- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.781
Yaptim kuzum atayim ama gecen yaptigimla benzer cıktı pek fark yokR Rainbow3461 kız elindeki son ovu testini de yapsana bakalım yaaa senden de duyalm
mutlu haberi hadi yaa
Şuan tam da ihtiyacım olan şey, çok kıskandım seni.Selam kızlar ben bu hafta izindreyim şöylr yayıla yayıla uyuyorumhava buz gibi ama bu hafta kişisel bütün işlerimi bitirmem lazım, tebriğe gitmem gereken misafirlikler var onları halletmem lazım ama üşeniyorum
Bu arada moralim bozuk, eşim yumurtlama günlerimde eğitimde şehir dışında olacak, isyaaannnnn diye bağırasım var
Şimdiden ocak ayı hayallerim suya düştü, regl beklememe gerek kalmadı
Kaç dakika sonra çıktı canım?Yaptim kuzum atayim ama gecen yaptigimla benzer cıktı pek fark yok
Gelişme var desene RoseSelamlar iyi haftalar herkese
Geçen haftadan beri baya yoğun çalışıyorum, bugün de yoğun başladık..
Eşim şubatta konuşalım dedi demiştim ya size, artık korunmayı tamamen bırakmaya karar verdik. Ama benim strese girmemden korktuğunu söyledi, gün takip etmemi istemiyor. gizli gizli ovulasyon testi yapıp kocamı baştan çıkarmayı düşünüyorum
Kuzum ovu bu 30dakka sonra baktım gebelik yapmadım daha kan vercem direk diyeKaç dakika sonra çıktı canım?
Hee tamam o zaman buna çok güvenme zaten ,inşallah yarın sendende güzel haber alırızKuzum ovu bu 30dakka sonra baktım gebelik yapmadım daha kan vercem direk diye
Yok kuzum güvenmiom ovu zaten adet geçince gebeliği doğru gösteriyor şuan erkenHee tamam o zaman buna çok güvenme zaten ,inşallah yarın sendende güzel haber alırız
tebrikk ederim canımmmCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
@MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak G gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Aslında eşlerimiz takip yapmamamızı istemekte çok haklılar, kendi kendimi yiyip bitiriyoruz resmenSelamlar iyi haftalar herkese
Geçen haftadan beri baya yoğun çalışıyorum, bugün de yoğun başladık..
Eşim şubatta konuşalım dedi demiştim ya size, artık korunmayı tamamen bırakmaya karar verdik. Ama benim strese girmemden korktuğunu söyledi, gün takip etmemi istemiyor. gizli gizli ovulasyon testi yapıp kocamı baştan çıkarmayı düşünüyorum
Yaa bizde morfoloji sorunu var ondan bir dolu bir boş yapacam yinede ama olaydı iyi olurdu, geç yumurtlayayım diye dua ediyorumBaloncuk senin yerine olmak isterdim. Şu havada yatağımda dizi izlemek en büyük hayalim olabilir şu an
Olsun sen çalışmayı sıkı tutabildiğin kadar tut.
Ediyorumda sağlam spermler canlı kalıyor be kardelenim, bizdeki spermlerin sağlamlığından şüphem var ama yinede bir boş bir dolu devamŞuan tam da ihtiyacım olan şey, çok kıskandım seni.
Seni başı olması sebebiyle yoğun çalışıyoruz ve ben hiç dinlenemiyorum.
Sen gene de çalışmalara devam et ama. Malum spermler bir kaç gün canlı kalabiliyor.
Yaa kullanamıyorum, çok açıyor iştahımı takviyelerOh oh hadi sevindim. Ama folik asit kullanmıyordun değil mi
Bence de biraz takip etme akışına bırak bakalım.Stres çok büyük etken diyorlar.
Regl oldum diyince bi üzüldü bi üzüldü, tühhh ya dediGelişme var desene Rose
Bak eğer stres yapacaksan bir kaç ovulasyon yapma akışına bırak derim.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah. Bakarsın eğitime bebişle gidersinBu ay başlıyorum :) yarın regl bitiyor yarından sonra temel atma törenimiz başlar
Ama şubatta ara vereceğim sanırım eğitime gideceğim 1 hafta yokum tamda yumurtlama dönemine denk geliyor
İstemeyene bak deseydinRegl oldum diyince bi üzüldü bi üzüldü, tühhh ya dedi
O zaman biraz öyle tadını çıkara çıkara deneyelim.
O belli olmaz canım, bakarsın tutar mı tutar. İnsanlar tek ilişkiden hamile kalıyor. Şans işiEdiyorumda sağlam spermler canlı kalıyor be kardelenim, bizdeki spermlerin sağlamlığından şüphem var ama yinede bir boş bir dolu devam
teşekkür ederim kuzum saol merak etme canım dualarım sizinleNe kadar güzelsin canim
Maşallah
Ay bize bol bol dua et sonuçlarım güzel çıksın
Bakalım ya tutarsaHadi bakalım hayırlısı inşallah. Bakarsın eğitime bebişle gidersin
Saol canimteşekkür ederim kuzum saol merak etme canım dualarım sizinle
Merhaba hoşgeldiniz.Selam kızlarrBen gizsiz
yaklaşık 4 senelik evliyim, tsh 3 olması harıcınde bı sorunum yok.
4-5 aydır ovulasyon testleri ile takip ediyorum. pik ve catlama yakalıyorum. ilişkide oluyor.ama sonuc regl
ooO çifte kutlama yaparsınız inşallahBakalım ya tutarsa
Şubat doğum günüm, Mart evlilik yıl dönümümüz güzel bir hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?