- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.521
Yok canim gelmediHâlâ gelmedi mi kuzu
Bilmiyorum dogru yaziyorum ama kumsal diye bi karı çıkiyor ben kumsallltanem yaziyorum o cıkiyorOylemi bilmiyorum valla neden başkası cikiyorki
Kız dur daha bi kesinleşsinde kafami topliyim yazarim@gizsiz sen ne alemdesin kuzum
Belirtilerin varmı ?
MY MIRACLE kuzum sende varmı belirti
Sonuçta sende hamişsin artık yaz belirtilerini
Test j silik çıktı xanimHâlâ gelmedi mi kuzu
Kuzum ne desem bilemedim adetine kac gum kaldi? Insallah gebelikdendirKızlar bana da bir akıl verin
Ya kızlar ilk kez başına rahim aşağı çekilme hissi geldi. Normalde adetli iken eğer parca gelirse rahmin aşağıdan çekiliyor gibi bir his geliyor ardından kan pıhtısı geliyordu. Bugünkü gündür öyle bir durum var bende. Sanki rahim aşağı çekiliyor. Ama adetli de değilim anlamadım bu işten birsey
Ayy insalalh bebis le ilgili bişey dir ben yaşamadım cabim ole birseyKızlar bana da bir akıl verin
Ya kızlar ilk kez başına rahim aşağı çekilme hissi geldi. Normalde adetli iken eğer parca gelirse rahmin aşağıdan çekiliyor gibi bir his geliyor ardından kan pıhtısı geliyordu. Bugünkü gündür öyle bir durum var bende. Sanki rahim aşağı çekiliyor. Ama adetli de değilim anlamadım bu işten birsey
Kuzum sen hamile misin aaaaaa Cook sevindim suan yaaaaKız dur daha bi kesinleşsinde kafami topliyim yazarimama hicbiseyim yoktu yani
Canim folik asitin yapicani peknsanmiyorum.. Hormonlarina bakildimi? Benimde gogus agrim cok oluyodu prolaktin yuksek oldugu icinmisKızlar ben adetimin son gününden beri inofolic (folikasit) kullanıyorum yani 9 gündür ve kullanmaya başladığımdan beri sol mememde bir ağrı var. Sol kolaltımda ufak beze şeklinde bir şey vardı daha sonra bu mememde de oldu ufak beze gibi elime geliyor. Genelde ağda yaptırdığımda da oluyordu eskiden onun için 2 sefer muayeneye gitmiştim doktor süt kanalların geniş olduğu için oluyor demişti. Acaba ilacın bir etkisi olabilir mi? Gerçekten çok ağrılı
Benimde hiç belirtim yok diyodumya kızlar 3-4 gündür kesilmişti
Bugünden itibaren sağlı sollu kasık ağrılarım başladı hayrola inşallah
Bende bi ara kist vardı ozaman yaşamıştımKızlar biraz önce ilişki olduşuan kasik ağrısından duramıyorum çok kötüyüm yaa böyle bi şey yasayan varmı çok fena sanci giriyor kasıklarıma
Evet canım gördüm. Kan vermedin dimi dahaTest j silik çıktı xanim
Geçen ay ben ilişkiden adet dönemine kadar yaşadım psikolojik olduğunu dusunuyorumKızlar biraz önce ilişki olduşuan kasik ağrısından duramıyorum çok kötüyüm yaa böyle bi şey yasayan varmı çok fena sanci giriyor kasıklarıma
Geçen hafta doktora gittiğimde vajina muayene de kis olmadığını söyledi doktor inş olmamıştır kış falan yaBende bi ara kist vardı ozaman yaşamıştım
4 gün kaldı. Bu ilk kez geliyor başıma ya. Böyle iki kere daha olmuştu o zaman adettim ve peşine kan pıhtısı gelmişti. Hayrolsun inşallah kuzu ya.Kuzum ne desem bilemedim adetine kac gum kaldi? Insallah gebelikdendir
İnşallah ama sanmıyorum kuzum gelecek ben eminimHadi bakalim insallah gelmez
Benim ilk defa bugün oldu canim ya oluyordu ama hafif ağrı oluyordu bugün çok fena şancı olduGeçen ay ben ilişkiden adet dönemine kadar yaşadım psikolojik olduğunu dusunuyorum
Stres yapma kafana takma eğer geçmezse dr git canim ama ben geçen ay çok kötüydüm psikolojik ti benimBenim ilk defa bugün oldu canim ya oluyordu ama hafif ağrı oluyordu bugün çok fena şancı oldu
Aynen canım piskolojik de olabilirStres yapma kafana takma eğer geçmezse dr git canim ama ben geçen ay çok kötüydüm psikolojik ti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?