- 4 Kasım 2019
- 2.036
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.181
Ayy gordummm cok sevindim kizDidoşş bir sürü yeni hamiş haberi aldık yaa çok bereketli bir gün oldu
A. Selam canim insallah gusel haberlerini aliriz bu ayherkese selam kızlar, ben de bu ay çok umutluyum. 1 yıldır deniyoruz olmadı. eşimde sperm hareket ve morfolojide biraz düşüklük var, 5-6 ay daha doğal yollarla denemeye devam edin dedi doktor. kürler deniyoruz. yumurtlama takibime de başlayacağım 2 gün sonra, adetimin 10. günü oluyor. inşallah güzel haberler alırız bu ay... öyle zor oluyor ki her ay beklemek ama bir şey elde edememek...
herkese selam kızlar, ben de bu ay çok umutluyum. 1 yıldır deniyoruz olmadı. eşimde sperm hareket ve morfolojide biraz düşüklük var, 5-6 ay daha doğal yollarla denemeye devam edin dedi doktor. kürler deniyoruz. yumurtlama takibime de başlayacağım 2 gün sonra, adetimin 10. günü oluyor. inşallah güzel haberler alırız bu ay... öyle zor oluyor ki her ay beklemek ama bir şey elde edememek...
hoşbuldukkk, 24 kasımda bekliyorum. inşallah hiiiiç gelmez :))hoşgeldin canımm, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız, listemize ekleyelim ne zaman bekliyorsun adeti?
Bugunmu geldi regl canimDidem canım benim batı düzenlemen mümkün mü 2 Aralık
amin canım çok sağolAllahım sağ saglim kucağına almayi nasip etsin çok sevindim
INSALLLlahhhh guzel haberler beklıyorumm m bısey sorucam benım dun catladı dun yaptım bugun yapamıcam yarın yapıcam olur mu senceYok canim yumurtam 24 25 de pik yaptı 25 i akşamı 7 8 gibi çatladı 25inden hesaplıyorum bugün tam 12.gün idrar da çıkmaz ama kanda çıkar dedi doktor değer düşük olur ama çıksada dedi
hoşbuldukkk, 24 kasımda bekliyorum. inşallah hiiiiç gelmez :))
ben listede yokum
Amin canım inşallah ❤❤INSALLLlahhhh guzel haberler beklıyorumm m bısey sorucam benım dun catladı dun yaptım bugun yapamıcam yarın yapıcam olur mu sence
BILgılendırme ıcın cok tesekkur ederım canım benımde degerlendırmem bole bak 3kasım pazar yumurtlama olduAmin canım inşallah ❤❤sol kasigim ağrıyor şuan iğne batıyor gibi hayırlısı olsun inşallah ❤
Canim gün aşırı ilişki yeterli geliyor aslında sadece biz oranı dahada arttırmak için sık ilişki yaşıyoruz bu günlerde ama gün aşırı yaptım gebe kalamazsın die birşey yok sonuçta sperm vücutta en az 2 en fazla 5 gün yaşıyor çatlama günü yaptıysan bugün olmasada yarın birliktelik olursa iyi olur canım
Yaaaaa çok çok coook sevindim
Oglen yap kiz daha iyi olur 12 5 arasiHayatımın ilk ovu testiyle karşınızdayım kuzular.Doğru yapmiş miyim ???? Bugün reglim bitti akşam 8:00 da ovu yaptım. Bundan sonra akşam 8 yapmayı düşünüyorum hep ne dersiniz zaman uygun mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?