Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla öyle kuzum henüz sevinemiyorum ama bak testim böyle

sizi çok iyi anlıyorum ben de bu ay kimyasal geçirdim çizgim o kadar koyuydu ki ilk değerim battan bir gün önce 225 çıktı sonra 609 oldu iki gün sonra ama sonra düşüşe geçmiş işte inanamadım ama oluyor yaşayan bilir inşallah bu sefer sana tutunur kaç ay önce kimyasal geçirmiştiniz genelde kimyasaldan sonra çabuk hamilelik oluyor ben daha öncede yaşamıştım sonrasında hemen hamile kalmıştım o da düşmüştü ay bende hikaye çok boşver beni baz alma zaten bu 5.hamileliğimdi neyseki bir kızım var işte zor işler..

Merhaba hoşgeldiniz.
Tsh için doktorlar birşey diyor mu ?
Eşiniz hiç muayene oldu mu bir de, bu çok göz ardı ediliyor da.
hoşbuldum
Sorun yok değerin cok yüksek değil diyor.ama hala ilacımı kullanmaya devam edıyorum.birde rahim filmi çektirmedim.
Çarşamba regl günüm olursam tekrarlıycam testlerimi. en son temmuz ayında yaptırdım.
Canım eşim pek istekli değil, su tahlil yaptırma konusunda ikna edemiyorum bi türlü..

Merhaba gizsiz, hoşgeldiniz aramıza
Yazdıklarınızı okudum ama bence eşinizi ikna edin, sperm o kadar etkenki, eğer orda bir sorun varsa buna rağmen denemeye devam ediyor ve olumsuz sonuç alıyorsanız, sizede yazık, psikolojiniz felan, yıpranırsınız

Selam kızlarrBen gizsiz
yaklaşık 4 senelik evliyim, tsh 3 olması harıcınde bı sorunum yok.
4-5 aydır ovulasyon testleri ile takip ediyorum. pik ve catlama yakalıyorum. ilişkide oluyor.ama sonuc regl
Merhaba hoş geldiniz
tsh 3 olması ne gibi problem ?

Kızlar testim negatif çıkmış netten baktım
İdrar testi dpgru olmuyor demekki her zaman
Şuan benim umutlar tamamen bitti sende hemen ciktigi halde negatifse benim için umut 0 artık kuzum bidahaki aya kismet diyelim napalim uzulmek yok yola devam dua edelim bol bol rabbim inşallah duyacak bizi ❤ sabır ya sabır

Bak bizde sorun eşimde. Varikosel vardı ameliyat oldu bekliyoruz. Eğer bir problem varsa biran önce tedavisine bakarsınız aslında.
İnşallah hiç birşeye gerek kalmadan güzel haber verirsin bizlere.

ya kızlar bende bir şey sormak istiyorum. daha önce hiç kadın doğuma gidip de muayne olmadım. reglim yarın akşam biter ve gitmeyi düşünüyorum. sıkıntılı bir durum var mı gebeliğe engel bir sorun var mı diye. Ne gibi kontroller yapılıyor. Ne testi isteniyor? Muayne esnasında vajinaya bi şey sokuluyor mu? Daha önce gitmediğim için bilmiyorum neler yapıldığını..

Canım regl 2. Veya 3. Günü gitmelisin ki, hormon testlerini yapabilsin, hsg çektirmeyi düşünürsende regl bittikten sonra gün veriyor

söylüyorum canım ama cok inattır.illaki önemli durum oldugunu anlıycak ozaman tamam dicek.zaten ben bi ay klomen kullandım.berbat bi kılo artısı oldu bende. 1ay ara verdım ovulasyonla oda saat gibi kurmalı ilişki oluyor ya
Merhaba hoş geldiniz
tsh 3 olması ne gibi problem ?
saglıklı gebelik için 2.5 ve altı olmalı diyorlar canım
Bak bizde sorun eşimde. Varikosel vardı ameliyat oldu bekliyoruz. Eğer bir problem varsa biran önce tedavisine bakarsınız aslında.
İnşallah hiç birşeye gerek kalmadan güzel haber verirsin bizlere.
haklısın
inşallah canım hepimizden inşallahh
yaza kadar ikna etmem lazım. hoş zaten yaza kadar olamzsa 5 senemıze giricez.mecbur gitmek durumunda kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…