- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.661
Kuzum cok belli senın kan ver inşallah bu sefer saglıkla kucagına alırsınsanırım kuzum testim bugün bayağı koyu çıktı ekliyorum bak ama 3 kimyasalım olduğu için tereddütlüyüm bata 4 gün var
inşallah sağlıklıdır bu sefer tutunur canım amin Allah ım hepimize nasip etsin inşallah
Amin kuzum insallah hele kanda çıksındainşallah kuzucum inşallah seninki de güzelce artar
Benim ayin 10u kuzum catlamaya gore ve ogunde olurum sasmaz zatenDidos bizim batlar aynı sen bugunudemi sayıyorsun 4 gün oluoben bugünü sâymiyorum çünkü 3 diyom
Bilmiyorum canim ilaci kulaniyor haladidem sut hormonun dustu mu
inşallah tatlım kan vericem bugün bakalım kaç çıkacak inşallah tutunurKuzum cok belli senın kan ver inşallah bu sefer saglıkla kucagına alırsın
hmm bana 2günlük verdi ama stresten artıyor zatenBenim ayin 10u kuzum catlamaya gore ve ogunde olurum sasmaz zaten
Bilmiyorum canim ilaci kulaniyor hala
Hee tamam kuzum 9ocak yaziorduda ondan dedimBenim ayin 10u kuzum catlamaya gore ve ogunde olurum sasmaz zaten
Bilmiyorum canim ilaci kulaniyor hala
bende burdayım anlamında+1 deyince heyecanlandım
Kız bu nasıl rüyaGünaydın kızlar tekrardan :)eylul801 naptın canım kan verdin mı Bu arada kızlar siz hamile olarak görürsünüz kendinizi ben direk doğururken gördüm kendimi ya bildiğin hayır çok komikti birde yani bebek ememiyor korkuyor hop geri karnıma giriyor sonra geri çıkıyor emiyor falan neyse ben kordonu kes artık diye doktora gittiğimde doktor beni salıncağa bindiriyor rahminde bir sıkıntı var yoksa böyle olmaz diyor biseyler yapıyor çok değişik bı ruyaydi ya ne acayip biseydi hayırlara vesile olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Günaydın herkese son 2 günüm kaldı uzun zamndr kasık batması,bel agrısı ve gögüs hassasiyetim var arada da şeffaf akıntım oluyor ama 6 gün önce erken gebelik testi yaptım maalesef negatif pek umudum yok ama sürekli inş hamileyimdir die düsünmeden edemiyorum lütfen dua edin bana kızlar
Erkekte varis demek kuzum işte ordaki damarlar tıkandığı için spermin sayısını, hızını, yapısını bozuyor. O yüzden o damarları bağlıyorlar ve spermler 3 ile 6 ay içerisinde normale dönüyor. Inşallah bize de kısa zamanda bebiş haberi vermek nasip olurGecmis olsun canim en kisa surede iyilesir insallah peki bu ameliyat neden olunuyor
Hic dusunme oyle seyler kuzum sen gebesinn Allahin izni oleKızlar günaydın ❤bu sabah ateşim 36.8
Birde rüya gördüm rüyamda hamileydim ve düşük yapıyordum çok ağlıyordum korkuyla uyandim internetten baktım ama yorumu hep güzel hayirlara çıksın inşallah
Ya kuzum bende senin için dua ediyorum inanın burdaki herkes inşallah en kısa zamanda gönlünden geçen dileklerine sahip olurlarKuzum bugun yapmadim cumartesi yapmistim silik cizgi vardi ama emin deilim yarin kan vericem kuzum haber vericem sonucu gorunce ❤dua edin bana kuzum❤
Sende ben gibi korkuom benim de adetim geçti gelmedi şimdi gittim kan verdim bakalım artik ne vikicakcanımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm
Kız daha erken değil miiiiKizlar bata 4 var test yaptim bu sabah bembeyazbu ayda olmadi
Şu listeyi canlandıralım artık değil mibende burdayım anlamındao an geldiğinde +2 diyeceğim
Ay hadi inşallah gönlünü rahat tut senKızlar merhaba 11 lerde kan verdim sanırım 2 gibi cikicak ne olur dua edin bana da değerim güzel çıksıncok ta ağrım vae korkuomm yaa
teşekkürler canımminşallah kuzum ben solgar omega 3 aldım bu markadan oldukça memnunum
sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara :))Şu listeyi canlandıralım artık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?