn sonrasını gün aşırı devam edecez evet canım çatlatma iğnesi inşallah canım insalahÇatlama iğnesi mi kuzu. Oh maşallah degerlendırdıysenız inşallah hamiş kalırsın bata kaç gün var
Ben de birazdan denicemŞimdi hepimiz bunu deneyeceğiz kuzu bende ilişkiden sonra sordum eşime demedi bir sey dedi bakalım
Hadi hayırlısı olsun canım dua ederim sanaDaha yeni bu ayın birinde yaptım kuzu 3 günü yaptık bundn sonrasını gün aşırı devam edecez evet canım çatlatma iğnesi inşallah canım insalahbata daha var ya iki hafta falan
Canım hemen kötü düşünme benim önceki hamileligimde ovrendigjmde sivilce vardı yüzümde tutmadı galiba sivilce çıktı dedim ama hamileydim kırmızı gormeyene kadar umutsuz olmaİnşallah canm ama her adet dönemi beni yalnız bırakmayan sivilcem alnımın kenarından cıktı
Kuzum sen yaptınmi çatlatma igneniDaha yeni bu ayın birinde yaptım kuzu 3 günü yaptık bundn sonrasını gün aşırı devam edecez evet canım çatlatma iğnesi inşallah canım insalahbata daha var ya iki hafta falan
Dene canım dene aklımızda kalmasın her yönteme açığız artıkBen de birazdan denicem ☺
Allah razı olsun canim brnim inşallah rabbim tez zamanda sana da burda olan herkese de bilmediğimiz daha isteyen kim varsa herkese nasip etsin her namazda dua ediyorumHadi hayırlısı olsun canım dua ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?