Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsun

Ma
lallsj

Bi gizsizim bi sen kaldın didoş Rabbim en kısa zamanda nasip etsinn innnnşallah

Çok çok sevindim canim benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı bizlere❤❤

Kızlar ben yarın yürüyüş yapmaya başlayacağım. Çok soğuk ve yağmurlu olmadığı sürece her gün 10.000 adım atmayı hedefliyorum.
Hem iyi geliyor, hem kilo dengelemeye yarıyor hem de yumurta kalitesini artırıyormuş.
Hem de hamile kaldıktan sonrası için alıştırma olur :)
Hadi sizde katılın bana

11.gün canım ,regl 3 kala yaptım. Ve negatif
Üzülme kuzum bidaki ay olur inşallah bende her ay kendimi böyle umutlandiriyorum Allah'tan umut kesilmez diyorum elbet zamanı var bizler için onu beklemekten başka çaremiz yok bu ay bendede bişey yok eminim yumurtlama zamanı sadece iki gun gün aşırı ilişki olabildi catlamada olmadı üç gün üst üste olması gerekiyordu olmadı olamadi eşim grip olmuştu bu ayda bende bişey yok bidaki aya diyorum her ay dediğim gibi

Dualarımda olacaksınız canlarım, bu ay başıma gelmeyen kötü şey kalmamıştı ama ödül bu oldu demek ki diyorum şükrediyorum çok şükür
Bugğn içim sıcacık oldu sayenşzde umutlandım tekrar bu ay umudum çok kırılmıştı rabbim en doğru zamanı biliyor da işte biz bilemiyoruz acele ediyoruz Allahım size sağlıkla kucağınıza almayı bize de en yakın zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin

B BUSR4 canimmm hayirlisi olsun cok mutlu oldumsaglikla ilerlesin insallah
B BUSR4 yazın cok güzeldi bizde seni cok seviyoruz. Allah buradaki herkese en kısa zamanda nasıp etsin bizlere dua et canım tekrar gözünaydın
inşallah canlarım Allah razı olsun

Bak bize kızdı geliyor geliyor adet dedi meğer bebek geliyormus
He kız kendimizi yırttık sende bişey var diye karı inanmiyorki neyseki bilimle netleşti . Darısı başına kuzu inanki çok istiyor seninde olsun haberini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…