Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstegramini heryeri dolu zaten az önce bile gördüm ya dedim ki acaba ben ne zman artık bunlara tek bakmayla değil almayla yetinicem
Valla hepsini kaydediyorum o zaman gelsin birbirimize bunu.aldim.sende al deriz insalllah

Çok cok amin rabbim bizi görüyor bizi işitiyor kalbimizdekini de biliyor allahim herkesin gönlüne göre versin benim de tabiki
Aminnnn çiçeğim aminnnn insalllah her anne olmak isteyene tattirsin bu duyguyu bizleredeee aminnn

Allah korusun kuzummm verende alanda allah o ne derse odur hamile kaldığında yat dinlen cok is yapma insalllah sagliklica da kucagina alirsin

Allah korusun kuzummm verende alanda allah o ne derse odur hamile kaldığında yat dinlen cok is yapma insalllah sagliklica da kucagina alirsin
Amin kuzum inşallah olsunda eşim zaten çok üstüme düşüyor hele öyle olsa tam düşer zaten Bi ara oldu bana yemek bile yaptırmıyordu sadece yatıyordum ama gene de düşük oldu maalesef

Amin kuzum inşallah olsunda eşim zaten çok üstüme düşüyor hele öyle olsa tam düşer zaten Bi ara oldu bana yemek bile yaptırmıyordu sadece yatıyordum ama gene de düşük oldu maalesef
Yaaa insallah tez zamanda hayirlisiyla hamile haberini aliriz yapisir sana insalllah sagliklica alirsin kucagina canim cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…