- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.941
Tamam kuzum hemen basliyim çekmeye haklısın ama zor geliyor aynı evde bulunmak rabbim sabir versinKuzum sakin ol bak gebe olma ihtimalin yüksek sıkıntı yapma içinden bol bol vela havle çek değmeyecek kişi yüzünden kendini kasma lütfen ❤
Hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsinKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Kiz sabah 6da yatmislarUyusun uyusun sabaha kadar uyumamsitir o çünkü yecandan
Ya nasıl öyle bir laf eder , edepsizlik yapmış cahilce konuşmuş sıkma canını üzülme şakın insan nasıl ağzına alabilir öyle bir sözü aklım almıyor allah ıslah etsin kuzum görmezden gelAmin kuzum❤
Özel deil kuzum herkeze anlattım zaten evet ilk ve tek kin tuttuğum insan
Kuzum ben bebek düşünüyorum dedim 4 ay once 3. Aydında deniyoruz o hamile kaldı 3 aylık falan şuan ki bebek düşünmüyorum diordu kandil günü konuşurken bana sen hamile kalamadın ben kaldım çatlasa patla diyip güldü sonrasında ne saka dedi ne bisi nede arasi özür diledi bende sildim onu bana ancak şuan düşman hatta düşman bile olamaz benim düşmanım bile az onurlu şerefli ve gururlu olmalı
Dimi yaKıyamam ben ona canım benim ya
Ben umutsuz vakayim kuzumDimi yaayyy darisi sana kiz
Seninde az kaldı bata degilmiDimi yaayyy darisi sana kiz
GörcezBen umutsuz vakayim kuzumkacc yildirrr olmuyor zanetmiyorum yani mu mracle kadar şansım yokdur benim
5 kaldiSeninde az kaldı bata degilmi
Yok artık terbiyesizlige bak ne saçmalık yaa böyle insanlara uyuz oluyorum oldum olası boşver sen erkenden görmüşsün gerçek yüzünü daha iyi işte kuzum canını sıkma sen hiç yüz verme sinirlenme de öyle bı değersiz için takma demesi kolay kuzum biliyorum ama yinede takmamaya çalış en azından bebis varsa içerde sıkıntıya girmesin kuzucukAmin kuzum❤
Özel deil kuzum herkeze anlattım zaten evet ilk ve tek kin tuttuğum insan
Kuzum ben bebek düşünüyorum dedim 4 ay once 3. Aydında deniyoruz o hamile kaldı 3 aylık falan şuan ki bebek düşünmüyorum diordu kandil günü konuşurken bana sen hamile kalamadın ben kaldım çatlasa patla diyip güldü sonrasında ne saka dedi ne bisi nede arasi özür diledi bende sildim onu bana ancak şuan düşman hatta düşman bile olamaz benim düşmanım bile az onurlu şerefli ve gururlu olmalı
Erken daha senin çıkmaya bilir canım5 kaldiyok bisi bende dun gaza geldik bende test yaptim fos
Kız valla onun yine ihtimali vardı benim oda yok yani ben gerçekten onun kalabileceğini dusunuyordum ama kendime ihtimal bile vermiyorumGörcezoda oyle diyodu
Canım bişey mi kaçırdım.ben dünden beri hamilemisinAmin kuzum insallah bebis benimledirozaman rahatlicam ama şuan içim çok garip sınır heyecan sitres karma karisigim
AmannnErken daha senin çıkmaya bilir canım
Seninde var sonucta bi sorun yok su clife ise yaricak benceKız valla onun yine ihtimali vardı benim oda yok yani ben gerçekten onun kalabileceğini dusunuyordum ama kendime ihtimal bile vermiyorum
Baklaim bi umut işte c life herkesde işe yarar bende yaramazAmannn
Seninde var sonucta bi sorun yok su clife ise yaricak bence
Ay allahim. Simdidr sen delirtiyon beniBaklaim bi umut işte c life herkesde işe yarar bende yaramaz
Cok sagol kuzum benim keşke herkez sizin gibi senin gibi düşünceli duyarlı olsa insanlar çok acıması Artık kimseye içini dökemiyor insan dediğin gibi gerçek yuzunu gördüm neyseki iyi oldu banada ders olsu herkeze güvenmeYok artık terbiyesizlige bak ne saçmalık yaa böyle insanlara uyuz oluyorum oldum olası boşver sen erkenden görmüşsün gerçek yüzünü daha iyi işte kuzum canını sıkma sen hiç yüz verme sinirlenme de öyle bı değersiz için takma demesi kolay kuzum biliyorum ama yinede takmamaya çalış en azından bebis varsa içerde sıkıntıya girmesin kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?