- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.701
Umit kesilmez :) hatirliyorsan gecen ay seninle beraber benim testler hakkinda dalga geciyorduk yine negatifi gorduk diye ama bak ne oldu :) belki seninde oyle olur baksana birazdan testeKizlar bata 4 var test yaptim bu sabah bembeyazbu ayda olmadi
Perşembe açın 9ocakGünaydın canım ❤ iyi kuzum sen nasıl gidiyor testim yok kuzum almadım kan vericem diye ovu 1 tane var yapicam birazdan
Ölçtüm kuzum 36.8 bu sabah
Geçmiş olsun kuzum ❤ rabbim sifa versin❤
Ooobilemedim bat ne zamandı
Cok sukur canim sonucunda da etiketle beni unutma canim insallah guzel bi deger alcaksin ve guzel artarak devam edecek
inşallah canım acilde verdim bakalım hayırlısıyla artar daCok sukur canim sonucunda da etiketle beni unutma canim insallah guzel bi deger alcaksin ve guzel artarak devam edecek ❤
Bu ay başlıyorum :) yarın regl bitiyor yarından sonra temel atma törenimiz başlarsen ne zaman başlıyorsun çalışmalara :))
Hakkiniza hayirlisi kuzumm zaman bi sekilde geciyorr insallah 2020 de bebislerimize kavusuruz hepimiz❤Allahtan canım ya. Biz evlendikten 6 ay sonra farkettim bu hastalığı erken teşhis oldu iyi ki yoksa sperm sayısı daha da düşebilirmiş:/ bakalım şimdi beklemedeyiz artık
Kuzuuumm sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman çıkacakmış sonuçlar
tamam belirtilerin var güzel canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla olur inşallah
45 dk bir saate çıkıyor normalde acilden verdim canım bakalım kaç çıkacak çok yüksekse inşallah iyidirKuzuuumm sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman çıkacakmış sonuçlar
ayyy ne güzel inşallah vardır kuzum inşallahAynen kuzum 14 ocakta doğum günü bana en güzel doğum günü hediyem olacak varsa❤
Seninle beraber bekliyorum kuzum inşallah güzel haberlerini alacaz ve eylül de bebişin elinde olacak45 dk bir saate çıkıyor normalde acilden verdim canım bakalım kaç çıkacak çok yüksekse inşallah iyidir
evet babası gibi başak burcu olacakSeninle beraber bekliyorum kuzum inşallah güzel haberlerini alacaz ve eylül de bebişin elinde olacak❤❤
Canım benim rüyalar hep böyle saçma olur zatenKız bu nasıl rüyahayra çıksın inşallah
Bende rüyamda hamileydim ve düşük yapıyordum çok ağlıyordum hayra çıksın inşallah
Kuzu bu arada ben bu ay 9 gün clife kullandımevet babası gibi başak burcu olacakinşallah
Bana 8 tane verdinhmm bana 2günlük verdi ama stresten artıyor zaten
Yok kuzum ya olsa silik bile olsa cikardiKız daha erken değil miiii
Kiz bende okadar sans yokUmit kesilmez :) hatirliyorsan gecen ay seninle beraber benim testler hakkinda dalga geciyorduk yine negatifi gorduk diye ama bak ne oldu :) belki seninde oyle olur baksana birazdan teste
Ayyy inşallah kuzumAyy hayırlara vesile olsun canim
Evet canım gittim verdim bakalım sonuç ne vikicak vok korkuyorum olumsuz olcsk die ne olur dua edin bana güzel sonuçlar alayım
İnş canım kactı bi önceki sonuçKızlar şimdi kan vermekten geldim kimyasal teşhisi koyulmuştu adet olmadım tekrar kan verdim bakalım inşallah yükselmiştir
Kuzum 4 gün önce idrar yaptım silik çıktıBAk bak sürekli yenile dur çok merak ettim hayırlı sonuçlar olsun belirtin varmıydı
faydası olmuştur inşallah kuzum olmadıysa da devam et bence bu tarz şeyler bence etkili oluyorKuzu bu arada ben bu ay 9 gün clife kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?