- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.961
Tamam canimDetaylı anlatacağım kuzum herkesi etiketleyip
Ahhaha sov senden birşey olmazAy allahim. Simdidr sen delirtiyon benisubatta sana sovcem herhalde dun gece miracle ya sovdum sira sende
Kuzum testte cıktı ama kan da görmeden güvenmiyorum salıyı bekliyorum kuzum adet olcak hissi var die umudum kırılıyorCanım bişey mi kaçırdım.ben dünden beri hamilemisin
sağol canım. ama inan bu ay hiç bişey yapmadım 19. gün ovulasyon pike yakındı sadece bidaha yapmadım yani çatlamayı görmedim bile. belirti olarak pek bişey yaşamadım adet gününe bir hafta kala göğüslerim şişiyordu acıyordu şişti yine acıyodu ama yılbaşı günü geçti adet gelicek sandım ama gelmedi adetten bir hafta önce şeffaf uzayan akıntım vardı bi kere hafif sarımsı bi akıntı oldu genel olarak çok akıntım yok şuan. bir hafta önce nefes nefese kalıyordum ben kan değerim düştü heralde dedim hatta perşembe günü kan değerime baktırdım 10.9 du. başkada bişey olmadı belirti olarak şuan son adet tarihinin 32. günü zatenKuzum hatırlıyorsan bikac gun once sana demiştim Allah tan ümidini kesme diye olmaz diye bir sey yok o kadar sevindim ki Allah inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin sanırım henüz yeni sürecini de paylasırsan seviniriz bu ayki yumurtlama günün tahmini döllenme zamanın belirtiler vs.❤❤❤❤❤
Oh ne güzel ama sen yok demiştin çıkmamıştı bidahami yaptınKuzum testte cıktı ama kan da görmeden güvenmiyorum salıyı bekliyorum kuzum adet olcak hissi var die umudum kırılıyor
Ama büşra gebe kan verdi
Eylülde silik çizgi gördü onda yarın kan verecek
Amin kuzum insallah çok doğru böylelerine dicek tek bir lafım bile yok nedim Allaha havale ettim ben artıkValla R Rainbow3461 yazılarını okudum birazda hastalık konusunda benimde kız rahatsız yatıyor evet onlar hasta olunca dünya duruyor ikinci kin kısmına gelince evet bende kin tutan değilim ama bazen insana okadar ağır geliyor ki söylenenler mesela eltimin ilk iki sene çocuğu olmadı tedavi oldu tüpler açıldı kimse bişey demedi bende dedirtmedim Allah verir. İsters sonra iki üç oldu bende gecenki düşüğün ardından kayinpederin telefonda şakaya vurarak oğlum bundan olmuyor zaten sen başkasından yap diye birşey söyledi okadar kirildimki anlatamam ağzı boş olanlar konuşuyor anliycan mevlam yukarıda hiç olmayanlar ne yapsın takma Rabb'im sanada isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum
çok sağol canım darısı isteyen tüm anne adaylarına Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahAyy daha ne kadar da minicik mis bebis
Ayy darısı bizim başımıza coj ama çok sevindim canom Alalım isteyen herkese bu duyguyu yaşasın inşallah çok sevindim çook
Kuzum sanmiyorum olacagim karnim belim agriyor ve sisti iyice karnim catlicammm vallaAyyy kuzum bnm insallah sende bana guzel bir haber verirsin cook isterim bn adetliyim iste mahvolmus durumdayim Sancidan eabaha kadar uyuyamadim
kuzum çok sağol inan ilk önce senin için dua ettim hep ediyordum zaten sana 12 senenin sonunda Allahım inşallah sanada mucizesini göndersin kuzum. Şükürler olsun kuzummm bak Allah'ın hediyesi size okdar sevindimki kendinin olmuş kadar insallah kucağında almayı nasip eder rabbim ♥♥
Ben bugün ölçemedim kuzum evde deilim büyük eltimdeyim yarın sabah olcucemOh ne güzel ama sen yok demiştin çıkmamıştı bidahami yaptınçok sevindim onda çıktıysa vardır canım ateşin nasıl benim düştü 36.4 oldu
Bana Ümit verdin çok mutlu oldum canım ya bugün ne güzel bir günkuzum çok sağol inan ilk önce senin için dua ettim hep ediyordum zaten sana 12 senenin sonunda Allahım inşallah sanada mucizesini göndersin kuzum
Allah razı olsun canım benim bak inanmiyordun olmaz benim diyordun oldu okadar çok sevdim ki anlatamam sana ve şuan gözlerim doldu kizzzz cokda duygusal oldumm benkuzum çok sağol inan ilk önce senin için dua ettim hep ediyordum zaten sana 12 senenin sonunda Allahım inşallah sanada mucizesini göndersin kuzum
Yaziklar olsun boyle insanlara yaValla R Rainbow3461 yazılarını okudum birazda hastalık konusunda benimde kız rahatsız yatıyor evet onlar hasta olunca dünya duruyor ikinci kin kısmına gelince evet bende kin tutan değilim ama bazen insana okadar ağır geliyor ki söylenenler mesela eltimin ilk iki sene çocuğu olmadı tedavi oldu tüpler açıldı kimse bişey demedi bende dedirtmedim Allah verir. İsters sonra iki üç oldu bende gecenki düşüğün ardından kayinpederin telefonda şakaya vurarak oğlum bundan olmuyor zaten sen başkasından yap diye birşey söyledi okadar kirildimki anlatamam ağzı boş olanlar konuşuyor anliycan mevlam yukarıda hiç olmayanlar ne yapsın takma Rabb'im sanada isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum
Canım benim çok sevindim hayırlı olsunKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Yarar kuzum olucak ben inaniyorumAhhaha sov senden birşey olmazkız ne yapim valla bak herkesde işe yarar bana gelince yaramaz ben biliyorum ikinci kutuyuda sipariş verdim
sağol canım inşallahYa canım benim çok sevindim çok Allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallahUmarım her şey yolundadır dualarımdasın
Yaaaaa canım çoook mutlu oldum inan ki valla en çok hamile olmasını istediklerm bir sendin birdeKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
çok sagol canım darısı isteyen herkesin başınaAllahım bu nasi bir mucize kuzum öyle sevindimki çok şükür ya Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim büyüsün gelsin kuzum valla içim pırpır ya ayyy❤ ❤ ❤❤
çok sağol canım amin inşallah kuzum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaaaa canım çoook mutlu oldum inan ki valla en çok hamile olmasını istediklerm bir sendin birdeKumsallltanem inşallah ona da nasip eder rabbim canım benim sağlıkla kucagina alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?