Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum cok belli senın kan ver inşallah bu sefer saglıkla kucagına alırsın

Günaydın kızlar tekrardan :) eylul801 naptın canım kan verdin mı Bu arada kızlar siz hamile olarak görürsünüz kendinizi ben direk doğururken gördüm kendimi ya bildiğin hayır çok komikti birde yani bebek ememiyor korkuyor hop geri karnıma giriyor sonra geri çıkıyor emiyor falan neyse ben kordonu kes artık diye doktora gittiğimde doktor beni salıncağa bindiriyor rahminde bir sıkıntı var yoksa böyle olmaz diyor biseyler yapıyor çok değişik bı ruyaydi ya ne acayip biseydi hayırlara vesile olsun

Kız bu nasıl rüya hayra çıksın inşallah
Bende rüyamda hamileydim ve düşük yapıyordum çok ağlıyordum hayra çıksın inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Aslında hemen idrara geçmiyor keşke yapmasaydın, gerçekten insan üzülüyor.
Regl gelene kadar ümit var

Gecmis olsun canim en kisa surede iyilesir insallah peki bu ameliyat neden olunuyor
Erkekte varis demek kuzum işte ordaki damarlar tıkandığı için spermin sayısını, hızını, yapısını bozuyor. O yüzden o damarları bağlıyorlar ve spermler 3 ile 6 ay içerisinde normale dönüyor. Inşallah bize de kısa zamanda bebiş haberi vermek nasip olur

Hic dusunme oyle seyler kuzum sen gebesinn Allahin izni ole

canımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm
Sende ben gibi korkuom benim de adetim geçti gelmedi şimdi gittim kan verdim bakalım artik ne vikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…