Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı ilerler bebişin sağ salim doğar benim geçen ayda bu ayda kimyasal gebelik çıktı yarın kan vericem düşüşe geçmesini bekliyorum
kuzum teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun ya sebebi anlaşıldı mı peki

Yaaaaa kuzummmm cok coook sevındım saglıkla ılerlesın ınsallahh hergun sızlere dua edıyorumm surrcten bwnı etıketleyerek haber verırsınn cok sevındım gozun aydın

Ben cok ızak kaldımm baska kım hamılee

Canım çok güzel anlatmışsın gerçekten öyle aslında keramet topikte değil uğurlu olan hepimiziz çünkü içimizde kötülük yok kendimize ne istiyorsak karşımızdakine onu istiyoruz herkes o kadar sıcak o kadar iyi niyetli ki dualarımız vesilesiyle hep güzel haberler alıyoruz insallh hep böyle devam eder

Kuzum bana bunu tup bebek tedavisinde vermişlerdi de yarın eczaneye danışayım günü faln gecmediyse sorarım kullanıymi diye bide ne işe yaradginida bilmiyorum
Bencede canım tam öğrenmeden kullanma bı de clife deki kadına da sor bir kerede vücuduna çok şey alma

Progestron mu neydi o kaç çıkmıştı kuzucum bir de fsh benim sınırda gibi de korktum
Kuzum ben taa temmuz ayında baktırmıştım ama benim tüm değerlerim referans sınırları arasındave normaldi şimdi hatırlamıyorum kaçtı ama hepsi normalddi

Kuzum ben taa temmuz ayında baktırmıştım ama benim tüm değerlerim referans sınırları arasındave normaldi şimdi hatırlamıyorum kaçtı ama hepsi normalddi
Kuzucum sende karin agrisimi vardı adet geliyor gibi demistin neydi tam olarak merak ettim

Canimmmmm cooookkk sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah darısı bizlere olsun benimde 2 gündür günün geçti bekliyorum cuma günü adet olacaktım olmadım inşaallah bende güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…