- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.761
Yok kuzum güvenmiyorum zaten tmm etiketliycem canım ❤Kuzu test yapınca benı de etiketlemeyi unutma ovulasyona güvenme kuzu belli olmaz
O da dalga geçerek cvp veriyor zaten girgira almış artıkbende bi kaç kere denk geldim adama komedi ya sorularda öyle zaten adam napsın o sorular karşısında
Test yapcan mi canim yarın kaç kaldı bat aKuzum pazartesi vericem kan az daha sabredim yalan deil kasiklarim fena zaten yarın bi test yapımda duruma gore bakıcam kuzum insallah olumlu olur❤
Cifr çizgi görürsem zaten hemen kan vermeye koşarım
Senin kac gün kaldı bata canımİnşallah canım tüm dıleklerımız o yönde
Ovulasyon köyü mu çıktı canim sayfalar çöktü okuyamadimYok kuzum güvenmiyorum zaten tmm etiketliycem canım ❤
Inşallah kuzum ya
Tamam kuzum insallah vardır
Bence acele etme canım sabret biraz daha zaten bişey kalmamışInşallah kuzum ya❤ görsem su 2. Çizgiyi inşallah ❤
Ben silik gördüm ama yine tereddut icersindeyim keşke dedim adet günü nu beklemeyin de köyü ciksaydi şimdi silik ya emin olamıyorum kan testine de korkuomInşallah kuzum ya❤ görsem su 2. Çizgiyi inşallah ❤
Yapicam kuzum 5 gün kaldı yumurtlama günüyle 12.gün oluyorTest yapcan mi canim yarın kaç kaldı bat a
İşte bende ondan bahsediyorum her ağrıyı her acıyı gebeliğe yormadan, kalbini ruhunu yıpranmadan ilerle.. Kafana takmamaya çalış, bende o duyguyu yaşamadm ama okuduğum yorumlarda hep şey diyorlar, ne zaman takmadın o zaman gebe kaldımOlmuyorsa olmuyor her ay o piskoloji ile yasamak daha zor sürekli kontrol sprekli her agrida acaba mi her geciktiginde oldu mu ki düsüncesi yipratiyor galiba hic olmamasina alistirmak en kolayi gibi en azindan her ay cile cekmem böyle
Ben ce bi gün daha bekle canim 4 kalsın bari ya da erken gebelik var sa onu yapYapicam kuzum 5 gün kaldı yumurtlama günüyle 12.gün oluyor
Kuzum pazartesi kan vericem zaten olumsuzda çıksa olumluda ciksa kan netleatiricek hayirlisi olsun isyan etmek yok hayirliaini versin rabbimBence acele etme canım sabret biraz daha zaten bişey kalmamış
e napsın ben olsamda öyle yaparım yani adamla dalga geçer gibiO da dalga geçerek cvp veriyor zaten girgira almış artık
Kan ver kuzum en iyisi yada testu tekrarla 2 gun arayla koyulasma olur varsa kuzumBen silik gördüm ama yine tereddut icersindeyim keşke dedim adet günü nu beklemeyin de köyü ciksaydi şimdi silik ya emin olamıyorum kan testine de korkuom
Bencede canım benim en doğrusu inşallah hayırlı haberlerle gelirsinKuzum pazartesi kan vericem zaten olumsuzda çıksa olumluda ciksa kan netleatiricek hayirlisi olsun isyan etmek yok hayirliaini versin rabbim❤
Amin kuzum insallahBencede canım benim en doğrusu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Bı tanesine cvp olarak senin kus kanatlanıp uçuyor yazmıştı ona çok gülmüştüm o zamanlare napsın ben olsamda öyle yaparım yani adamla dalga geçer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?