Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bata 4 var test yaptim bu sabah bembeyaz bu ayda olmadi
Umit kesilmez :) hatirliyorsan gecen ay seninle beraber benim testler hakkinda dalga geciyorduk yine negatifi gorduk diye ama bak ne oldu :) belki seninde oyle olur baksana birazdan teste

Allahtan canım ya. Biz evlendikten 6 ay sonra farkettim bu hastalığı erken teşhis oldu iyi ki yoksa sperm sayısı daha da düşebilirmiş:/ bakalım şimdi beklemedeyiz artık
Hakkiniza hayirlisi kuzumm zaman bi sekilde geciyorr insallah 2020 de bebislerimize kavusuruz hepimiz❤

Kız bu nasıl rüya hayra çıksın inşallah
Bende rüyamda hamileydim ve düşük yapıyordum çok ağlıyordum hayra çıksın inşallah
Canım benim rüyalar hep böyle saçma olur zaten Seninki inşallah tam.tersi çıkar kuzum hamilesindir ve bebişin sana sımsıkı tutunmustut inşallah kuzum yoksa boşuna agritmazdi kasiklarini merak etme

hmm bana 2günlük verdi ama stresten artıyor zaten
Bana 8 tane verdin
Kız daha erken değil miiii
Yok kuzum ya olsa silik bile olsa cikardi
Umit kesilmez :) hatirliyorsan gecen ay seninle beraber benim testler hakkinda dalga geciyorduk yine negatifi gorduk diye ama bak ne oldu :) belki seninde oyle olur baksana birazdan teste
Kiz bende okadar sans yok olmadi bu ayda eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…