Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dualarımda sen varsın kuzum
inşallah sıradaki gebemiz sen olursun çok yürekten söylüyorum bunu
Allahım yüzünü güldürsün hakediyorsun onca sene , o yüzden sen olursun inşallah kuzum
Ay canım benim Allah razı olsun senden hepinizden o kadar içten yazdığını hissettim ki aminnkuzum hepimizin olsun inşallah

çok teşekkür ederim canımm darısı sana olsun inşallah
yaşasınnn
senin imzanı yerim bennn
yaaaa

Merhabalar arkadaşlar bende araniza yeni katıldım:) benimde bat 10 ocak catlatma ignesi vuruldum bu ay inşallah 2020 nin tatlı gebeleri arasına bizlerde katılırız hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ❤

Selam kızlar ben bu hafta izindreyim şöylr yayıla yayıla uyuyorum hava buz gibi ama bu hafta kişisel bütün işlerimi bitirmem lazım, tebriğe gitmem gereken misafirlikler var onları halletmem lazım ama üşeniyorum
Bu arada moralim bozuk, eşim yumurtlama günlerimde eğitimde şehir dışında olacak, isyaaannnnn diye bağırasım var
Şimdiden ocak ayı hayallerim suya düştü, regl beklememe gerek kalmadı

Selamlar iyi haftalar herkese
Geçen haftadan beri baya yoğun çalışıyorum, bugün de yoğun başladık..

Eşim şubatta konuşalım dedi demiştim ya size, artık korunmayı tamamen bırakmaya karar verdik. Ama benim strese girmemden korktuğunu söyledi, gün takip etmemi istemiyor. gizli gizli ovulasyon testi yapıp kocamı baştan çıkarmayı düşünüyorum

Baloncuk senin yerine olmak isterdim. Şu havada yatağımda dizi izlemek en büyük hayalim olabilir şu an
Olsun sen çalışmayı sıkı tutabildiğin kadar tut.

Oh oh hadi sevindim. Ama folik asit kullanmıyordun değil mi
Bence de biraz takip etme akışına bırak bakalım.Stres çok büyük etken diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…