Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hayırlara vesile olsun canim
Evet canım gittim verdim bakalım sonuç ne vikicak vok korkuyorum olumsuz olcsk die ne olur dua edin bana güzel sonuçlar alayım

evet kuzum sürekli devam eden değil de özellikle yatıyorsam adet olaack gibi hissettiğim zamanlar oluyor
Hıh bak benimde gece uyudum 3 gibiydi kalktim boyle tam adet ağrısı gibi ağrıydı ama uyuya daldım kendi kendine geçti normalde adet agrım ilaçsız hayatta geçmez çünkü benim böyle arada geliyor kendi kendine geri gidiyor sence bendede birseyler var olabilir mi sendede boyle oldumu yardımcı ol bana ya

Akşam kendisi gelir konuşmaya canım hiç merak etme biz iki ilişkiyle 3 ilişkiyle olanida biliyoruz canım hiç kafanı takma olumsuz düşünme birtanem ♥♥♥♥
Bakalım artık kuzum yapacak bişey yok herşey oluruna varıyor

Anladim canimm
Allahin takdiri canim en azindan tedavisi olan biseymis zamanla duzelir ins sabir sadece

olabilir tabi canım adet olana kadar umut hep vardır sabırla bekle göğüslerin nasıl

olabilir tabi canım adet olana kadar umut hep vardır sabırla bekle göğüslerin nasıl
Böyle ara sıra sürekli degil ama böyle karıncalaşma oluyor kaşınıyor sonra duruyor. Ama bende normalde de adet olacağım zaman felan agirmaz göğüslerim

Dün yaptilar igne kanama bildigin adet kanamasi pıhtilı şuan
canım benim şimdi okudum mesajları, bir doktora git bakalım en güzel cevabı olabilir. belki kimyasal gebeliktir. ama sonuç ne olursa olsun gördün ki hamile kalabiliyorsun. bence bu bile harika bir başlangıç, demek ki yeri gelince yumurta ile sperm buluşabiliyor. şimdi olmadıysa tekrar olacaktır rabbimin izniyle

Böyle ara sıra sürekli degil ama böyle karıncalaşma oluyor kaşınıyor sonra duruyor. Ama bende normalde de adet olacağım zaman felan agirmaz göğüslerim
tamam belirtilerin var güzel canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…