- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.641
Selam canım iyiyim valla nolsunSelam kızlar uyudunuz mu hepiniz? Nasılsınız?
Ayy çok sevindim canım yaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Ya canım çok sevindim. Inşallah sağlıkla yükselir. Inşallah sağlıklıdır. Rabbim bizlere de mucizesinden nasip eder inşallahKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
amin canım inşallah darısı en kısa sürede sizlerin başınaAyy çok sevindim canım yaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah dış gebelikten korkuyorum inşallah değildir. Allah isteyen herkese nasip etsinYa canım çok sevindim. Inşallah sağlıkla yükselir. Inşallah sağlıklıdır. Rabbim bizlere de mucizesinden nasip eder inşallah
Amin inşallah canım benimamin canım inşallah darısı en kısa sürede sizlerin başına
inşallah değildir kuzumamin canım inşallah dış gebelikten korkuyorum inşallah değildir. Allah isteyen herkese nasip etsin
inşallah hemşireye söyledimde sağdan soldan ortadan iğne batar gibi oluyor arada göbek deliğime iğne batar gibi oluyor dedim dış gebelikte öyle olmaz dedi inşallah değildir. ama hapşurunca yada öksürünce rahim sızlıyor biandainşallah değildir kuzum
Onlar normal gebelikte de olur sanırım kuzu ya. Bilmiyorum ki. Bir haftaya netlesir kuzu inşallah sağlıklıdırinşallah hemşireye söyledimde sağdan soldan ortadan iğne batar gibi oluyor arada göbek deliğime iğne batar gibi oluyor dedim dış gebelikte öyle olmaz dedi inşallah değildir. ama hapşurunca yada öksürünce rahim sızlıyor bianda
İnsallah canim pazartesi gune randevu aldim doktordanOnlar normal gebelikte de olur sanırım kuzu ya. Bilmiyorum ki. Bir haftaya netlesir kuzu inşallah sağlıklıdır
Haberdar etmeyi unutma kuzuİnsallah canim pazartesi gune randevu aldim doktordan
Ederim tabi inşallah hayırlı haberler veririmHaberdar etmeyi unutma kuzu
Neden uyuyamıyorsun kuzum noldu ? İyi misin?mimila iyiki burdasın uyuyamıyorum
Anaaaam!!!! Sen hamilesin ya bebisim!!!!!KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Aaaa neden canım noldu?Selam canım iyiyim valla nolsungram uykum yok ya
Inşallah canımEderim tabi inşallah hayırlı haberler veririm
Evet canım bende senin gibi inanamadım ya ama kan testini görünce tam inandim hiç beklemedigim bi ayda oldu karı koca şoktayız benim adam sarılıp sarılip agliyor rüya degil demi diyorAnaaaam!!!! Sen hamilesin ya bebisim!!!!!yaaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam sanki kendininki kadar !!! Cok istiyordum bebeğin olsun !!!! allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim !!!! Sağlıklı hayırlı evlat olsun!!!! Canım benim cok cok cok tebrik ederim
Ay kıyamam yaaa elleme bırak adam sevincini coşkusunu istediği gibi belirtsin!!! Var ya şaka değil öyle cok istiyordum ki senin icin. Allahim bana nasip ettin onunla yüzünü güldür diye. Senin herifi bırak ben ağladım sevinçten zaten hormonlar laçkaEvet canım bende senin gibi inanamadım ya ama kan testini görünce tam inandim hiç beklemedigim bi ayda oldu karı koca şoktayız benim adam sarılıp sarılip agliyor rüya degil demi diyordaha ben kendi şokumu atlatamadim bide onu avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?