Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum insallah gunlerdir kafayi yedim bukadar sey ust usteolurmu bukadari piskolojik olamaz bence gogusumde damar cikaracak kadar
Yok kuzu diğer şeyler hadi psikolojik diyebiliriz ama damarlara yada göğsün renginin değişmesine kesinlikle psikolojik denmez

Yok kuzu diğer şeyler hadi psikolojik diyebiliriz ama damarlara yada göğsün renginin değişmesine kesinlikle psikolojik denmez
Aynen kuzum zaten bu kasık ağrısı mümkün deil piskolojik olamaz şuan mahvoldum ben hiç bir adetinde böyle ağrı cekmedim kasıklarda şuan nasi anlatım bilemiyorum cayır cayır yanıyor öyle böyle deil yukarı içeri çekilme hissi var ve acayip şişmiş hissediyorum kasiklarimi bacaklarım kapanmio sanki

Bu kadar yoğun hissetmen de normal değil canim hayrola inşallah

Herseyide kocalardan beklemeyin ya yumurtlamada işi yaparsa ona dua edin
Benimki bu sefer beni deli etti erken kalkıyorum yoruluyorum işte akşam da sen yoruyorsun falan filan biraz naz etti kızdım bende hiç gelemem nazlanmasina dedim edemiyorsan gergedan yada piton al sende coş bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…