- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.801
Inşallah kuzum Aminİnşallah canim silik test beni umutlandirior ilk defa silik test gördüm
Zaten kan testi olumlu çıkarsa idrar testi yapıcam sırf saklamak içinInşallah kuzum Amin❤ dahada koyulassin o çizgi gelsin bebiş ❤
Amin kuzum insallah gunlerdir kafayi yedim bukadar sey ust usteolurmu bukadari piskolojik olamaz bence gogusumde damar cikaracak kadarKız senin bu belirtiler hepimizi umutlandiriyor valla inşallah vardır
He he bundan sonra parmak test yapıyoruz yada koca testiHe okudum parmaklar durmamis bugun
Uzan dinlen kuzum. Gebesin sen
Hosbuldum beybim
Ohh yarasin
Ikiside olurHe he bundan sonra parmak test yapıyoruz yada koca testi
Yok kuzu diğer şeyler hadi psikolojik diyebiliriz ama damarlara yada göğsün renginin değişmesine kesinlikle psikolojik denmezAmin kuzum insallah gunlerdir kafayi yedim bukadar sey ust usteolurmu bukadari piskolojik olamaz bence gogusumde damar cikaracak kadar
Son söz kocalarda artıkHe he bundan sonra parmak test yapıyoruz yada koca testi
Şuan bende uzaniom ama çok fena kasiklarim kapatamıyorum bacaklarımı öyle ağrıyorlar şuan cidden anlatılmaz çok farklı öyle sis hissi varkiAynen kuzum bende olee kasik ağrım var uzaniom
Aynen kuzum delirdik artıkZaten kan testi olumlu çıkarsa idrar testi yapıcam sırf saklamak için
Yok kız benimki anlamaz öyle şeylerden saçma saçma konuşma ben o sırada ona dikkat edemem derSon söz kocalarda artık
Aynen kuzum zaten bu kasık ağrısı mümkün deil piskolojik olamaz şuan mahvoldum ben hiç bir adetinde böyle ağrı cekmedim kasıklarda şuan nasi anlatım bilemiyorum cayır cayır yanıyor öyle böyle deil yukarı içeri çekilme hissi var ve acayip şişmiş hissediyorum kasiklarimi bacaklarım kapanmio sankiYok kuzu diğer şeyler hadi psikolojik diyebiliriz ama damarlara yada göğsün renginin değişmesine kesinlikle psikolojik denmez
Bu kadar yoğun hissetmen de normal değil canim hayrola inşallahAynen kuzum zaten bu kasık ağrısı mümkün deil piskolojik olamaz şuan mahvoldum ben hiç bir adetinde böyle ağrı cekmedim kasıklarda şuan nasi anlatım bilemiyorum cayır cayır yanıyor öyle böyle deil yukarı içeri çekilme hissi var ve acayip şişmiş hissediyorum kasiklarimi bacaklarım kapanmio sanki
Şimdi ben adamın aklına soktum onu şeyde yapamaz değiyor mu değmiyor mu diyeYok kız benimki anlamaz öyle şeylerden saçma saçma konuşma ben o sırada ona dikkat edemem der
Yap kız valla hakkındırZaten kan testi olumlu çıkarsa idrar testi yapıcam sırf saklamak için
Amin kuzum insallahBu kadar yoğun hissetmen de normal değil canim hayrola inşallah
Valla bek ben sana diyeyim seninki anlmazsa da sana sarar nie aklıma soktun diyeŞimdi ben adamın aklına soktum onu şeyde yapamaz değiyor mu değmiyor mu diye
Sen yine dikkat et bu aralar kendine yorma kendini ne olur ne olmazAmin kuzum insallah❤ bilmiyorum en buyuk derdim kasiklarda ozellikle cok ayakta kaldigim zamanlar boyle siddetli oluo
Herseyide kocalardan beklemeyin ya yumurtlamada işi yaparsa ona dua edinSon söz kocalarda artık
Benimki bu sefer beni deli etti erken kalkıyorum yoruluyorum işte akşam da sen yoruyorsun falan filan biraz naz etti kızdım bende hiç gelemem nazlanmasina dedim edemiyorsan gergedan yada piton al sende coş bendeHerseyide kocalardan beklemeyin ya yumurtlamada işi yaparsa ona dua edin
Kiz sen her haltı kocana söylemesene valla adam elini degirmiycek sana korkudan görcem seni o zamanŞimdi ben adamın aklına soktum onu şeyde yapamaz değiyor mu değmiyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?