Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından çok yüksek durmuyor açıkcası çok değerleri de bilmiyorum ama

Kan alınır, hormonlara bakılır ve alttan muayene edilir.
Evet ultrasonla baktıkları için biraz rahatsız edici olabilir ama çok kısa sürüyor.
Bir de smear alınır sizden o da basit bir şey hiç korkma :)

Yaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki kendimin haberini aldığım ilk güne döndüm.. ara ara buraya girip bakıyodum gelişme var mı diye. Ve 2 ay kadar öncede rüyamda görmüştüm sanada yazmıştım biliyodum gerçeğe yaklaştığını hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah ve rabbim tüm isteyeN herkese nasip eder

Evet erkekler sanırım bize göre biraz daha katı olabiliyorlar, aslında onlarıda strese sokmamak gerekiyormuş diyor doktorlar, onlarda sinir stres yapınca spermleri etkiliyormuş, umarım en kısa zamanda ikna edebilirsiniz

evet kuzum söylemiştin hatırlıyorum ya hala ben inanamıyorum bile
çok teşekkür ederim kuzum benimm

En azından çok yüksek durmuyor açıkcası çok değerleri de bilmiyorum ama
siz ne zamandır istiyorsunuz..
ben hgs cektırmedım birde onu cektıreyım dıyorum.Tüplerde cok önemli..Regl olunca inşallah gideceğim..

listeye benı eklersenız sevınırım bu arada :) bat 9 ocak

inaşşalah canım evet erkeklere göre biz daha istekli herseyiyapmaya hazırız. bazen kızıyorum sanki sadece benım cocugum olacakmış gibi davranıyorsun dıyorum.ama erkekler görmeden hissetmeden o duyguya giremiyor galiba

siz ne zamandır istiyorsunuz..
ben hgs cektırmedım birde onu cektıreyım dıyorum.Tüplerde cok önemli..Regl olunca inşallah gideceğim..

listeye benı eklersenız sevınırım bu arada :) bat 9 ocak
Ben hiç denemedim yani bu ay ilk deneme olacak :)
Bende tsh baktım şimdi 2.7çıkmış ama doktorum hiç bilgi vermemişti bu konuda

Ben hiç denemedim yani bu ay ilk deneme olacak :)
Bende tsh baktım şimdi 2.7çıkmış ama doktorum hiç bilgi vermemişti bu konuda
2 li rakamlar göze batmıyor
benım ilk degerım 4.90 dı. bu inmiş halibu sartlarla gebelık olusmaz dedı.asıldım ilaca hemen.
doktorumun bana dediğini söyleyelim popo altına yastık bacaklar havaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…