- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.921
Olucak elbet kuzum oyle demeAminn inşallah kız kalbim pır pır oluyor heycandanmi nebakalım kuzum herkesin olur benim olmaz diye düşünüyorum gorcez
Kuzum ya sen ne takiyon o gereksizleri bosver hic takma Lutfen rica ediyorum ya senin icins ebir beis varr kuzumm uzme knekni onu dusunKuzum eşim gelmez şuan abisi kardeşiyle tartışıyor söylesem şimdi zamanı deil o gerizekalı küçük elimde burda oda oda kaciom ondan bunaldim çok kötüyüm şuan ağlamak istiyorum dudakalrimi kanattim yemektenn sitrsten
Ben ona şaşırıyorum valla işte Allah'ın mucizesi nerde sesi çıkmıyor bugün onun şokunu atlatamadimiOlucak elbet kuzum oyle demebak my miracle da kendini imkansiz vaka goruyodu hasarli kapali tupe ragmen hamile kaldi hemde bu ay kesik olan tupunden yumurtladigi halde
Kiz gece yatmiyo yaBen ona şaşırıyorum valla işte Allah'ın mucizesi nerde sesi çıkmıyor bugün onun şokunu atlatamadimi
Yenge diyor gitme göndermedi beni o da içerde gitmesini bekliyorum yanına gitmek ozurde dilemesin istemiyorum affetmem asla en hassas noktam oydu ilk ve tek kin tuttuğum insan öylede kalacakKıyamam yaa aynen hemen gir
Ama belki özür diler
Inşallah kuzum insallahKız seninde var bak demedi deme
Çokk çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin in şa AllahKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Uyusun uyusun sabaha kadar uyumamsitir o çünkü yecandanKiz gece yatmiyo yasabaha karsi anca yatiyo uyku düzeni boyle
Maşallah kuzum gözün aydın değerin kat kat katlansın inşallahKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Canım niye okadar kasiyorsun kendini ya sakinlesirmiin lütfen olacak senin de var inşallah Allah'ın izniyle rabbim görüyorInşallah kuzum insallaholsa çıksa görsem rahatlasam ya çok kötüyüm ağlıcam bağıra bağıra
Amin kuzum insallahAmin canım inşallah az önce okudum yazdıklarını kuzum Allah sana da eşine de sabır versin canım benim sıkma canını üzme senvalla benimde çok iyi oldgum soylenemez oglum hasta yine bazen ikinci için erken mi acaba diyorum çok sık hastalanıyor vede hastaykrn okadar huysuz ve hırçın oluyor ki inan ömrümden ömür gidiyor desem yeridir. Yanımda kaynanam olmasına rağmen yine de banamisin demiyor tamamen bana sariyor hastayken 3 gecedir uykusuz geçiyor rabbim sağlık versin ne diyim
Haklısın canim benim ne diyeyimYenge diyor gitme göndermedi beni o da içerde gitmesini bekliyorum yanına gitmek ozurde dilemesin istemiyorum affetmem asla en hassas noktam oydu ilk ve tek kin tuttuğum insan öylede kalacak
Oyle yapmaya calisiyorum ama cok zor kalbim carpiyor sinirimden yengede birakmadi eve gidim benim icin kal dedi gitmedim cildiricamYa kendini neden sıkıntıya sokuyorsu kuzum, bak hamile olma ihtimalin var bence bu kadar stres yapma görmezden gel
Amin kuzum insallah bebis benimledirCanım niye okadar kasiyorsun kendini ya sakinlesirmiin lütfen olacak senin de var inşallah Allah'ın izniyle rabbim görüyor
Amin kuzum inşallah yaAmin kuzum insallah❤
Rabbim şifa versin kuzum insallah evladıyla sınamasın rabbim kimseyi çok zor bende yeni atlattım o hastalık faslını mahvolmuştum seni iyi anlıyorum inşallah iyi olacak
Kuzum hayirli olsun cok cok sevindim ya sonunda cok bekletmeden geldi mercimeğin sağ salim kucağında al insallah kuzumKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Aaa canım çok sevindim Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah kuzumKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Kuzum sakin ol bak gebe olma ihtimalin yüksek sıkıntı yapma içinden bol bol vela havle çek değmeyecek kişi yüzünden kendini kasma lütfen ❤Amin kuzum insallah bebis benimledirozaman rahatlicam ama şuan içim çok garip sınır heyecan sitres karma karisigim
Amin kuzumAmin kuzum inşallah yaCanım özel değilde senin eltinle sorunun neydi ben kaçırmışim orayı napti ki bu kadar sana kuzum normalde sevgi dolu birisin ona karşı çok dolusun belli ki
Sesinledir inşallah kuzum benimmAmin kuzum insallah bebis benimledirozaman rahatlicam ama şuan içim çok garip sınır heyecan sitres karma karisigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?