Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlar kuzu dikkat ederek yaparsanız farkeder deneyin sizde denemekten zarar gelmez
Kız o anda insan nasıl dikkat etsin benimki hayatta dikkat edemez onu rahatsız etmesi lazım ki dikkat etsin o sıralarda benimki cosmakla meşgul

Zaten o kaslar onu sıkmasa erkek şeyapamaz bisey anlamaz yani eger sende o anda haz meydana gelirse daha cok kasılır vajinal kasların sıkar yani
Evet canım bende haz olustu ve suan rahmım de baya hareketlılık var agrı var

Kız o anda insan nasıl dikkat etsin benimki hayatta dikkat edemez onu rahatsız etmesi lazım ki dikkat etsin o sıralarda benimki cosmakla meşgul
Ben önceden dedım kuzu aksam yanı gece yaptık o an dusunmedı bıtınce sordum hatırladı dıkkat etmıs oyle yanı tabı o an konsantreyı bozmamak lazım

Evet canım bende haz olustu ve suan rahmım de baya hareketlılık var agrı var
Tamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe

Tamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe
Kız ben ne çok okurdum haydar amcayi gülmekten bayılırdım yaaa

Bir sorum olacaktı çocuğumuz olmuyor neden olabilir sürtünme yolu ile hamile kalabilir iyiz sizce

Bir sorum olacaktı çocuğumuz olmuyor neden olabilir sürtünme yolu ile hamile kalabilir iyiz sizce
Bak bı okudugjmu hatırladım şimdi bi kız yazmıştı hocam erkek arkadaşım dölümü yüzüne sür sivilcen çıkmaz diyor doğru mu sizce yapmalı mıyım

Kuzum pazartesi vericem kan az daha sabredim yalan deil kasiklarim fena zaten yarın bi test yapımda duruma gore bakıcam kuzum insallah olumlu olur
Cifr çizgi görürsem zaten hemen kan vermeye koşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…