- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.681
Nerde verdin canım hastanemi sağlık ocağımıKızlar merhaba 11 lerde kan verdim sanırım 2 gibi cikicak ne olur dua edin bana da değerim güzel çıksıncok ta ağrım vae korkuomm yaa
Günaydın kızlar tekrardan :)eylul801 naptın canım kan verdin mı Bu arada kızlar siz hamile olarak görürsünüz kendinizi ben direk doğururken gördüm kendimi ya bildiğin hayır çok komikti birde yani bebek ememiyor korkuyor hop geri karnıma giriyor sonra geri çıkıyor emiyor falan neyse ben kordonu kes artık diye doktora gittiğimde doktor beni salıncağa bindiriyor rahminde bir sıkıntı var yoksa böyle olmaz diyor biseyler yapıyor çok değişik bı ruyaydi ya ne acayip biseydi hayırlara vesile olsun
Hastane de verdim canjm sağlık ocağı icjn geç kaldım zaten aşırı yağmur vardı mecburi dinmesini bekledim doktordan rica ettim sagolsun aldı kanı ☺Nerde verdin canım hastanemi sağlık ocağımı
BArkotunu aldınmı canım çok heyecanlı yaHastane de verdim canjm sağlık ocağı icjn geç kaldım zaten aşırı yağmur vardı mecburi dinmesini bekledim doktordan rica ettim sagolsun aldı kanı ☺
Hıh bak benimde gece uyudum 3 gibiydi kalktim boyle tam adet ağrısı gibi ağrıydı ama uyuya daldım kendi kendine geçti normalde adet agrım ilaçsız hayatta geçmez çünkü benim böyle arada geliyor kendi kendine geri gidiyor sence bendede birseyler var olabilir mi sendede boyle oldumu yardımcı ol bana yaevet kuzum sürekli devam eden değil de özellikle yatıyorsam adet olaack gibi hissettiğim zamanlar oluyor
Inşallah kuzum benimde cuma gunu iste bat bakalimInşallah kuzum Amin inşallah çok sağol bitanem hepimiz kalalım inşallah gebis❤
Bakalım artık kuzum yapacak bişey yok herşey oluruna varıyorAkşam kendisi gelir konuşmaya canım hiç merak etme biz iki ilişkiyle 3 ilişkiyle olanida biliyoruz canım hiç kafanı takma olumsuz düşünme birtanem ♥♥♥♥
Tebrik ederim canım inşallah herşey sağlıklı bir şekilde ilerlerDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Anladim canimmErkekte varis demek kuzum işte ordaki damarlar tıkandığı için spermin sayısını, hızını, yapısını bozuyor. O yüzden o damarları bağlıyorlar ve spermler 3 ile 6 ay içerisinde normale dönüyor. Inşallah bize de kısa zamanda bebiş haberi vermek nasip olur
olabilir tabi canım adet olana kadar umut hep vardır sabırla bekle göğüslerin nasılHıh bak benimde gece uyudum 3 gibiydi kalktim boyle tam adet ağrısı gibi ağrıydı ama uyuya daldım kendi kendine geçti normalde adet agrım ilaçsız hayatta geçmez çünkü benim böyle arada geliyor kendi kendine geri gidiyor sence bendede birseyler var olabilir mi sendede boyle oldumu yardımcı ol bana ya
BAk bak sürekli yenile dur çok merak ettim hayırlı sonuçlar olsun belirtin varmıydıAldım almaz miyim
Allahtan canım ya. Biz evlendikten 6 ay sonra farkettim bu hastalığı erken teşhis oldu iyi ki yoksa sperm sayısı daha da düşebilirmiş:/ bakalım şimdi beklemedeyiz artıkAnladim canimm
Allahin takdiri canim en azindan tedavisi olan biseymis zamanla duzelir ins sabir sadece
Böyle ara sıra sürekli degil ama böyle karıncalaşma oluyor kaşınıyor sonra duruyor. Ama bende normalde de adet olacağım zaman felan agirmaz göğüslerimolabilir tabi canım adet olana kadar umut hep vardır sabırla bekle göğüslerin nasıl
canım benim şimdi okudum mesajları, bir doktora git bakalım en güzel cevabı olabilir. belki kimyasal gebeliktir. ama sonuç ne olursa olsun gördün ki hamile kalabiliyorsun. bence bu bile harika bir başlangıç, demek ki yeri gelince yumurta ile sperm buluşabiliyor. şimdi olmadıysa tekrar olacaktır rabbimin izniyleDün yaptilar igne kanama bildigin adet kanamasi pıhtilı şuan
tamam belirtilerin var güzel canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla olur inşallahBöyle ara sıra sürekli degil ama böyle karıncalaşma oluyor kaşınıyor sonra duruyor. Ama bende normalde de adet olacağım zaman felan agirmaz göğüslerim
senin imzanı yerim bennnnormal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzum
senin 14 falansa şu an çok normal negatif olması
ona bakma sen, tekrar kan verince inşallah anlarız yükselmiş olur inşallah
inşallah canım teşekkür ederim darısı başınaTebrik ederim canım inşallah herşey sağlıklı bir şekilde ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?