- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.761
Ay canım benim Allah razı olsun senden hepinizden o kadar içten yazdığını hissettim ki aminnkuzum hepimizin olsun inşallahdualarımda sen varsın kuzum
inşallah sıradaki gebemiz sen olursun çok yürekten söylüyorum bunu
Allahım yüzünü güldürsün hakediyorsun onca sene , o yüzden sen olursun inşallah kuzum
Inşallah kuzumm ❤❤Hakkiniza hayirlisi kuzumm zaman bi sekilde geciyorr insallah 2020 de bebislerimize kavusuruz hepimiz❤
Olsun zamanı var demek ki bebişin.Malesef kırmızıları gördüm
Bu ay baya kişinin bat 10 ocak bakalım bekleyelim biraz daha pes etmek yok yola devammBana 8 tane verdin
Yok kuzum ya olsa silik bile olsa cikardi
Kiz bende okadar sans yokolmadi bu ayda eminim
Ne zaman çıkacakmış sonuccc? Hadi bakalım hayırlısı kuzum ya ben umitliyim pozitif zaten sonuç değerinde güzel cikacakkk❤❤
Bekleyelim. BakalaimBu ay baya kişinin bat 10 ocak bakalım bekleyelim biraz daha pes etmek yok yola devamm
çok teşekkür ederim canımm darısı sana olsun inşallahCanım, günaydın. Çok sevindim senin dına. allah hayırlısıyla kucağına daalmayı nasp eder inşallah... Ben de Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitsin ilk rengl den sonra başlıycam yine çalışmalara. Hayırlı olsun tekrardan.
yaşasınnn
yaaaasenin imzanı yerim bennn
Canım ben 1hafta yoksa 8 gün falan sonra vermiştim 4000lerdeydiSenin ilk degerin kaç cikmişti kuzum
5 Şubat inşallah canım :)Olsun zamanı var demek ki bebişin.
Yeni bat ekleyelim canım ne zaman?
Ayyy inşallah kuzumne zaman çıkacak sonuçlar kuzumm
[/QUOTE
2 ile 3 arası sanırım.
Canım selam nasılsın ?nasıl oldun?inşallah iyisindirBaktin mi sen teste
Baloncuk senin yerine olmak isterdim. Şu havada yatağımda dizi izlemek en büyük hayalim olabilir şu anSelam kızlar ben bu hafta izindreyim şöylr yayıla yayıla uyuyorumhava buz gibi ama bu hafta kişisel bütün işlerimi bitirmem lazım, tebriğe gitmem gereken misafirlikler var onları halletmem lazım ama üşeniyorum
Bu arada moralim bozuk, eşim yumurtlama günlerimde eğitimde şehir dışında olacak, isyaaannnnn diye bağırasım var
Şimdiden ocak ayı hayallerim suya düştü, regl beklememe gerek kalmadı
Yarin sabah kuzumtamam kuzum sen ne zaman vereceksin
Ne kadar güzelsin canimKIZLAR İSMİMİ DEĞİŞRTİM EŞİMLE KENDİ İSMİMİ YAZDIM BEN GECEMM11
Insallah sonucta ayni olur kuzum kanda gorurum 0 gorursem napcam bilmiom ciddenR Rainbow3461 ile belirtilerimiz hep aynıydı da merak ettim kuzum
Oh oh hadi sevindim. Ama folik asit kullanmıyordun değil miSelamlar iyi haftalar herkese
Geçen haftadan beri baya yoğun çalışıyorum, bugün de yoğun başladık..
Eşim şubatta konuşalım dedi demiştim ya size, artık korunmayı tamamen bırakmaya karar verdik. Ama benim strese girmemden korktuğunu söyledi, gün takip etmemi istemiyor. gizli gizli ovulasyon testi yapıp kocamı baştan çıkarmayı düşünüyorum
Insallah sonucta ayni olur kuzum kanda gorurum 0 gorursem napcam bilmiom cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?