Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım inşallah dış gebelik degildir öyle bi riskim var söylemiştim zaten ondan korkuyorum sadece pazartesi randevu aldim doktora bakalım ne diycek

Kuzum hatırlıyorsan bikac gun once sana demiştim Allah tan ümidini kesme diye olmaz diye bir sey yok o kadar sevindim ki Allah inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin sanırım henüz yeni sürecini de paylasırsan seviniriz bu ayki yumurtlama günün tahmini döllenme zamanın belirtiler vs.

Günaydın kızlar ovitrellenin 11. Gunu bugün sabah idrariyla tekrar yaptım negatif ikinci cizgiyi görürüm diye umut ettim ama geriye kaldi bir test onu harcamiycam 15.gunde yapcam adete kaldi iki gun insan cift cizgilere hasret kalınca bole oluyo galiba

Çok tebrik ederimmm darısı bize inşallah

Ben ovulasyon anladım canim en iyisi hiç test yapmamak adeti beklemek bazen idrara geçmemiş olabiliyor ben bu ay adeti bekleyecem
Evde son testim kaldı yapmiycam canm adeti bekliycem onuda yapmaya hiç elim varmıyor zaten esime mutlu bi haber vermek istiyodum ama nasip artık Rabbim neylerse güzel eyler

Test yaptım negatif daha da adet olmadım. Bugün olurum büyük ihtimalle. Dün adetin ilk iki günü cektiğimiz sancıyı cektim resmen adet günüm dündü.. Hala bi umut var mıdır

Kızlar ben bişey sorucam yaa gectiğimiz pazartesi kadın doğumda kan verdim sonuc guzeldi 4 haftalık dedi persembe gunu sağlık ocagına gittim beta hcg arttımı diye saglıklımı diye o sonucta cok guzel ama aklıma takılan su sağlık ocagında 7 8 haftalık dediler eger öyle olsa kadın doğumdaki ultrasonda neden gözükmedi kese ben hangisine itibar etmeliyim anlamadım kafam karıştı bide tarih verdiler 20 agustosta dogacakmış

Test yaptım negatif daha da adet olmadım. Bugün olurum büyük ihtimalle. Dün adetin ilk iki günü cektiğimiz sancıyı cektim resmen adet günüm dündü.. Hala bi umut var mıdır
Evet canım neden var biliormusun gec döllenme olabiliyor ve bende negatif gördüm adet gecikmesinden 1 hafta sonra gittim kan verdim 0 sonuc kadın doğuma gitttim aralık 20de sonuc yine 0 ama ayın 30unda gittim 288,10 inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamiş haberini alırız

MY MIRACLE ve R Rainbow3461
Canlarım sizin adınıza o kadar çok sevindim ki hele sen MY MIRACLE bak hiç ümidin yoktu ama Allah ol derse önünde hiç bişey duramıyor ayyyyy çok mutlu oldum Sağlıkla gebelikleriniz devam eder inşallah

Test yaptım negatif daha da adet olmadım. Bugün olurum büyük ihtimalle. Dün adetin ilk iki günü cektiğimiz sancıyı cektim re Keşke ama şimdi baktım adetim geldi yarım saat once gelse test yapmamıs olurdum..

O süre zarfında hic adet olmadınız deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…