Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte orası muamma kuzum ya benim test 2 taneydi onun da biri silik biri ona nazaran koyuydu dün yumurtlamam lazımdı takvime göre bilmiyorum ya haller karışık bende
Adetin nezaman yumurtlamaysa ondan olabilir yada insallah yerlesme kanamasidir

Hahaha valla öyle görünüyor. Vurdu gol oldu enişte !!! kız hamiş ol burdan tezahürat edicim enişteye söz lan. OLEEEEEY OLEY OLEY OLEY ENİŞTEEEE SUPERSİİİİN!!!!
vurdu gol olduu
Bende eşimle dalga geçiyorum bu ayda out a attın bi denk getiremiyorsun kaleyi diyorum
Sizİnkiler yine gol atmaya çalışıyor biz daha yanyana gelemedik maç yapak

Kizlar ne cok mesaj olmuş okuyamadim valla ya benim.kaafami karıştıran bisey var Adetime 6 gun kaldi suan ben göğsüme el degdiremem.cok.acimasi lazimm.ama.acisam mi acimasam mi smdi ne acio ne acımıyor deyisik bisi cildircaaam ya

Bendede hamıle akldıgım ay ole olmustu canım ama dolgunlastı

Yanı olmayan oluyormuş demi
Evet canım herkeste olmuyor kiminde oluyor kimi hiç hamile kaldığını anlamıyor kimi üzerine adet görüyor benim bı komşu teyze var son çocuğuna hamileyken 3 ay adet olmuş normal şekilde o yüzden hiç hamile olacağını dusunmemis bı gün farklı sebeple doktora gitmiş tahlillerde 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ben adet oluyordum falan deyince doktor nadir kişilerde görülür böyle demiş

Bız asla ole olamayız bu gıdısle:))))))

Adetin nezaman yumurtlamaysa ondan olabilir yada insallah yerlesme kanamasidir
Adetim her 29 günde bir olur canım 19 kasıma denk geliyo galiba ben en geç 20si diye kaydettim ama benim uzayan akıntım neredeyse 4 5 gündür var ara ara geliyo ama aniden fazla geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…