- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.561
Pozitif dedigim t kismi c kadar yada c den daha koyuydu dimi canimnAttım çöpte ya dündü pozitif olan zaten bugün negatif çıktı
Folik asit aşırı mide bulantısı yapıyor yaKizlar folikasit kullaniyorum bir haftaya yakindir 2 gundur midem bulaniyor yan etkisi olabilir mi?
Folidoce kullaniyorum kuzumHangisini kullaniyom ismini soyleseydin kızlardan aynisini kullanan varmi acaba
Kiz masallah debizim topikde keramet var cok şükür
Pozitif çıktığı gün ve arkasından 3 gün diye biliyorumYa birşey sorabilir miyim gebelik istiyorum ovulasyon testi aldım yaptım pozitif çıktı dün ama bugün negatif çıktı bu durumda ne zaman ilişki olacak?
Evet evet onu biliyorum ama işte bugün tek çizgi oldu yani bugün de ilişki olsun mu yine ihtimal var mıdırPozitif dedigim t kismi c kadar yada c den daha koyuydu dimi canimn
Ben de folidacw kullanıyorum kuzum bana yapmadı ya bulantıFolidoce kullaniyorum kuzum
Valla bende ondan supheleniyorum hangisini kullaniyordun canimFolik asit aşırı mide bulantısı yapıyor ya
Kuzum bende kullandım folidoce bir yan etkisini görmedim ama her bünye farklıdır eger onun yaptıgını dusunuyorsan doktoruna söyle degıstırsınFolidoce kullaniyorum kuzum
Ac mi tokmu aliyosun icinde yemekten once yaziyor ama eczaci tok dedi anlamadimBen de folidacw kullanıyorum kuzum bana yapmadı ya bulantı
Valla bazen kalkar kalkmaz alıyorum bazen akşam alıyorum ben kafama göre kuzum aç da oluyor tok daAc mi tokmu aliyosun icinde yemekten once yaziyor ama eczaci tok dedi anlamadim
Canim emin de degilim soguk almista olabilirim ama bilmiyorum devam ederse soylerimKuzum bende kullandım folidoce bir yan etkisini görmedim ama her bünye farklıdır eger onun yaptıgını dusunuyorsan doktoruna söyle degıstırsın
Anladim canim yemekten hemen once alsam bulantimi.engellermi acabaValla bazen kalkar kalkmaz alıyorum bazen akşam alıyorum ben kafama göre kuzum aç da oluyor tok da
bende folbiol acayip yan etki yapmisti canim mide bulantisi siskinlik gaz vs.hamilelikten once kullanayim demistim ama birakmistim 1 hafta sonra. hemen normale dondum.sonra bi kere daha denedim yine ayni seyler oldu ilactan olduguna emin oldum...imom adli bi ilac kullandim folik asit icin o ise asiri iyi geldi kendimi normalden cok iyi hissettirdiBilmiyorum kuzum icini okudum seyrek gorulen etkilerde bulanti yaziyor yani midem agizma geleck gibiym
Kız herkes gördüm çizgiyi diyor ben neden görmedim tekrarladı mi testi yoksaYok canim gelmedi
Ilactanmi bende emin degilim canim ama yaniii kotu kokulardan hemen midem bulanir oldu simdide devam ediyor ve siskinlikte var ama onu adet belirtisine yoruyorumbende folbiol acayip yan etki yapmisti canim mide bulantisi siskinlik gaz vs.hamilelikten once kullanayim demistim ama birakmistim 1 hafta sonra. hemen normale dondum.sonra bi kere daha denedim yine ayni seyler oldu ilactan olduguna emin oldum...imom adli bi ilac kullandim folik asit icin o ise asiri iyi geldi kendimi normalden cok iyi hissettirdi
Canım benimde midem bulanıyor okudum ben yan etkisi oluyormuşKizlar folikasit kullaniyorum bir haftaya yakindir 2 gundur midem bulaniyor yan etkisi olabilir mi?
Olsum tabi canim catlamistir bugunEvet evet onu biliyorum ama işte bugün tek çizgi oldu yani bugün de ilişki olsun mu yine ihtimal var mıdır
4 yada 5 gün cnnKuzum kaç günün var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?