Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sakin ol bak gebe olma ihtimalin yüksek sıkıntı yapma içinden bol bol vela havle çek değmeyecek kişi yüzünden kendini kasma lütfen ❤
Tamam kuzum hemen basliyim çekmeye haklısın ama zor geliyor aynı evde bulunmak rabbim sabir versin

Ya nasıl öyle bir laf eder , edepsizlik yapmış cahilce konuşmuş sıkma canını üzülme şakın insan nasıl ağzına alabilir öyle bir sözü aklım almıyor allah ıslah etsin kuzum görmezden gel

Yok artık terbiyesizlige bak ne saçmalık yaa böyle insanlara uyuz oluyorum oldum olası boşver sen erkenden görmüşsün gerçek yüzünü daha iyi işte kuzum canını sıkma sen hiç yüz verme sinirlenme de öyle bı değersiz için takma demesi kolay kuzum biliyorum ama yinede takmamaya çalış en azından bebis varsa içerde sıkıntıya girmesin kuzucuk

Slm kızlar bugün yürüyüşe çıktım çıkınca bi komşum var ona uğradım orada bir kadın fal bakıyormuş bi kaç şey bildi aslında. Dedi ki kız çocuğun olucak senin dedim inşallah. Ve bu kadınbenim hamile kalmaya çalıştığı mi bilmiyor ne demişler fala inanma falsız kalma

Cok sagol kuzum benim keşke herkez sizin gibi senin gibi düşünceli duyarlı olsa insanlar çok acıması Artık kimseye içini dökemiyor insan dediğin gibi gerçek yuzunu gördüm neyseki iyi oldu banada ders olsu herkeze güvenme
Inşallah kan da iyi bir değer görüp gelir size bu güzel haberi veririm aileme eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…