Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He kız kendimizi yırttık sende bişey var diye karı inanmiyorki neyseki bilimle netleşti . Darısı başına kuzu inanki çok istiyor seninde olsun haberini alalım
Aynen canım hayırlısı kuzum hepimiz aynı durumdayız hepimiz güzel haberler verelim ama ben sende de umutluyum nedense bu aya

Rabbim en dogru en hayirli olani bilir canim yeterki ol desin hemen olur saglikla kucagina insallah kuzum
Darisida bizlere❤

Ne güzel anlatmışsın kuzumm İyi ki varsın , iyi ki varışınız demekki kafaya takmamak gerekiyormuş

Çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım senin adına gerçekten çok sevindim buradan heber duydukça mutlu oluyorum.

Kİzler bir de bir şey sorabilir miyim rahim tersliği normal bu ultrasonda gözükür mü yoksa hsg mi çekilmek gerekir

Aynen canım hayırlısı kuzum hepimiz aynı durumdayız hepimiz güzel haberler verelim ama ben sende de umutluyum nedense bu aya
İnşallah kuzum yaa bu sabah namazından sonra ruymada gordum test yapmışım çift çizgi gördüm eşime gosteriyordum dedim hiihhh nurchun dan bana bulaştı

İnşallah canimmm eltine de kapak olur inşallah onun çocuğu çok yaramaz olur seninkide çoook uslu nazlim olur da görür gününü

Rabbim en dogru en hayirli olani bilir canim yeterki ol desin hemen olur saglikla kucagina insallah kuzum
Darisida bizlere❤
Ne güzel anlatmışsın kuzumm ❤ İyi ki varsın , iyi ki varışınız demekki kafaya takmamak gerekiyormuş
B BUSR4
Canım çok sevindim, hayırlısı olsun inşallah ☺
Çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım senin adına gerçekten çok sevindim buradan heber duydukça mutlu oluyorum.

çok teşekkür ederim kızlar aminn

Aminn kuzum insallah dualarınızda benimde eksik etmeyin kuzum beni.
Etmiyorum canım aklımdasın sürekli sende topikteki herkes de
[/QUOTE]
çok sağol canım amin inşallah kuzum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amiiinnn canım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip eder rabbim seninde umduğunu gibi olsun herşey pzts insAllah kesenin görursun sağlıklı bı şekilde

Canım çok mutlU oldum senin adına Allah'ın izniyle sağlıklı bı şekilde al bebişim kucağına ,

Ayın 9gecen ay geç olmuştum bakalım olacak gibi ama kismet

Elimde böyle bi kapsül var kizlar kullansam mi bitkisel arı sütü galiba sizce eczaneye yarın gösterip kullansammi

Eklentiler

• IMG_20200105_165947.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
Ayın 9gecen ay geç olmuştum bakalım olacak gibi ama kismet
Aslında geçen aylar hep 3,4gun önce oluyordum bu sefer tam günü bekliyorum ateş düştüğü için hiç umudum yok adet sancısı ara ara oluyor sadece sarı akıntım var dünden beri o kadar ama umutlanmak güzel bişey yinede bekliycem günüm birgün geçsin bakicam

Kuzum çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı ilerler bebişin sağ salim doğar benim geçen ayda bu ayda kimyasal gebelik çıktı yarın kan vericem düşüşe geçmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…