Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum eskisi gibi çok takmıyorum olursa olur olmazsa belki gelecek ay olur napim kendimi heder edemem valla
öyle yapmak lazım kuzum vücudumuzu ister istemez etkiliyoruz çünkü elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış zaten hem elbet olacak bi zamanı var işte beklemek bize zor geliyor ama istesek te istemesekte zamanı gelmeden olmuyor

Bu ay eşim sayesinde yumurtlama haftasının hepsi ilişki oldu kendisine hergun yapmak iyi değil sperm kalitesi düşüyor dedim anlamadı. Ama gecen uyardım bu ay hamile degilim gelecek ay 1 gün var 1 gün yok yapacaz dedim tamam dedi keciboynuzu yedirdim bide ben bu ay eşime

ayy kuzum sağlıklı ilerleyecek bu sefer bak görrrr inşallahhh aminnnn

iyi yapmışsın canım bayağı faydalı erkekler için kuruyemişte faydalı aklında olsun ceviz fındık falan yesin yani sen de c life devam et faydasını görürsün inşallah kuzum

Canım benim rüyalar hep böyle saçma olur zaten Seninki inşallah tam.tersi çıkar kuzum hamilesindir ve bebişin sana sımsıkı tutunmustut inşallah kuzum yoksa boşuna agritmazdi kasiklarini merak etme
Amin kuzum insallah
Rüya tabirine baktım çok güzeldi rüya kötüde olsa yorumu güzel icime umut doldu inşallah kötü olmaz sonu hayal kırıklığı olmaz yikilirim bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…