- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.821
Ooo kız battan 4 gün önce bu sonuç ikizmi neKızlar sonuç 582 çıkmış
Olsa yok demem kuzum valla Sağlıklı olsun daOoo kız battan 4 gün önce bu sonuç ikizmi ne
En azından çok yüksek durmuyor açıkcası çok değerleri de bilmiyorum amasöylüyorum canım ama cok inattır.illaki önemli durum oldugunu anlıycak ozaman tamam dicek.zaten ben bi ay klomen kullandım.berbat bi kılo artısı oldu bende. 1ay ara verdım ovulasyonla oda saat gibi kurmalı ilişki oluyor ya
saglıklı gebelik için 2.5 ve altı olmalı diyorlar canım
haklısın
inşallah canım hepimizden inşallahh
yaza kadar ikna etmem lazım. hoş zaten yaza kadar olamzsa 5 senemıze giricez.mecbur gitmek durumunda kalıcaz
erken dollenme olabilir cnm tebrik ederimKızlar sonuç 582 çıkmış
Ay inşallah kuzum sağlıklı olsunda ama değer ikiz gibi kız ayyy heyecan yaptımOlsa yok demem kuzum valla Sağlıklı olsun da
Kan alınır, hormonlara bakılır ve alttan muayene edilir.ya kızlar bende bir şey sormak istiyorum. daha önce hiç kadın doğuma gidip de muayne olmadım. reglim yarın akşam biter ve gitmeyi düşünüyorum. sıkıntılı bir durum var mı gebeliğe engel bir sorun var mı diye. Ne gibi kontroller yapılıyor. Ne testi isteniyor? Muayne esnasında vajinaya bi şey sokuluyor mu? Daha önce gitmediğim için bilmiyorum neler yapıldığını..
Yaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki kendimin haberini aldığım ilk güne döndüm.. ara ara buraya girip bakıyodum gelişme var mı diye. Ve 2 ay kadar öncede rüyamda görmüştüm sanada yazmıştım biliyodum gerçeğe yaklaştığınıCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
@MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak G gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Ohh masallah hayirli olsun canim insallahKızlar sonuç 582 çıkmış
Evet erkekler sanırım bize göre biraz daha katı olabiliyorlar, aslında onlarıda strese sokmamak gerekiyormuş diyor doktorlar, onlarda sinir stres yapınca spermleri etkiliyormuş, umarım en kısa zamanda ikna edebilirsinizsöylüyorum canım ama cok inattır.illaki önemli durum oldugunu anlıycak ozaman tamam dicek.zaten ben bi ay klomen kullandım.berbat bi kılo artısı oldu bende. 1ay ara verdım ovulasyonla oda saat gibi kurmalı ilişki oluyor ya
saglıklı gebelik için 2.5 ve altı olmalı diyorlar canım
haklısın
inşallah canım hepimizden inşallahh
yaza kadar ikna etmem lazım. hoş zaten yaza kadar olamzsa 5 senemıze giricez.mecbur gitmek durumunda kalıcaz
vaovvvvvvv görüyor musunnnn kuzummm oh beeeeKızlar sonuç 582 çıkmış
evet kuzum söylemiştin hatırlıyorum ya hala ben inanamıyorum bileYaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki kendimin haberini aldığım ilk güne döndüm.. ara ara buraya girip bakıyodum gelişme var mı diye. Ve 2 ay kadar öncede rüyamda görmüştüm sanada yazmıştım biliyodum gerçeğe yaklaştığınıhayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah ve rabbim tüm isteyeN herkese nasip eder
siz ne zamandır istiyorsunuz..En azından çok yüksek durmuyor açıkcası çok değerleri de bilmiyorum ama
Benim 0 çıkmış canim netten baktım az önce bende sasirdim silik görüp nasıl negatifNegativ minasil olur ya
Maşallah canım baya yüksek çıkmış tebrik ederimKızlar sonuç 582 çıkmış
inaşşalah canım evet erkeklere göre biz daha istekli herseyiyapmaya hazırız. bazen kızıyorum sanki sadece benım cocugum olacakmış gibi davranıyorsun dıyorum.ama erkekler görmeden hissetmeden o duyguya giremiyor galibaEvet erkekler sanırım bize göre biraz daha katı olabiliyorlar, aslında onlarıda strese sokmamak gerekiyormuş diyor doktorlar, onlarda sinir stres yapınca spermleri etkiliyormuş, umarım en kısa zamanda ikna edebilirsiniz
Ben hiç denemedim yani bu ay ilk deneme olacak :)siz ne zamandır istiyorsunuz..
ben hgs cektırmedım birde onu cektıreyım dıyorum.Tüplerde cok önemli..Regl olunca inşallah gideceğim..
listeye benı eklersenız sevınırım bu arada :) bat 9 ocak
Çok güzel olcak her şey görceksin ilk şoku atlat sonrası kese kalp atışı cinsiyet su gibi geçip gidiyoevet kuzum söylemiştin hatırlıyorum ya hala ben inanamıyorum bile
çok teşekkür ederim kuzum benimm
Ya hayırlı uğurlu olsun kuzucum ya çok sevindim çokkkkk❤❤❤❤❤Kızlar sonuç 582 çıkmış
2 li rakamlar göze batmıyorBen hiç denemedim yani bu ay ilk deneme olacak :)
Bende tsh baktım şimdi 2.7çıkmış ama doktorum hiç bilgi vermemişti bu konuda
Gözün aydın olsun canımKızlar sonuç 582 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?