Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adama yediriyorum yediriyorm işimi gördükten sonra diyorum bı hamile kalam seni hasret bırakacam diyor pislik ne hain planlar kuruyorsun sen diyorum şimdi ben yalvarıyorum o zaman da sen yalvar
İşimiz bitene kadar.... Benımkı de bu ara ben istemiyorum o istiyor bunalttı benı bende adetim yakın diye sallamıyorum

İşimiz bitene kadar.... Benımkı de bu ara ben istemiyorum o istiyor bunalttı benı bende adetim yakın diye sallamıyorum
Benmde tam yapma haftam benimki yoruluyor bu aralar zorla kandırıp yaptırıyorum keşke benimki azsa

Biraz cilve yap özlet kendını ya da o zaman yalvarır
Kız cilve daha tavan yaptı ozletmeye vakit yok bu haftayı iyi değerlendirmem lazim iğne yapmışım gerçi 3 gündür değerlendiriyoruz ,

Çatlama iğnesi mi kuzu. Oh maşallah degerlendırdıysenız inşallah hamiş kalırsın bata kaç gün var
Daha yeni bu ayın birinde yaptım kuzu 3 günü yaptık bundn sonrasını gün aşırı devam edecez evet canım çatlatma iğnesi inşallah canım insalah bata daha var ya iki hafta falan

Daha yeni bu ayın birinde yaptım kuzu 3 günü yaptık bundn sonrasını gün aşırı devam edecez evet canım çatlatma iğnesi inşallah canım insalah bata daha var ya iki hafta falan
Hadi hayırlısı olsun canım dua ederim sana

İnşallah canm ama her adet dönemi beni yalnız bırakmayan sivilcem alnımın kenarından cıktı
Canım hemen kötü düşünme benim önceki hamileligimde ovrendigjmde sivilce vardı yüzümde tutmadı galiba sivilce çıktı dedim ama hamileydim kırmızı gormeyene kadar umutsuz olma

Hadi hayırlısı olsun canım dua ederim sana
Allah razı olsun canim brnim inşallah rabbim tez zamanda sana da burda olan herkese de bilmediğimiz daha isteyen kim varsa herkese nasip etsin her namazda dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…