- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.741
Kız o anda insan nasıl dikkat etsin benimki hayatta dikkat edemez onu rahatsız etmesi lazım ki dikkat etsin o sıralarda benimki cosmakla meşgulAnlar kuzu dikkat ederek yaparsanız farkeder deneyin sizde denemekten zarar gelmez
Evet canım bende haz olustu ve suan rahmım de baya hareketlılık var agrı varZaten o kaslar onu sıkmasa erkek şeyapamaz bisey anlamaz yani eger sende o anda haz meydana gelirse daha cok kasılır vajinal kasların sıkar yani
İyi geceler canımKuzum hadı iyi geceler bu gece costuk baya sayfa dolmustur
Ben önceden dedım kuzu aksam yanı gece yaptık o an dusunmedı bıtınce sordum hatırladı dıkkat etmıs oyle yanı tabı o an konsantreyı bozmamak lazımKız o anda insan nasıl dikkat etsin benimki hayatta dikkat edemez onu rahatsız etmesi lazım ki dikkat etsin o sıralarda benimki cosmakla meşgul
Anlar kuzu dikkat ederek yaparsanız farkeder deneyin sizde denemekten zarar gelmez
Tabiki o an önemliBen önceden dedım kuzu aksam yanı gece yaptık o an dusunmedı bıtınce sordum hatırladı dıkkat etmıs oyle yanı tabı o an konsantreyı bozmamak lazım
İnşallah canım tüm dıleklerımız o yönde☺ İnşallah hıssetmez bişey
Tamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbeEvet canım bende haz olustu ve suan rahmım de baya hareketlılık var agrı var
Kız ben ne çok okurdum haydar amcayi gülmekten bayılırdım yaaaTamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe
Bir sorum olacaktı çocuğumuz olmuyor neden olabilir sürtünme yolu ile hamile kalabilir iyiz sizceTamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe
İyiyiz canım sen nasılsın hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün darısı bizlere kan verdin miHello kizlarr ne yapiosunuz z benim misafirler var pek giremedim
sürtünmeyi ilerletmeniz lazım kızımBir sorum olacaktı çocuğumuz olmuyor neden olabilir sürtünme yolu ile hamile kalabilir iyiz sizce
Merbaba canm bnde pek giremedim birsey ypmiyorum senin kan sonucun ne cikti yaptirdinmiHello kizlarr ne yapiosunuz z benim misafirler var pek giremedim
bende bi kaç kere denk geldim adama komedi ya sorularda öyle zaten adam napsın o sorular karşısındaKız ben ne çok okurdum haydar amcayi gülmekten bayılırdım yaaa
Bak bı okudugjmu hatırladım şimdi bi kız yazmıştı hocam erkek arkadaşım dölümü yüzüne sür sivilcen çıkmaz diyor doğru mu sizce yapmalı mıyımBir sorum olacaktı çocuğumuz olmuyor neden olabilir sürtünme yolu ile hamile kalabilir iyiz sizce
Kuzum pazartesi vericem kan az daha sabredim yalan deil kasiklarim fena zaten yarın bi test yapımda duruma gore bakıcam kuzum insallah olumlu olurCanım erken gebelik testin varsa çıkar benimki çıkmıştı 4,5 gün vardı ama eğer yoksada kan tahlili kesin çözüm en azından acile gitsen azcik kivransan ağrım çok dersin gebelik testinde yaparlar aklında olsun hemende çıkıyoreltim öyle yaptı duramıyorum dedi kasiklarimda ağrı var dedi hemen çıktı koş acile
Merbaba canm bnde pek giremedim birsey ypmiyorum senin kan sonucun ne cikti yaptirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?