- 4 Ocak 2020
- 412
- 136
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.541
Ya birşey sorabilir miyim gebelik istiyorum ovulasyon testi aldım yaptım pozitif çıktı dün ama bugün negatif çıktı bu durumda ne zaman ilişki olacak?Benimde pazartesiii canlar karin kasik agrisiiiindan anladim olacagimi
Inşallah canımAyy insalalh bebis le ilgili bişey dir ben yaşamadım cabim ole birsey
stres mi geciktirdi acabaYok canim gelmedi
Insallah kuzum4 gün kaldı. Bu ilk kez geliyor başıma ya. Böyle iki kere daha olmuştu o zaman adettim ve peşine kan pıhtısı gelmişti. Hayrolsun inşallah kuzu ya.
Canim yumurtlama gununde ustuste iliski diyorlar normaldede gunasiriYa birşey sorabilir miyim gebelik istiyorum ovulasyon testi aldım yaptım pozitif çıktı dün ama bugün negatif çıktı bu durumda ne zaman ilişki olacak?
Ay allah razı olsunCanim yumurtlama gununde ustuste iliski diyorlar normaldede gunasiri
Yani ben ovulasyon testi kullanmadm hic ama riske atma olsun yaniiAy allah razı olsunYani negatif olsa bile ilişki olsun öyle mi
Canim testini bi atsana bakalimAy allah razı olsunYani negatif olsa bile ilişki olsun öyle mi
Benimki hic mide bulantisi yapmadi kuzumKizlar folikasit kullaniyorum bir haftaya yakindir 2 gundur midem bulaniyor yan etkisi olabilir mi?
Bilmiyorum kuzum icini okudum seyrek gorulen etkilerde bulanti yaziyor yani midem agizma geleck gibiymBenimki hic mide bulantisi yapmadi kuzum
Yok pazartesi günü sağlık ocağında vercem o da salı cikio zaten o güne kadar bişey gelmezse sanki adet olcam saniom çok ıslaklık oluooEvet canım gördüm. Kan vermedin dimi daha
Belki de bebek filan olabilir bilemedim ki sıcak bi duş al canim geçer inşallahGeçen hafta doktora gittiğimde vajina muayene de kis olmadığını söyledi doktor inş olmamıştır kış falan ya
Bende şaşırdım canım hayırlısı olsunBelki de bebek filan olabilir bilemedim ki sıcak bi duş al canim geçer inşallah
Hayır olsun inşalalh kuzuYok pazartesi günü sağlık ocağında vercem o da salı cikio zaten o güne kadar bişey gelmezse sanki adet olcam saniom çok ıslaklık oluoo
Ayy hadi inşallah canım seyirme güzel bir belirti valla maşallahı ve bu topigin herkes hamile kalıcak uğurlu burası ben diyeyimCanim folik asitin yapicani peknsanmiyorum.. Hormonlarina bakildimi? Benimde gogus agrim cok oluyodu prolaktin yuksek oldugu icinmis
Benimde sag kasikda bi seyirme basladi bugun hafifcik
Kuzum kaç günün var bataKızlar bana da bir akıl verin
Ya kızlar ilk kez başına rahim aşağı çekilme hissi geldi. Normalde adetli iken eğer parca gelirse rahmin aşağıdan çekiliyor gibi bir his geliyor ardından kan pıhtısı geliyordu. Bugünkü gündür öyle bir durum var bende. Sanki rahim aşağı çekiliyor. Ama adetli de değilim anlamadım bu işten birsey
Attım çöpte ya dündü pozitif olan zaten bugün negatif çıktıCanim testini bi atsana bakalim
Hangisini kullaniyom ismini soyleseydin kızlardan aynisini kullanan varmi acabaBilmiyorum kuzum icini okudum seyrek gorulen etkilerde bulanti yaziyor yani midem agizma geleck gibiym
Kiz masallah deAyy hadi inşallah canım seyirme güzel bir belirti valla maşallahı ve bu topigin herkes hamile kalıcak uğurlu burası ben diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?