- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.601
İyiz canım sen nasılsınKızlaaaaarNasılsınız ?
Sanırsam diyetteydindegilmi afiyet olsun
Iyiz kuzum asil sen nasilsinKızlaaaaar ♥Nasılsınız ?
İyiyim canım,uzanıyorum boş boşİyiz canım sen nasılsın
Zaten mısırdan birşey olmazEvet canim cekti napim
Iyiz kuzum asil sen nasilsin
Bende iyiyim canımEvet canim cekti napim
Iyiz kuzum asil sen nasilsin
. Bende yattım valla 20 lik dış brni maf ediyor iki gündür yüzüm şiştiİyiyim canım,uzanıyorum boş boş
Geçmiş olsun canım. Bende yattım valla 20 lik dış brni maf ediyor iki gündür yüzüm şişti
Yarasin kiz sana ye tabiBende iyiyim canımben de çok yedim şimdide midem çok kötü kalkmaya korkuyorum
AmannnZaten mısırdan birşey olmazbende başladım bugün yedim guzleve yarın sıkı diyette inslalah
Sağol canım gittim iki kez amaliytala alalım diyorlar kaçıyorum öyle duyincaGeçmiş olsun canımdoktora gittin mi?
Valla yedikce yiyorum ama sonra hepsi çıkıyorYarasin kiz sana ye tabien cok senin yemen lasim
Amannnyarin diete devam
Aman ya diş ağrısı çok kötü ,aldır rahatla ,korkmazsın senSağol canım gittim iki kez amaliytala alalım diyorlar kaçıyorum öyle duyincakorkumdan gidemiyorum tekrar
Pazartesi gitcem canım çalışmalara başlamadan halletmem lazım inşallahAman ya diş ağrısı çok kötü ,aldır rahatla ,korkmazsın sen
Git canım aynen ,inşallah hamile kalınca seni rahatsız etmesinPazartesi gitcem canım çalışmalara başlamadan halletmem lazım inşallah
Detoks yap Didem ödem atarsın tarif verim sanaYarasin kiz sana ye tabien cok senin yemen lasim
Amannnyarin diete devam
Amannn olsun ye gitsimValla yedikce yiyorum ama sonra hepsi çıkıyor,bi taraftan iyi kilo alımı yok hala
Ver kizDetoks yap Didem ödem atarsın tarif verim sana
Spermler 2-3 gün yaşabiliyormuş belkide tutar böylesi çok var canm, hoşgeldin aramızaIyi aksamlar herkese :)
Ben de doktora gittim ultrasonla baktı 1 yumurtam vardı, her sey yolunda dedi. Ilk kez doktora gittim. Annemde kist sorunu vardı yıllarca. Bende var mi diye merak ediyordum. Doktor yok dedi. Olsa her halukarda gorurdu doktor degil mi arkadaslar? Bir de biz sadece çift çizgi gecesini degerlendirebildik. Bu şekilde hamile kalanlar duydunuz mu acaba? Şans ne oluyor? Teşekkürler:)
Rosem
Kız ben sana git demedm miBen galiba yumurtluyorum ve eve gitmeme 3 gün var daha başlayamadan bu ay yalan oldu
Hormom testi yaptirmismiydin canim sogan kürü dene adet duzensizligine bide hayıt bunlari dene bimerhabaa bende adet.duzensizligi var hormon bozuklugundan tam anlamiyorum bu.durumlardan ama hey ay da kistim oluyo sokturucusuz olamiyorum cocuk istiyoruz vajinismusu yeni yendim ama yinede zorlaniyorum emla krem kullaniyorum yag vs derken oluyor acaba bunlar.etkiler mi doktorlar dogum kontrol veriyo duzene soksun diye.. ovulasyon.aldim bu ay bakalim yumurtlamam oluyor mu bana birseyler soyleyinn neler yapmam lazimm
evet test yapildi dogum kontrol kullan dediler. sogan.suyu.ictim. 3 ay sonra sokturucu.ile oldum yine.. hayit otunu denemedim kaynanam hamama.git iyi gelir diyoHormom testi yaptirmismiydin canim sogan kürü dene adet duzensizligine bide hayıt bunlari dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?