- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.621
yok canım daha tekrarlamadımDidemMY MIRACLE testi tekrarladı mi varmı hirseyler
Kuzu benim bu ay hiç belirti yok gibiydi bugün ilk kez böyle bir şey oldu. Rahim aşağı çekilir gibi rahimden aşağı bir sızı iniyor gibi. Bu daha önce adetliyken olmuştu iki kere ikisinde de kocaman parca düşürmüştüm kah pıhtısı. Şimdi adette değilim anlamadım valla. Inşallah vardır bir şeyler de ondandır. Gecen iki aydır çok sancılı geçerdi tüm döngüm ve peşine hep adet oldum hatta erken geldiydi. Bu ay sancim olmadı neredeyse hiç. Hayırlara vesile olsun diyelim test yaparsam salı ya da çarşamba yaparım kuzuTest yaptınmı kuzum sen ya da yapacakmısın
Her zamankinden farklı bir belirti bu dediğine göre değilmi ?
benimde her ay deli gibi kasığım ağrırdı bu ay hiçbişeyim yok
Göğüslerim adete yakın çok fena olurdu üzerine yatamazdım bile
Bu ay inanılmaz yumuşak ve sıfır acı
Ben clife kullanıyordum acaba onun faydası mı oldu bilemiyorum ama bende de sıfır belirti bu ay
İnsan geçmiş belirtilerden farklı şeyler olunca bi acaba diyor
Bir lt kaynamış suya yeşil çay atıyorsun demlenmesini bekliyorsun demlendikden sonra içine 1 adet limon şık 1 tanede soda sade soguyunca iç günlük yap bunu birhaftada devam muhteşem birşey yumurta detoksuda var ama yapamazsın onuAmannn olsun ye gitsim
Ver kizyapim
Heyecanla bekliyorum inşallahyok canım daha tekrarlamadım
Test mi yaptın sen?????? Ben görmedimmm hadi bi tane daha yapyok canım daha tekrarlamadım
Hadi kuzu ya inşallah vardır. Eğer varsa bende senin gibi bütün ay adet gelecek diye bağıracam burada20 dakika olmadı kuzum
kandırmadım kız emin olamadım olmayıncada yoksa boşu boşuna rezil olmiyim dedim ondan didem ben sorarım dedi öyle yaniAaaaa piss bizimki kandırmış
bende şaşkınım kuzum bu ay hiç sallamadım ben yumurta sağdan geliyor diye bide olmayınca saçakalr çalışmıyor demekki dedim umudu kestim yaniHadi kuzu ya inşallah vardır. Eğer varsa bende senin gibi bütün ay adet gelecek diye bağıracam burada
zaten erken gebelik testinde bile silik çıktı kuzum normal testte hiç çıkmaz şimdiTest mi yaptın sen?????? Ben görmedimmm hadi bi tane daha yap
bendeeHeyecanla bekliyorum inşallah
Hadi hayrolsun inşallah. Bende de bugün ilk kez tabimden aşağı 4 5 dakika aralıklarla sızı inip durdu daha önce başıma iki kez geldi. Ikisinde de adetliydim ve peşine büyük kan pıhtısı düşmüştü.simdi adette değilim hayrolsun inşallahbende şaşkınım kuzum bu ay hiç sallamadım ben yumurta sağdan geliyor diye bide olmayınca saçakalr çalışmıyor demekki dedim umudu kestim yani
İnşallah vardıryok canım daha tekrarlamadım
Saçaklar diye tuturdun bu ay al sana saçakbende şaşkınım kuzum bu ay hiç sallamadım ben yumurta sağdan geliyor diye bide olmayınca saçakalr çalışmıyor demekki dedim umudu kestim yani
Denim bunu kuzum bi çok thank youBir lt kaynamış suya yeşil çay atıyorsun demlenmesini bekliyorsun demlendikden sonra içine 1 adet limon şık 1 tanede soda sade soguyunca iç günlük yap bunu birhaftada devam muhteşem birşey yumurta detoksuda var ama yapamazsın onu
Ayy hadi insallah yapinca beni etiketle yine kacirmak istemiyorumzaten erken gebelik testinde bile silik çıktı kuzum normal testte hiç çıkmaz şimdi
mimila iyiki burdasın uyuyamıyorumSelam kızlar uyudunuz mu hepiniz? Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?