Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen niye kan vermeye gitmiyon sen R Rainbow3461 ilknurr hadi sira sizdee kosun acilee
Kuzum eşim gelmez şuan abisi kardeşiyle tartışıyor söylesem şimdi zamanı deil o gerizekalı küçük elimde burda oda oda kaciom ondan bunaldim çok kötüyüm şuan ağlamak istiyorum dudakalrimi kanattim yemektenn sitrsten

Taa ne güzel hepimizin hislerine tercüme olmuşun Allah'ım en kısa zamanda bizede nasip edecek Didem valla ikisinde kendim kalmış kadar sevidnim busraya mu mircleyede okadr sevindim ki Allah kalbimi biliyor ♥♥♥
3.cusu sensin

Selam canim ben kötüyüm sen nasılsın ❤
Ay kuzum valla şuan kalbim pir pir etti ya inşallah rüyan cikar kan verdigimde boyle bi deger gorurum insallah ya

Ne bunalımı kuzum hayırdır ,iyisin dimi
O benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyor

O benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyor
Ya kendini neden sıkıntıya sokuyorsu kuzum, bak hamile olma ihtimalin var bence bu kadar stres yapma görmezden gel

Selam canim ben kötüyüm sen nasılsın ❤
Ay kuzum valla şuan kalbim pir pir etti ya inşallah rüyan cikar kan verdigimde boyle bi deger gorurum insallah ya
Amin canım inşallah az önce okudum yazdıklarını kuzum Allah sana da eşine de sabır versin canım benim sıkma canını üzme sen valla benimde çok iyi oldgum soylenemez oglum hasta yine bazen ikinci için erken mi acaba diyorum çok sık hastalanıyor vede hastaykrn okadar huysuz ve hırçın oluyor ki inan ömrümden ömür gidiyor desem yeridir. Yanımda kaynanam olmasına rağmen yine de banamisin demiyor tamamen bana sariyor hastayken 3 gecedir uykusuz geçiyor rabbim sağlık versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…