- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.661
Çok sağol canım inşallah dış gebelik degildir öyle bi riskim var söylemiştim zaten ondan korkuyorum sadece pazartesi randevu aldim doktora bakalım ne diycekAy kıyamam yaaa elleme bırak adam sevincini coşkusunu istediği gibi belirtsin!!! Var ya şaka değil öyle cok istiyordum ki senin icin. Allahim bana nasip ettin onunla yüzünü güldür diye. Senin herifi bırak ben ağladım sevinçten zaten hormonlar laçkaallahim sağlıkla ilerletsin sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin insallah bitanem. Kırk bir kere masallah ❤❤❤❤
İnsallah yoktur öyle bisey iyi düşün iyi olsunÇok sağol canım inşallah dış gebelik degildir öyle bi riskim var söylemiştim zaten ondan korkuyorum sadece pazartesi randevu aldim doktora bakalım ne diycek
İnşallah canımİnsallah yoktur öyle bisey iyi düşün iyi olsun
Kuzum hatırlıyorsan bikac gun once sana demiştim Allah tan ümidini kesme diye olmaz diye bir sey yok o kadar sevindim ki Allah inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin sanırım henüz yeni sürecini de paylasırsan seviniriz bu ayki yumurtlama günün tahmini döllenme zamanın belirtiler vs.Evet canım bende senin gibi inanamadım ya ama kan testini görünce tam inandim hiç beklemedigim bi ayda oldu karı koca şoktayız benim adam sarılıp sarılip agliyor rüya degil demi diyordaha ben kendi şokumu atlatamadim bide onu avutuyorum
Canim ilk idrar ile yapmaGünaydın kızlar ovitrellenin 12. Gunu bugün sabah idrariyla tekrar yaptım negatif ikinci cizgiyi görürüm diye umut ettim ama geriye kaldi bir test onu harcamiycam 15.gunde yapcam adete kaldi iki gun insan cift cizgilere hasret kalınca bole oluyo galiba
Doktorlar garanti olsun diye sabah ilk idrarla diyolar canm oyuzden yaptımCanim ilk idrar ile yapma
Gebelik testi mi ovulasyon muDoktorlar garanti olsun diye sabah ilk idrarla diyolar canm oyuzden yaptım
Ben ovulasyon anladım canim en iyisi hiç test yapmamak adeti beklemek bazen idrara geçmemiş olabiliyor ben bu ay adeti bekleyecemDoktorlar garanti olsun diye sabah ilk idrarla diyolar canm oyuzden yaptım
Çok tebrik ederimmmKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Evde son testim kaldı yapmiycam canm adeti bekliycem onuda yapmaya hiç elim varmıyor zaten esime mutlu bi haber vermek istiyodum ama nasip artık Rabbim neylerse güzel eylerBen ovulasyon anladım canim en iyisi hiç test yapmamak adeti beklemek bazen idrara geçmemiş olabiliyor ben bu ay adeti bekleyecem
Canim allah bizim yardımcımız olsunEvde son testim kaldı yapmiycam canm adeti bekliycem onuda yapmaya hiç elim varmıyor zaten esime mutlu bi haber vermek istiyodum ama nasip artık Rabbim neylerse güzel eyler
Kız çok mutlu oldum sabah sabah yaa hayırlı olsun canım inş sağlıklı bir sekilde kucagına alırsın yavrunuamin canım inşallah dış gebelikten korkuyorum inşallah değildir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım neden var biliormusun gec döllenme olabiliyor ve bende negatif gördüm adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kan verdim 0 sonuc kadın doğuma gitttim aralık 20de sonuc yine 0 ama ayın 30unda gittim 288,10 inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamiş haberini alırızTest yaptım negatifdaha da adet olmadım. Bugün olurum büyük ihtimalle. Dün adetin ilk iki günü cektiğimiz sancıyı cektim resmen adet günüm dündü.. Hala bi umut var mıdır
Keşke ama şimdi baktım adetim geldiEvet canım neden var biliormusun gec döllenme olabiliyor ve bende negatif gördüm adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kan verdim 0 sonuc kadın doğuma gitttim aralık 20de sonuc yine 0 ama ayın 30unda gittim 288,10 inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamiş haberini alırız
O süre zarfında hic adet olmadınız deil miEvet canım neden var biliormusun gec döllenme olabiliyor ve bende negatif gördüm adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kan verdim 0 sonuc kadın doğuma gitttim aralık 20de sonuc yine 0 ama ayın 30unda gittim 288,10 inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamiş haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?