Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bişey mi kaçırdım.ben dünden beri hamilemisin
Kuzum testte cıktı ama kan da görmeden güvenmiyorum salıyı bekliyorum kuzum adet olcak hissi var die umudum kırılıyor
Ama büşra gebe kan verdi
Eylülde silik çizgi gördü onda yarın kan verecek

Valla R Rainbow3461 yazılarını okudum birazda hastalık konusunda benimde kız rahatsız yatıyor evet onlar hasta olunca dünya duruyor ikinci kin kısmına gelince evet bende kin tutan değilim ama bazen insana okadar ağır geliyor ki söylenenler mesela eltimin ilk iki sene çocuğu olmadı tedavi oldu tüpler açıldı kimse bişey demedi bende dedirtmedim Allah verir. İsters sonra iki üç oldu bende gecenki düşüğün ardından kayinpederin telefonda şakaya vurarak oğlum bundan olmuyor zaten sen başkasından yap diye birşey söyledi okadar kirildimki anlatamam ağzı boş olanlar konuşuyor anliycan mevlam yukarıda hiç olmayanlar ne yapsın takma Rabb'im sanada isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum

sağol canım. ama inan bu ay hiç bişey yapmadım 19. gün ovulasyon pike yakındı sadece bidaha yapmadım yani çatlamayı görmedim bile. belirti olarak pek bişey yaşamadım adet gününe bir hafta kala göğüslerim şişiyordu acıyordu şişti yine acıyodu ama yılbaşı günü geçti adet gelicek sandım ama gelmedi adetten bir hafta önce şeffaf uzayan akıntım vardı bi kere hafif sarımsı bi akıntı oldu genel olarak çok akıntım yok şuan. bir hafta önce nefes nefese kalıyordum ben kan değerim düştü heralde dedim hatta perşembe günü kan değerime baktırdım 10.9 du. başkada bişey olmadı belirti olarak şuan son adet tarihinin 32. günü zaten

Kuzum testte cıktı ama kan da görmeden güvenmiyorum salıyı bekliyorum kuzum adet olcak hissi var die umudum kırılıyor
Ama büşra gebe kan verdi
Eylülde silik çizgi gördü onda yarın kan verecek
Oh ne güzel ama sen yok demiştin çıkmamıştı bidahami yaptın çok sevindim onda çıktıysa vardır canım ateşin nasıl benim düştü 36.4 oldu

Amin kuzum insallah çok doğru böylelerine dicek tek bir lafım bile yok nedim Allaha havale ettim ben artık

Ayy daha ne kadar da minicik mis bebis
Ayy darısı bizim başımıza coj ama çok sevindim canom Alalım isteyen herkese bu duyguyu yaşasın inşallah çok sevindim çook
çok sağol canım darısı isteyen tüm anne adaylarına Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ayyy kuzum bnm insallah sende bana guzel bir haber verirsin cook isterim bn adetliyim iste mahvolmus durumdayim Sancidan eabaha kadar uyuyamadim
Kuzum sanmiyorum olacagim karnim belim agriyor ve sisti iyice karnim catlicammm valla
Bebegim dikkat et bol bol sicam biseyler ic sicak tut kendini ve ayagini sicak su torbasi falan koy bende senin gibiymmm sancidan geberirm adet oldugumda

. Şükürler olsun kuzummm bak Allah'ın hediyesi size okdar sevindimki kendinin olmuş kadar insallah kucağında almayı nasip eder rabbim ♥♥
kuzum çok sağol inan ilk önce senin için dua ettim hep ediyordum zaten sana 12 senenin sonunda Allahım inşallah sanada mucizesini göndersin kuzum

Oh ne güzel ama sen yok demiştin çıkmamıştı bidahami yaptın çok sevindim onda çıktıysa vardır canım ateşin nasıl benim düştü 36.4 oldu
Ben bugün ölçemedim kuzum evde deilim büyük eltimdeyim yarın sabah olcucem
Yok aynı testte cıktı kuzum 2. Çizgiler 1 saat icinde gördüm ilk zaman göremedim ondan emin olamadim tam nezaman cıktı moral bozukluğundan testleri kaldırmıştım dolaba sonra gittim testi yıkadım çizgi kayboluyormuş kuruma olunca dahada belirginlesti tersi ne ama kanda görmeden asla kesin konuşamam adet hissi devam.ediyor çünkü bakalım kuzum kısmet inşalalh vardır ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi bunalıma giricem resmen
Senin bat nezamandi kuzum

kuzum çok sağol inan ilk önce senin için dua ettim hep ediyordum zaten sana 12 senenin sonunda Allahım inşallah sanada mucizesini göndersin kuzum
Allah razı olsun canım benim bak inanmiyordun olmaz benim diyordun oldu okadar çok sevdim ki anlatamam sana ve şuan gözlerim doldu kizzzz cokda duygusal oldumm ben

Yaziklar olsun boyle insanlara ya
Birinin haksiz yere kalbini kirmak kabeyi yikmaktan daha buyuk gunah
Rabbim veriyor Rabbim bunu anlayin artik sizde var diye alamayacaginimi saniyorsunuz

Canım benim çok sevindim hayırlı olsun

Yaaaaa canım çoook mutlu oldum inan ki valla en çok hamile olmasını istediklerm bir sendin birde Kumsallltanem inşallah ona da nasip eder rabbim canım benim sağlıkla kucagina alırsın inşallah

çok sagol canım darısı isteyen herkesin başına

Yaaaaa canım çoook mutlu oldum inan ki valla en çok hamile olmasını istediklerm bir sendin birde Kumsallltanem inşallah ona da nasip eder rabbim canım benim sağlıkla kucagina alırsın inşallah
çok sağol canım amin inşallah kuzum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…