Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benim bu ay Sol kasığımda bir hafta batma gibi ağrı vardı ara ara yine oluyor ve akıntının içinde çok az kan geldi birde beyaz akıntı geldi sizce hamilelik belirtisi mi bunlar adetime 5 gün var ve test yaptım negatif

Kuzu benim bu ay hiç belirti yok gibiydi bugün ilk kez böyle bir şey oldu. Rahim aşağı çekilir gibi rahimden aşağı bir sızı iniyor gibi. Bu daha önce adetliyken olmuştu iki kere ikisinde de kocaman parca düşürmüştüm kah pıhtısı. Şimdi adette değilim anlamadım valla. Inşallah vardır bir şeyler de ondandır. Gecen iki aydır çok sancılı geçerdi tüm döngüm ve peşine hep adet oldum hatta erken geldiydi. Bu ay sancim olmadı neredeyse hiç. Hayırlara vesile olsun diyelim test yaparsam salı ya da çarşamba yaparım kuzu

Amannn olsun ye gitsim

Ver kiz yapim
Bir lt kaynamış suya yeşil çay atıyorsun demlenmesini bekliyorsun demlendikden sonra içine 1 adet limon şık 1 tanede soda sade soguyunca iç günlük yap bunu birhaftada devam muhteşem birşey yumurta detoksuda var ama yapamazsın onu

Hadi kuzu ya inşallah vardır. Eğer varsa bende senin gibi bütün ay adet gelecek diye bağıracam burada
bende şaşkınım kuzum bu ay hiç sallamadım ben yumurta sağdan geliyor diye bide olmayınca saçakalr çalışmıyor demekki dedim umudu kestim yani

bende şaşkınım kuzum bu ay hiç sallamadım ben yumurta sağdan geliyor diye bide olmayınca saçakalr çalışmıyor demekki dedim umudu kestim yani
Hadi hayrolsun inşallah. Bende de bugün ilk kez tabimden aşağı 4 5 dakika aralıklarla sızı inip durdu daha önce başıma iki kez geldi. Ikisinde de adetliydim ve peşine büyük kan pıhtısı düşmüştü.simdi adette değilim hayrolsun inşallah

Denim bunu kuzum bi çok thank you

Selam kızlar canım çok sıkkkın ya ben dün ikindi vaktinde piki gördüm çok sevindim ama kursagımda kaldı çünkü eşime mesai verdiler birliktelik olmadı galiba rabbim nasip etmicek bana bebek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…