- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.721
Ayyy inşallah kuzumAyy hayırlara vesile olsun canim
Evet canım gittim verdim bakalım sonuç ne vikicak vok korkuyorum olumsuz olcsk die ne olur dua edin bana güzel sonuçlar alayım
9.8 çıkmıştı umudum yok ama rabbim nasip ederse olur inşallahİnş canım kactı bi önceki sonuç
faydası olmuştur inşallah kuzum olmadıysa da devam et bence bu tarz şeyler bence etkili oluyor
9.8 çıkmıştı umudum yok ama rabbim nasip ederse olur inşallahİnş canım kactı bi önceki sonuç
2 gibi canimmAyyy inşallah kuzumne zaman çıkacak sonuçlar kuzumm
2 gibi canimm
öyle yapmak lazım kuzum vücudumuzu ister istemez etkiliyoruz çünkü elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış zaten hem elbet olacak bi zamanı var işte beklemek bize zor geliyor ama istesek te istemesekte zamanı gelmeden olmuyorAynen kuzum eskisi gibi çok takmıyorum olursa olur olmazsa belki gelecek ay olur napim kendimi heder edemem valla
Ayyy insalalh canım bana lütfen dua edin de güzel sonuçlar alayımSenden de güzel haberler bekliyoruz 2020 uğurlu geldi
Bu ay eşim sayesinde yumurtlama haftasının hepsi ilişki oldu kendisine hergun yapmak iyi değil sperm kalitesi düşüyor dedim anlamadı. Ama gecen uyardım bu ay hamile degilim gelecek ay 1 gün var 1 gün yok yapacaz dedim tamam dedi keciboynuzu yedirdim bide ben bu ay eşimeöyle yapmak lazım kuzum vücudumuzu ister istemez etkiliyoruz çünkü elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış zaten hem elbet olacak bi zamanı var işte beklemek bize zor geliyor ama istesek te istemesekte zamanı gelmeden olmuyor
Ederiz bitanem hatta başlıom ben herkese ediyorumAyyy insalalh canım bana lütfen dua edin de güzel sonuçlar alayım
Inşallah gebissindir kuzumInşallah kuzum benimde cuma gunu iste bat bakalim
Ediyoruz canim dualarımız sizinleAyyy insalalh canım bana lütfen dua edin de güzel sonuçlar alayım
Iyi yaptın kuzum etiketle sonuç çıkınca
iyi yapmışsın canım bayağı faydalı erkekler için kuruyemişte faydalı aklında olsun ceviz fındık falan yesin yani sen de c life devam et faydasını görürsün inşallah kuzumBu ay eşim sayesinde yumurtlama haftasının hepsi ilişki oldu kendisine hergun yapmak iyi değil sperm kalitesi düşüyor dedim anlamadı. Ama gecen uyardım bu ay hamile degilim gelecek ay 1 gün var 1 gün yok yapacaz dedim tamam dedi keciboynuzu yedirdim bide ben bu ay eşime
Amin kuzum insallahCanım benim rüyalar hep böyle saçma olur zatenSeninki inşallah tam.tersi çıkar kuzum hamilesindir ve bebişin sana sımsıkı tutunmustut inşallah kuzum yoksa boşuna agritmazdi kasiklarini merak etme
ayy kuzum sağlıklı ilerleyecek bu sefer bak görrrr inşallahhh aminnnn
[/aminnnn inşallah kuzucumkan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?