- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.501
inşalalh hamilesindir cnmSabah yapıcam inşallah olmazsam
Kuzummm geçmiş olsunKızlar eltimin kızı rahatsızlandı acile gittiler 4 çocuk bana kaldı benimkiyle birlikte bugün burda kalıcam bebiste bana kaldi mama yaptım verdim şimdi uyutmaya çalışıyorum❤
Evet canım gebe kalmaya yardımcı olur demişti doktorum polikistik over olanlara metformin içerikli ilaçları öneriyorlar zaten. Insulin direnci olmamasına rağmen veriyor bazı doktorlarnurchun canım sende de insülin direnci vardı dimi glifor iciyodun dimi sende? Ne dicem bu ilaç gebelik için zararlı mı doktor bunu içerken gebelik için deneme yapabilirsin dedi mi şeker hapı ya sormadım ben sana hiç
Bende spor yapıyorum ama yumurtlama sonrası dikkat ediyorum daha önce düşüğüm var. O yüzden yumurtlama sonrası hep temkinli spor yapıyorumYa işte en son tanıdıklar günde 50 dakika spor yapmama taktılar yapma diye zararı var mi bilemedim. Günde 50 dakika eliptik bisiklet yapıyorum. Sizce zararı var mi kızlar
Hâlâ gelmedi mi kuzu
Çok teşekkür ederim cevabın için canımEvet canım gebe kalmaya yardımcı olur demişti doktorum polikistik over olanlara metformin içerikli ilaçları öneriyorlar zaten. Insulin direnci olmamasına rağmen veriyor bazı doktorlar
Rica canımÇok teşekkür ederim cevabın için canım
Bilmiyorum valla bende anlamadım saat 6 de leke geldi idrara çıkıyorum hiç bişey yokAnladim canim. Dur bakalaim daha gelmemiş her an hersey olabilir
Oylemi bilmiyorum valla neden başkası cikiyorkikız ben gündüz seni etiketliyom başka bi kadın çıkıyor yanlışta yazmıyom 5 kere yazdım seninkini hep o kadın çıktı
Senin adet ne zamanRica canım
4 gün var canımSenin adet ne zaman
Hadi bakalim insallah gelmezBilmiyorum valla bende anlamadım saat 6 de leke geldi idrara çıkıyorum hiç bişey yok
Amin kuzum insallahİnşallahh bidahaya gerek kalmaz canımgebesindir inşallah
Sağol kuzum geldiler 2 saat önce çok şükür iyi şuan durumuKuzummm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?