- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.061
Bende de normal yazıyor yanlarında ama burda bir arkadaş sınırda dedi de korktum ama yanlarında hep normal yazıyorKuzum ben taa temmuz ayında baktırmıştım ama benim tüm değerlerim referans sınırları arasındave normaldi şimdi hatırlamıyorum kaçtı ama hepsi normalddi
Çok iyi olur yaa ama benim eşim pek yürümeyi sevmiyor inşallah onu ikna edebilirimKızlar ben yarın yürüyüş yapmaya başlayacağım. Çok soğuk ve yağmurlu olmadığı sürece her gün 10.000 adım atmayı hedefliyorum.
Hem iyi geliyor, hem kilo dengelemeye yarıyor hem de yumurta kalitesini artırıyormuş.
Hem de hamile kaldıktan sonrası için alıştırma olur :)
Hadi sizde katılın bana
Bende bayadir düşünüyorum aslında hep yapıyordum ama son zamanlarda biraz saldım kendimi.. o zaman hep beraber başlayalımKızlar ben yarın yürüyüş yapmaya başlayacağım. Çok soğuk ve yağmurlu olmadığı sürece her gün 10.000 adım atmayı hedefliyorum.
Hem iyi geliyor, hem kilo dengelemeye yarıyor hem de yumurta kalitesini artırıyormuş.
Hem de hamile kaldıktan sonrası için alıştırma olur :)
Hadi sizde katılın bana
Ayy evet canim inşallah allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinMY MIRACLE 5 ocak miladımız oldu görüyor musun, dün gece seni gazlarken 5.1.2020 en güzel gün olacak diyordum sana da oldu bana da oldu
Çok sağol canim allah en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsinCanım benim kalbim pır pır!! Bugün dünyanın en mutlu insanıyım! BirMY MIRACLE bir sen. Ona da yazmıştım, burdaki bir kaç kişiyle bağımız cok farklı... her sey saglıkla ilerlesin ikiniz içinde. Şaka maka aynı anda doğurcaksınızz rabbim heeeer şeyi gönlünüze göre versin sizi coook seviyorum
bana bi at bakıyım canımBende de normal yazıyor yanlarında ama burda bir arkadaş sınırda dedi de korktum ama yanlarında hep normal yazıyor
inşallah kuzum test yaptın mı pekiCanimmmmm cooookkk sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah darısı bizlere olsunbenimde 2 gündür günün geçti bekliyorum cuma günü adet olacaktım olmadım inşaallah bende güzel haberlerle gelirim
Doktora göstermedim kuzum daha yarın göstericem atıyorum özeldenbana bi at bakıyım canım
doktor nasıl yorumladı peki
kuzum böyle adet olcak gibi sızı vardı 3 gündür ama peçeye bakıyordum yokKuzucum sende karin agrisimi vardı adet geliyor gibi demistin neydi tam olarak merak ettim
Yok kuzum kasik agrisi olmadi sagli sollu rahimde bide gobegimde igne batmalari gibi biseyler oldu sadece. Cok tesekkur ederim allah herkese nasip etsin saglicaklaKasık agrısı yasadın mı tatlım. Oh yaa cok sükür sende cıktın aradan hamiş oldun hepinize cok dua ediyorum belki tanışmıyoruz cok karsılasmıyoruz kpnusurken ama cogunuzun nickini biliyorum ne yazıyorsanız okuyorum senınde durumunu biliyordum Allah ne kadar büyük saglıcakla kucagına al
Canlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak Luniss 1 Ocak Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
tükenmez kuzum bende en tükendiğim zamanda oldu seninde bu sefer sana tutunacak bebeğin inşallahBüşracım çok sevindim senin adına demek ki kafadan bu düşünceyi atınca oluyormuş ☺Rabbim Sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah bende bu ay değişik belirtiler yüzünden umut ediyorum ki pozitif sonuçlanacak ama korkmuyor da değilim açıkcası yine kimyasal olmasından
Göğüs ağrılarım aynen devam ediyor kasık ağrılarım azaldı sadece arada batma oluyor bir de ayaklarımı uzatıp yatamıyorum hayırlısı olur inşallah bu ay da olmazsa ümitlerim tükenecek sanırım
İnşallah canım bekliyorum bakalımtükenmez kuzum bende en tükendiğim zamanda oldu seninde bu sefer sana tutunacak bebeğin inşallah
Bende 8 9 gündür var o hissiyat her an adet olcak gibi özellikle 2 gündür çok yoğun bende sağ taraf agirlikli kaaigim sanciyor şişlik hissi tuvalette üstüne çökerken hele iğne batıyor sanki salı gününü iple cekiyorum insallah ordada görürümkuzum böyle adet olcak gibi sızı vardı 3 gündür ama peçeye bakıyordum yok
ama yerleşme kanaması vs hiç olmadı
bide sağdan yumurtladım ya bu ay sağ kasığım sancıyordu
Adete 3 gün kala yaptım negatif cıktı şimdi bekliyorum kuzuminşallah kuzum test yaptın mı peki
Birşey merak ettim benimde ekim 18 son reglimdi,bendede polislstkkk over teşhisi konmuştu,sormak istediğim şu kasım 20 de kan tahlili yaptırdım negatifti benim normalde ekim 18 ise kasımın kaçında regli olmam gerekiyordu? Ayrıca kasımın 21 gibi yumurtlama hissettim böyle birşey sizce olabilirmi polislik over olduğunuz için soruyorum çünkü Eylül ayında 21 yada 22 gibi 1 gün regli olmustum bu düzensizliği gösterir diye düşünüyorum bu durumda kasımın. 21 gibi yumurtalama mümkünmü ?ki acaba ayrıca kasım 27 de gece 22.30 da kan verdim 11:45 ye kan tahlilim 159.8 çıktıMerhaba arkadaşlar!
Beni de aranıza alır mısınız? :)
Ben de bu aydan itibaren hamile kalmak istiyorum. 10 aylık bi oğlum var, yaşım Ocak’ta 32 olacak. Yaş çok geçmeden ikinciyi yapmak istiyoruz, ayrıca bir diğer neden de bende senelerdir PKO olması, düzensiz ve araları uzun adet döngüm var, ne zaman adet olacağımı hiçbir zaman kestiremem. Çok şükür ilk bebeğimizi tedavisiz kucağımıza aldık. Ailemizi büyütmek, ailemize yeni minnak bi üye daha katmak istiyoruz
Rabbim bu başlıktaki tüm kaderdaşlarıma enn hayırlı zamanda bebek nasip etsin İnşallah.
Arkadaşlar özellikle yeni yeni hamile kalanlar, ben cidden unuttum o günleri; gebelik belirtileriniz nelerdi acaba?
Anladım canım amın inşallah,Yok kuzum kasik agrisi olmadi sagli sollu rahimde bide gobegimde igne batmalari gibi biseyler oldu sadece. Cok tesekkur ederim allah herkese nasip etsin saglicakla
Tam canım teşekkür ederim soraraim kadınaBencede canım tam öğrenmeden kullanma bı de clife deki kadına da sor bir kerede vücuduna çok şey alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?