- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.861
Ooo surat asma yanınızda olamıyorum sürekli diye emoji koydumDerya biraz toplana kendini artık suratin asik surekli yapma böyle bu ayda olmadi napalim boyle umutsuzluk uzgunluk gormek istemiyorum burda lütfen her olmayan ay daha guclu baslicaz ki bebis gelsin bak adet geldi ama cabuk bitsinde hemen calismalara baslayalim diye gun say suratini asip durma lutfen kuzum
Ben bu parcalari belirtiden saymıyorum gecen ayda vardiGebelik belirtiside dio ama doğru cikmio kuzum birşeyimiz yok iyiyiz takildikca hastalık cikarticaz
Aa takilmayalim ozaman vücudumuzu rahat bırakalım azBen bu parcalari belirtiden saymıyorum gecen ayda vardiyemezler
Afeerin böyle ol canımı yeOoo surat asma yanınızda olamıyorum sürekli diye emoji koydumyanlış anlaşıldı
Aynn kuzum kurcaladikca b***ku çıkıyorAa takilmayalim ozaman vücudumuzu rahat bırakalım az
Tesekür ederim kuzumAfeerin böyle ol canımı yegül biraz bomba gibi gircez araliga sürekli burda olmasanda kalbin bizimle biliyorum
Kizlar innovita kullaniyor diye biliyor kuzumOvulasyon marka olarak test öneriniz varmı peki
Canim ben ilk lab. Marka almistim guzeldi. İnno.. da guzel. İnno icin daha iyi deniyor.Kızlar kusura bakmayın sohbetlere katılamıyorum direk biseyler soruyorum ama kusuruma bakmayın vaktim pek olmuyorovulasyon testi alıcam n11 den almıştım sizin önereceğiniz marka falan varmı ?
Sen niye markayi yazmiyom ban icinmiCanim ben ilk lab. Marka almistim guzeldi. İnno.. da guzel. İnno icin daha iyi deniyor.
Nerden temin edebilirim n11 de varmı kiCanim ben ilk lab. Marka almistim guzeldi. İnno.. da guzel. İnno icin daha iyi deniyor.
Marka verdigi icin ban yiyenler oluyomus ondanSen niye markayi yazmiyom ban icinmibanmi yicemmmm
Amin nolu bizlere dua et kuzumHepinize cok tesekkur ederim canlar desteginiz ve guzel dilekleriniz icin ❤Rabbim hepinize nasip eder insallah
Nerden temin edebilirim n11 de varmı ki
Ay ne sacma burda gebelikden konusuyoz ama ilac testler birbirimize onermemiz kadae normal bisi yok bu kurali beyenmedimMarka verdigi icin ban yiyenler oluyomus ondanbiri sikayet falan eder sizinle konusmazsam catlarim ben ban yersem
Başkan bu konuya el atAy ne sacma burda gebelikden konusuyoz ama ilac testler birbirimize onermemiz kadae normal bisi yok bu kurali beyenmedim
Ahahaha annemden hep öyle söylerAynem oyle kuzum kiz sana bisi olmaz okadar seyden sonra valla
Öncelikle teşekkür ederim kırmadıgınız için beniCanım bende meraktan duramadim yaptimen basta yapsam cikmazdi belki bilmiyorum ama suan aşırı belirgin
Aa pardon yanlıs yere bakmısım tam koyuCanım bende meraktan duramadim yaptimen basta yapsam cikmazdi belki bilmiyorum ama suan aşırı belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?