- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.041
Yarabbim kiz ben evlendifimde 42 kiloydum laaaa54 kiloyum boyum 1.57
Bende 44 kiloydum hey gidi gençlikYarabbim kiz ben evlendifimde 42 kiloydum laaaasmdi 55 56 geliyorum mutluyuuummm cokkk
Bende 44 kiloydum hey gidi gençlik
İnstegramini heryeri dolu zaten az önce bile gördüm ya dedim ki acaba ben ne zman artık bunlara tek bakmayla değil almayla yetinicemYaaa bidr reklamlarda bebek kıyafetleri tek banami çıkıyor sizede cikiyormuuu
Valla hepsini kaydediyorum o zaman gelsin birbirimize bunu.aldim.sende al deriz insalllahİnstegramini heryeri dolu zaten az önce bile gördüm ya dedim ki acaba ben ne zman artık bunlara tek bakmayla değil almayla yetinicem
Tamam kuzum bekliyorum ama o inşallah vardır da erkenden çıkar ya çünkü ignye başlamam lazım yaYapma dur da varrrrr bekle.aman diyim 2 gun kalsin sonra yaaapicaaaz
Dur destur ne iğnesiTamam kuzum bekliyorum ama o inşallah vardır da erkenden çıkar ya çünkü ignye başlamam lazım ya
Çok cok amin rabbim bizi görüyor bizi işitiyor kalbimizdekini de biliyor allahim herkesin gönlüne göre versin benim de tabikiValla hepsini kaydediyorum o zaman gelsin birbirimize bunu.aldim.sende al deriz insalllah
Çalışıyordum canım 1 senedir calışmıyorum bıraktım.ye ic yat nolcak calisionydn canim.sen
Düşük olmasın diye kuzu bende kan pihtilasmasi var rahim bebeği kabul etmiyor o yüzden hamile kaldığımda hergun vurulmam gereken bir iğne varmış doktorum söyledi eğer hamile olursam ona başlıcam işte inşallahDur destur ne iğnesi
Aminnnn çiçeğim aminnnn insalllah her anne olmak isteyene tattirsin bu duyguyu bizleredeee aminnnÇok cok amin rabbim bizi görüyor bizi işitiyor kalbimizdekini de biliyor allahim herkesin gönlüne göre versin benim de tabiki❤
Anladim kuzum evde zaten calisiyoruz yeterinceÇalışıyordum canım 1 senedir calışmıyorum bıraktım.
Allah korusun kuzummm verende alanda allah o ne derse odur hamile kaldığında yat dinlen cok is yapma insalllah sagliklica da kucagina alirsinDüşük olmasın diye kuzu bende kan pihtilasmasi var rahim bebeği kabul etmiyor o yüzden hamile kaldığımda hergun vurulmam gereken bir iğne varmış doktorum söyledi eğer hamile olursam ona başlıcam işte inşallah
Amin kuzum inşallah olsunda eşim zaten çok üstüme düşüyor hele öyle olsa tam düşer zaten Bi ara oldu bana yemek bile yaptırmıyordu sadece yatıyordum ama gene de düşük oldu maalesefAllah korusun kuzummm verende alanda allah o ne derse odur hamile kaldığında yat dinlen cok is yapma insalllah sagliklica da kucagina alirsin
Aynen köle izaura gibiyizAnladim kuzum evde zaten calisiyoruz yeterince
YaaaAmin kuzum inşallah olsunda eşim zaten çok üstüme düşüyor hele öyle olsa tam düşer zaten Bi ara oldu bana yemek bile yaptırmıyordu sadece yatıyordum ama gene de düşük oldu maalesef
Camasir as katla ütü yap ev temizle yemek uuuuf yarinki yemegi düşünüyorumAynen köle izaura gibiyiz
Bitmez bizim askerlikCamasir as katla ütü yap ev temizle yemek uuuuf yarinki yemegi düşünüyorum
Bitmezzz canim olsun cocuk olsun hersy daha guzel olucak 6 aydan sonra ek gidaya gecissBitmez bizim askerlik
Inşallah canım olsun hayırlısıyla onlar kolay işler zevkle yapılırBitmezzz canim olsun cocuk olsun hersy daha guzel olucak 6 aydan sonra ek gidaya gecissneler hazrlarim neler ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?