- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.801
Ee hadi bakalm, bugün kocama yapışayımO belli olmaz canım, bakarsın tutar mı tutar. İnsanlar tek ilişkiden hamile kalıyor. Şans işi
Ya ne güzel çok severim Mart ayınıooO çifte kutlama yaparsınız inşallahBizimde 25 mart evlilik yıldönümümüz
valla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Evet kardelen, gösterdim.Audreyhorne canım sen sonuçlarını doktora gösterdin mi, ne oldu ?
İyi ya sevindim, o gün tedirgin olmuştun biraz.Evet kardelen, gösterdim.
Bir sıkıntı yok. Toksoplazma hiç geçirmemişim ona dikkat edecekmişiz gebe kaldığımda o kadar :)
Yaa kuzum çok sevindim, rabbim önce sağlık, sonrada evlat versinEvet kardelen, gösterdim.
Bir sıkıntı yok. Toksoplazma hiç geçirmemişim ona dikkat edecekmişiz gebe kaldığımda o kadar :)
Evet demiştim ya sana pimpirikliyim diyeİyi ya sevindim, o gün tedirgin olmuştun biraz.
Hepimize canım benim. çok bekletmeden sağlıklı bebeler versinYaa kuzum çok sevindim, rabbim önce sağlık, sonrada evlat versin
hoşbuldumMerhaba hoşgeldiniz.
Tsh için doktorlar birşey diyor mu ?
Eşiniz hiç muayene oldu mu bir de, bu çok göz ardı ediliyor da.
Merhaba gizsiz, hoşgeldiniz aramızahoşbuldum
Sorun yok değerin cok yüksek değil diyor.ama hala ilacımı kullanmaya devam edıyorum.birde rahim filmi çektirmedim.
Çarşamba regl günüm olursam tekrarlıycam testlerimi. en son temmuz ayında yaptırdım.
Canım eşim pek istekli değil, su tahlil yaptırma konusunda ikna edemiyorum bi türlü..
Merhaba hoş geldinizSelam kızlarrBen gizsiz
yaklaşık 4 senelik evliyim, tsh 3 olması harıcınde bı sorunum yok.
4-5 aydır ovulasyon testleri ile takip ediyorum. pik ve catlama yakalıyorum. ilişkide oluyor.ama sonuc regl
Şuan benim umutlar tamamen bitti sende hemen ciktigi halde negatifse benim için umut 0 artık kuzum bidahaki aya kismet diyelim napalim uzulmek yok yola devam dua edelim bol bol rabbim inşallah duyacak biziKızlar testim negatif çıkmış netten baktım
İdrar testi dpgru olmuyor demekki her zaman
Bak bizde sorun eşimde. Varikosel vardı ameliyat oldu bekliyoruz. Eğer bir problem varsa biran önce tedavisine bakarsınız aslında.hoşbuldum
Sorun yok değerin cok yüksek değil diyor.ama hala ilacımı kullanmaya devam edıyorum.birde rahim filmi çektirmedim.
Çarşamba regl günüm olursam tekrarlıycam testlerimi. en son temmuz ayında yaptırdım.
Canım eşim pek istekli değil, su tahlil yaptırma konusunda ikna edemiyorum bi türlü..
Negativ miKızlar testim negatif çıkmış netten baktım
İdrar testi dpgru olmuyor demekki her zaman
Canım regl 2. Veya 3. Günü gitmelisin ki, hormon testlerini yapabilsin, hsg çektirmeyi düşünürsende regl bittikten sonra gün veriyorya kızlar bende bir şey sormak istiyorum. daha önce hiç kadın doğuma gidip de muayne olmadım. reglim yarın akşam biter ve gitmeyi düşünüyorum. sıkıntılı bir durum var mı gebeliğe engel bir sorun var mı diye. Ne gibi kontroller yapılıyor. Ne testi isteniyor? Muayne esnasında vajinaya bi şey sokuluyor mu? Daha önce gitmediğim için bilmiyorum neler yapıldığını..
söylüyorum canım ama cok inattır.illaki önemli durum oldugunu anlıycak ozaman tamam dicek.zaten ben bi ay klomen kullandım.berbat bi kılo artısı oldu bende. 1ay ara verdım ovulasyonla oda saat gibi kurmalı ilişki oluyor yaMerhaba gizsiz, hoşgeldiniz aramıza
Yazdıklarınızı okudum ama bence eşinizi ikna edin, sperm o kadar etkenki, eğer orda bir sorun varsa buna rağmen denemeye devam ediyor ve olumsuz sonuç alıyorsanız, sizede yazık, psikolojiniz felan, yıpranırsınız
saglıklı gebelik için 2.5 ve altı olmalı diyorlar canımMerhaba hoş geldiniz
tsh 3 olması ne gibi problem ?
haklısınBak bizde sorun eşimde. Varikosel vardı ameliyat oldu bekliyoruz. Eğer bir problem varsa biran önce tedavisine bakarsınız aslında.
İnşallah hiç birşeye gerek kalmadan güzel haber verirsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?