Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım gebe kalmaya yardımcı olur demişti doktorum polikistik over olanlara metformin içerikli ilaçları öneriyorlar zaten. Insulin direnci olmamasına rağmen veriyor bazı doktorlar

Ya işte en son tanıdıklar günde 50 dakika spor yapmama taktılar yapma diye zararı var mi bilemedim. Günde 50 dakika eliptik bisiklet yapıyorum. Sizce zararı var mi kızlar
Bende spor yapıyorum ama yumurtlama sonrası dikkat ediyorum daha önce düşüğüm var. O yüzden yumurtlama sonrası hep temkinli spor yapıyorum

Ya kızlar ilk kez başına rahim aşağı çekilme hissi geldi. Normalde adetli iken eğer parca gelirse rahmin aşağıdan çekiliyor gibi bir his geliyor ardından kan pıhtısı geliyordu. Bugünkü gündür öyle bir durum var bende. Sanki rahim aşağı çekiliyor. Ama adetli de değilim anlamadım bu işten birsey

Kızlar ben adetimin son gününden beri inofolic (folikasit) kullanıyorum yani 9 gündür ve kullanmaya başladığımdan beri sol mememde bir ağrı var. Sol kolaltımda ufak beze şeklinde bir şey vardı daha sonra bu mememde de oldu ufak beze gibi elime geliyor. Genelde ağda yaptırdığımda da oluyordu eskiden onun için 2 sefer muayeneye gitmiştim doktor süt kanalların geniş olduğu için oluyor demişti. Acaba ilacın bir etkisi olabilir mi? Gerçekten çok ağrılı

Benimde hiç belirtim yok diyodumya kızlar 3-4 gündür kesilmişti
Bugünden itibaren sağlı sollu kasık ağrılarım başladı hayrola inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…