- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.781
Hiiihhhh hoş geldin sende geldin tam oldukHello çenesi dusukler grubu
Test im yok istee yarın eğer gidebilirsem acil de vereyim diom amaKan ver kuzum en iyisi yada testu tekrarla 2 gun arayla koyulasma olur varsa kuzum
Atim kuzum boyle ama buna gıdım guvenim yok sırf bisi yapmam lazım diye yaptım dayanamadım heyecandanOvulasyon köyü mu çıktı canim sayfalar çöktü okuyamadim
Hello kuzumHello çenesi dusukler grubu
Git ver kuzum akşam hemen çıkar sonuçlar için rahat eder inşallah vardırTest im yok istee yarın eğer gidebilirsem acil de vereyim diom ama
Atim kuzum boyle ama buna gıdım guvenim yok sırf bisi yapmam lazım diye yaptım dayanamadım heyecandan
Hello canımHello çenesi dusukler grubu
İnşallah canim silik test beni umutlandirior ilk defa silik test gördümGit ver kuzum akşam hemen çıkar sonuçlar için rahat eder inşallah vardır❤
Hamilesin senİnşallah canim silik test beni umutlandirior ilk defa silik test gördüm
Deginmedigimiz konu kalmadı sıra haydar amcaya geldiKaynatmaya devam
Aynen kuzum bende olee kasik ağrım var uzaniomNapiyosunuz kizlarben yeni işten geldim uzaniyorum sonunda
. Hello beybi hosgeldinHello çenesi dusukler grubu
H.geldin kuzu ben şey yaptım uzanıyorumNapiyosunuz kizlarben yeni işten geldim uzaniyorum sonunda
Ediyor kuzum ayni şekilde devam günlerdir sanki adet olacam kasiklarim sis yanio batio acayip gogusum de zaten 5 6 damar cıkmış mos mor kabarmış ilk defa görüyorum emzirirken böyleydi en son alt karında hafif şişti adetmi olcam acaba diorumAğrıların devam ediyor mu
Benim kasik ağrım var çok fazla yine balon gibi sis karnım ara ara yeni goyus sizlamasi oluyor başka da bi şeyim yok suan
İnsalalh canım yaa Allahın izniyle kan testi yle kesinleşse sevinicemHamilesin sen
Adet olsan hep bu belirtiler olur neden bu sefer böle olsun kiEdiyor kuzum ayni şekilde devam günlerdir sanki adet olacam kasiklarim sis yanio batio acayip gogusum de zaten 5 6 damar cıkmış mos mor kabarmış ilk defa görüyorum emzirirken böyleydi en son alt karında hafif şişti adetmi olcam acaba diorum
Kız senin bu belirtiler hepimizi umutlandiriyor valla inşallah vardırEdiyor kuzum ayni şekilde devam günlerdir sanki adet olacam kasiklarim sis yanio batio acayip gogusum de zaten 5 6 damar cıkmış mos mor kabarmış ilk defa görüyorum emzirirken böyleydi en son alt karında hafif şişti adetmi olcam acaba diorum
He okudum parmaklar durmamis bugunDeginmedigimiz konu kalmadı sıra haydar amcaya geldi
Uzan dinlen kuzum. Gebesin senAynen kuzum bende olee kasik ağrım var uzaniom
Hosbuldum beybim. Hello beybi hosgeldin
Ohh yarasinH.geldin kuzu ben şey yaptım uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?