- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.001
Aynen öyle kuzumDualarımda olacaksınız canlarım, bu ay başıma gelmeyen kötü şey kalmamıştı ama ödül bu oldu demek ki diyorum şükrediyorum çok şükür
İnşallah canin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsunkuzum yaşa bende çok takmıştım 37 yaşındayım ama yumurta rezervim bütün hormonlarım iyiydi ama benim sadece sol tüpün açık olması ve o açık olan tek tüpünde hasarlı olması işlevini yitirmiştir diye umudum yoktu artık işlevini yitirmiş olmasa bir buçuk senedir hormonlarım herşeyim normalken neden olmuyor sorusunu getirdi aklıma hep tüpe buldum kabahati ama olması gerektiğinde oluyormuş umudunu yitirme Allah en kısa zamanda nasip etsin canım
lallsjCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak Esell 8 Ocak nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak Papatya1610 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak Kurabiyem1 11 Ocak 11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Canlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak Esell 8 Ocak nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak Papatya1610 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak Kurabiyem1 11 Ocak 11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık Maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Bi gizsizim bi sen kaldın didoşKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin ❤
Ve ben buna okadar cok inaniyorum ki bu topikdeki hepimiz gebe kalicaz burdaki sohbetimiz arkadasligimiz birbirimize olan destegimiz hepimizin kalbi okadar temizki okadar iyizki birbirimize inaniyorum allah bizede en kisa tamanda nasip edicek.. Gönlümde 3 kisi vardi gebe kalmasini cok ama cok istedigim farkli bi bag kurmustum onlarda insallah o 3. Kisidendr en kisa zamamda gebelik haberi alicambuna eminim..
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz ❤
Çok çok sevindim canim benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı bizlere❤❤Canlarım herkese selam
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak Esell 8 Ocak nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak Papatya1610 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak Kurabiyem1 11 Ocak 11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Du bakalım kuzu erken henüz11.gün canım ,regl 3 kala yaptım. Ve negatif
Üzülme kuzum bidaki ay olur inşallah bende her ay kendimi böyle umutlandiriyorum Allah'tan umut kesilmez diyorum elbet zamanı var bizler için onu beklemekten başka çaremiz yok bu ay bendede bişey yok eminim yumurtlama zamanı sadece iki gun gün aşırı ilişki olabildi catlamada olmadı üç gün üst üste olması gerekiyordu olmadı olamadi eşim grip olmuştu bu ayda bende bişey yok11.gün canım ,regl 3 kala yaptım. Ve negatif
Bugğn içim sıcacık oldu sayenşzde umutlandım tekrar bu ay umudum çok kırılmıştı rabbim en doğru zamanı biliyor da işte biz bilemiyoruz acele ediyoruzDualarımda olacaksınız canlarım, bu ay başıma gelmeyen kötü şey kalmamıştı ama ödül bu oldu demek ki diyorum şükrediyorum çok şükür
Insallah kuzum hepimize inşallahBi gizsizim bi sen kaldın didoş ☺ Rabbim en kısa zamanda nasip etsinn innnnşallah
Amin canım Allah razı olsun... Aman aman artık düşmesin de zaten olcere boşuna iftira attınçok teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla ilerler. darısı başına inşallahateş hala aynı bu arada
Bak bize kızdı geliyor geliyor adet dedi meğer bebek geliyormusAmin canım Allah razı olsun... Aman aman artık düşmesin de zaten olcere boşuna iftira attın
Bugğn içim sıcacık oldu sayenşzde umutlandım tekrar bu ay umudum çok kırılmıştı rabbim en doğru zamanı biliyor da işte biz bilemiyoruz acele ediyoruzAllahım size sağlıkla kucağınıza almayı bize de en yakın zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin
inşallah canlarım Allah razı olsun
He kız kendimizi yırttık sende bişey var diye karı inanmiyorki neyseki bilimle netleştiBak bize kızdı geliyor geliyor adet dedi meğer bebek geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?