Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canim benim rabbim hayırlı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizede dua edermisin kuzum kalbinden gecirmen bile yeter
Ederim tabi etmen mi kuzum en kısa zamanda Allah ım Sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Kuzum ikiz zor gibi ne benim eşimin ailesinde ikiz bilmiyorum ben valla umarım kötü bir durum değildir bu değer
Kuzum kotu dusunme nie kotu olsun insallah saglikla ilerleyecek gelecek bebisin kucağına zor ama çok güzel ikiz olsa hayır denmez ya

Kuzum kotu dusunme nie kotu olsun insallah saglikla ilerleyecej gelecek bebisin kucağına zor ama çok güzel ikiz olsa hayır denmez ya
Demem valla bi seferde kurtulmuş olurum zaten Amh 0.87 gelmişti pek umudum yoktu kimyasal olduysa normali en az bir tane olur diyordum ama ikiz olursa da Allah ım büyük güzel olur valla Dış gebelik geldi aklıma bi an da o yüzden kötü mü dedim

Aynen oyle kuzum saglikla gelsinde onemli deil noldu kaç oldu ❤
Kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun sağlıklı olacak sağlıkla ilerleyecek korkma dua et kuzum

Ee ama ben sana demiştim dimi bak nasıl da turnayı gözünden vurmuşum hayırlı olsun bebeğim bu sefer sıkı sıkı tutunsun sana in şa Allah
Valla öyle nokta atışı yapmışsın kuzum ama çok yüksek değil dimi bak 23 çatlamaydı 10 Ocak bat

Aynen oyle kuzum saglikla gelsinde onemli deil noldu kaç oldu ❤
Kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun sağlıklı olacak sağlıkla ilerleyecek korkma dua et kuzum
Ediyorum kuzum değeri gördüğümden beri valla en yüksek 46 görmüştüm ben bu değer çok güzel bence

Al
İnanki bunu takacak bir insan değil ilişkide sorun bu ay ortaya çıktı kafasina taktığı başka bişey var biliyorum ama konusmuyor sorduğumda bilmiyorum deyip kpatiyor iletisim kurabilsem ona göre davranacam zaten
Ah canim allah sana sabır versin insallah esininde ne problemi varsa çözürde allahim sana hayirli saglikli bi evlat nasip eder

İkiz denecek kadar yüksek değil ama çok iyi bir değer 14 15 gün için kuzum in şa Allah 2 gün sonra 1000 1200leri de görürüz
İnşallah kuzum ya Ultrasonda ne zaman gözüküyor acaba çok değişik duygular inşallah yine boğazımda kalmaz valla hala korkuyorum

İKİZ GEBELİKTE KAÇ OLUYORKİ DEĞER
Günaşırı 2ye katlanması gerekirken 4 5e katlanır o zaman ikiz düşünülür ama bazen fazla artış olsa çoğul gebelik olmuyo en net ultrasonda gözükür zaten arkadaşımda 3400 filandı adet günü ama tek keseydi

İnşallah kuzum ya ❤ Ultrasonda ne zaman gözüküyor acaba çok değişik duygular inşallah yine boğazımda kalmaz valla hala korkuyorum
Korkma bitanem güzel olucak in şa Allah her şey 1 haftaya görürsün bence kuzum 3000den sonra kese gözüküyo diye biliyorum ama net bişey diyemem senin normal artış yaparsa 4 5 güne 3000 4000 olur gözükür cuma ya da en geç pazartesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…