Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUM SİZLERI SEVIYORUMM

Ayy çok sevindim canım yaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ya canım çok sevindim. Inşallah sağlıkla yükselir. Inşallah sağlıklıdır. Rabbim bizlere de mucizesinden nasip eder inşallah

Ya canım çok sevindim. Inşallah sağlıkla yükselir. Inşallah sağlıklıdır. Rabbim bizlere de mucizesinden nasip eder inşallah
amin canım inşallah dış gebelikten korkuyorum inşallah değildir. Allah isteyen herkese nasip etsin

inşallah değildir kuzum
inşallah hemşireye söyledimde sağdan soldan ortadan iğne batar gibi oluyor arada göbek deliğime iğne batar gibi oluyor dedim dış gebelikte öyle olmaz dedi inşallah değildir. ama hapşurunca yada öksürünce rahim sızlıyor bianda

Onlar normal gebelikte de olur sanırım kuzu ya. Bilmiyorum ki. Bir haftaya netlesir kuzu inşallah sağlıklıdır

Anaaaam!!!! Sen hamilesin ya bebisim!!!!! yaaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam sanki kendininki kadar !!! Cok istiyordum bebeğin olsun !!!! allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim !!!! Sağlıklı hayırlı evlat olsun!!!! Canım benim cok cok cok tebrik ederim

Evet canım bende senin gibi inanamadım ya ama kan testini görünce tam inandim hiç beklemedigim bi ayda oldu karı koca şoktayız benim adam sarılıp sarılip agliyor rüya degil demi diyor daha ben kendi şokumu atlatamadim bide onu avutuyorum

Ay kıyamam yaaa elleme bırak adam sevincini coşkusunu istediği gibi belirtsin!!! Var ya şaka değil öyle cok istiyordum ki senin icin. Allahim bana nasip ettin onunla yüzünü güldür diye. Senin herifi bırak ben ağladım sevinçten zaten hormonlar laçka allahim sağlıkla ilerletsin sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin insallah bitanem. Kırk bir kere masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…