Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben taa temmuz ayında baktırmıştım ama benim tüm değerlerim referans sınırları arasındave normaldi şimdi hatırlamıyorum kaçtı ama hepsi normalddi
Bende de normal yazıyor yanlarında ama burda bir arkadaş sınırda dedi de korktum ama yanlarında hep normal yazıyor

Çok iyi olur yaa ama benim eşim pek yürümeyi sevmiyor inşallah onu ikna edebilirim

Bende bayadir düşünüyorum aslında hep yapıyordum ama son zamanlarda biraz saldım kendimi.. o zaman hep beraber başlayalım

Çok sağol canim allah en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin

inşallah kuzum test yaptın mı peki

Kuzucum sende karin agrisimi vardı adet geliyor gibi demistin neydi tam olarak merak ettim
kuzum böyle adet olcak gibi sızı vardı 3 gündür ama peçeye bakıyordum yok
ama yerleşme kanaması vs hiç olmadı
bide sağdan yumurtladım ya bu ay sağ kasığım sancıyordu

Yok kuzum kasik agrisi olmadi sagli sollu rahimde bide gobegimde igne batmalari gibi biseyler oldu sadece. Cok tesekkur ederim allah herkese nasip etsin saglicakla

Merhaba kızlar benim bat:10.01.2020 iki kez dış gebelik geçirdim en son dış gebeliğimde sağ tüplerim ve yumurtalığım alındı. Kaldım sol tarafa. Bat’a 5 gün var şişliğim ve sol tarafımda batma var ve inanılmaz uyuma isteği. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın bu arada sabah test yapcam bu ay garip bir his var içimde yanılmadıysam

Büşracım çok sevindim senin adına demek ki kafadan bu düşünceyi atınca oluyormuş ☺Rabbim Sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah bende bu ay değişik belirtiler yüzünden umut ediyorum ki pozitif sonuçlanacak ama korkmuyor da değilim açıkcası yine kimyasal olmasından
Göğüs ağrılarım aynen devam ediyor kasık ağrılarım azaldı sadece arada batma oluyor bir de ayaklarımı uzatıp yatamıyorum hayırlısı olur inşallah bu ay da olmazsa ümitlerim tükenecek sanırım

tükenmez kuzum bende en tükendiğim zamanda oldu seninde bu sefer sana tutunacak bebeğin inşallah

kuzum böyle adet olcak gibi sızı vardı 3 gündür ama peçeye bakıyordum yok
ama yerleşme kanaması vs hiç olmadı
bide sağdan yumurtladım ya bu ay sağ kasığım sancıyordu
Bende 8 9 gündür var o hissiyat her an adet olcak gibi özellikle 2 gündür çok yoğun bende sağ taraf agirlikli kaaigim sanciyor şişlik hissi tuvalette üstüne çökerken hele iğne batıyor sanki salı gününü iple cekiyorum insallah ordada görürüm

Birşey merak ettim benimde ekim 18 son reglimdi,bendede polislstkkk over teşhisi konmuştu,sormak istediğim şu kasım 20 de kan tahlili yaptırdım negatifti benim normalde ekim 18 ise kasımın kaçında regli olmam gerekiyordu? Ayrıca kasımın 21 gibi yumurtlama hissettim böyle birşey sizce olabilirmi polislik over olduğunuz için soruyorum çünkü Eylül ayında 21 yada 22 gibi 1 gün regli olmustum bu düzensizliği gösterir diye düşünüyorum bu durumda kasımın. 21 gibi yumurtalama mümkünmü ?ki acaba ayrıca kasım 27 de gece 22.30 da kan verdim 11:45 ye kan tahlilim 159.8 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…