- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.901
Ay ay au au superrrrrrKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Allah'ım şükürler olsun kuzum benimmmm yaKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Sağlıkla artsın inşallah kuzuKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Kuzum eşim gelmez şuan abisi kardeşiyle tartışıyor söylesem şimdi zamanı deil o gerizekalı küçük elimde burda oda oda kaciom ondan bunaldim çok kötüyüm şuan ağlamak istiyorum dudakalrimi kanattim yemektenn sitrsten
3.cusu sensinTaa ne güzel hepimizin hislerine tercüme olmuşun Allah'ım en kısa zamanda bizede nasip edecek Didem valla ikisinde kendim kalmış kadar sevidnim busraya mu mircleyede okadr sevindim ki Allah kalbimi biliyor♥♥♥
Ne bunalımı kuzum hayırdır ,iyisin dimiÇok sağol kuzum insallah Aminnn❤ rabbim hepimize nasip etsin varsada yoksada şuan çok bunalımdayım gerçekten kendimi biyerden atasım var
Selam canim ben kötüyüm sen nasılsın ❤Selam kızlar nasılsınız bakalım??
Kız R Rainbow3461 bu arada seni bugün rüyamda gördüm kan değerin 7.79 çıkıyordu kız rüyalarıma bile giriyor artıkhadi hayırlısı hamilesindir inşallah kuzum
Sen kan vermedinmi canım dahaAy ay au au superrrrrrçok sevindim Allahım sağlıklı artış nasip etsin inşallah çok mutlu oldum yaaa darısı bizlere yarın bana
Ay canim hayirli olsun atsana testtini bende bakayim cok giremiyorum kacirmisimSanırım kuzum 4 gün önce test yaptım silik çıktı pazartesi kan vercem
O benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyorNe bunalımı kuzum hayırdır ,iyisin dimi
Yook ben baya sabirli yim bekliomm zaten bugün adet günüm yarın kan vermeye gitcwm korkuom yaa ondan gidemiom bekliomm pazartesi günü nuSen kan vermedinmi canım daha
Aminn inşallah kız kalbim pır pır oluyor heycandanmi ne3.cusu sensin ❤
Kuzum niye bekliyorsun teste cikdi ya yarın da senden artık güzel haber güzel gün inşallahYook ben baya sabirli yim bekliomm zaten bugün adet günüm yarın kan vermeye gitcwm korkuom yaa ondan gidemiom bekliomm pazartesi günü nu
Canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Kız seninde var bak demedi demeO benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyor
Ya kendini neden sıkıntıya sokuyorsu kuzum, bak hamile olma ihtimalin var bence bu kadar stres yapma görmezden gelO benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyor
Amin canım inşallah az önce okudum yazdıklarını kuzum Allah sana da eşine de sabır versin canım benim sıkma canını üzme senSelam canim ben kötüyüm sen nasılsın ❤
Ay kuzum valla şuan kalbim pir pir etti ya inşallah rüyan cikar kan verdigimde boyle bi deger gorurum insallah ya❤
Kıyamam yaa aynen hemen girO benle alay eden eltim buraya gelmiş oda oda kaciorum karşıma çıkarsa tutamam ağlarım biran önce gitmek istiyorum evime çok kötüyüm çünkü stresten dudaklarımı yedim kanıyor
Hayırlı uğurlu olsun kuzum benimKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
İnsalalh canım yarın vercem nasipse herseye detaylı bakilacakKuzum niye bekliyorsun teste cikdi ya yarın da senden artık güzel haber güzel gün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?