Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testim sizce ne durumdayım ben kızlar

Eklentiler

• 533B23D3-0367-41AA-9B13-CB0493F2E5BA.webp
    126,1 KB · Görüntüleme: 29

Var kuzum kasiklar zaten mahvetti beni eğilemiyorum Vc bile gitsem çökerken içim gidiyor nasi batisiyor yanıyor
Kuzum yarın 12.gün çıkarmı testte yapsammi bilmiom erken degilmi
Canım erken gebelik testin varsa çıkar benimki çıkmıştı 4,5 gün vardı ama eğer yoksada kan tahlili kesin çözüm en azından acile gitsen azcik kivransan ağrım çok dersin gebelik testinde yaparlar aklında olsun hemende çıkıyor eltim öyle yaptı duramıyorum dedi kasiklarimda ağrı var dedi hemen çıktı koş acile

hoş buldum canım hiç doktora gitmedim eşimle 2. evliliğimiz ikimizinde çocukları var zamana bıraktım

Kız B BUSR4 etiketledigini görünce yeminle içime bi his girdi dedim inşallah hamilelik haberidir ama bu da güzel haber mutlu olduğunu bilmek çok hoş canim Rabbim bizlere hep hayırlısını versin senin için de hayırlı olan olmuş çabucak da alışırsın inşallah günün de az kalmış hamilelik haberini de alırız inşallah

Bugün hiç giremedim şeyden sonra ayakları dikip okudum bütün sayfaları çenesi düşükler yine doldurmuşlar aaa neyseki şükür bitirdim bekleme sürecinde .. daha neler duyacaz tövbe yarabbim bı parmaklamak eksikti şükür o da çıktı daha her ay parmaklar girer çıkar zaten yol geçen hanı giren çıkan belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…