- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.661
Daha 1den sonra alcak sonucunu ole yazmıstı kuzum
Insalllah kuzum ❤Tüh neyse bida ki rüyalara kısmet kuzum
Adetin nezaman yumurtlamaysa ondan olabilir yada insallah yerlesme kanamasidirİşte orası muamma kuzum ya benim test 2 taneydi onun da biri silik biri ona nazaran koyuydu dün yumurtlamam lazımdı takvime göre bilmiyorum ya haller karışık bende
Hahaha valla öyle görünüyor. Vurdu gol oldu enişte !!!kız hamiş ol burdan tezahürat edicim enişteye söz lan. OLEEEEEY OLEY OLEY OLEY ENİŞTEEEE SUPERSİİİİN!!!!
Sizİnkiler yine gol atmaya çalışıyor biz daha yanyana gelemedik maç yapakvurdu gol olduu
Bende eşimle dalga geçiyorum bu ayda out a attın bi denk getiremiyorsun kaleyi diyorum
Herkeste yerleşme kanaması olmuyor canım herkesin farklı oluyorHamile olup Hıc yerleşme kanaması olmayan varımdır pekı
Olmazmi.kiz var tabiii genelde herkrsde olmaz.oHamile olup Hıc yerleşme kanaması olmayan varımdır pekı
BAna hıc olmadı canımHamile olup Hıc yerleşme kanaması olmayan varımdır pekı
Yanı olmayan oluyormuş demiHerkeste yerleşme kanaması olmuyor canım herkesin farklı oluyor
Bendede hamıle akldıgım ay ole olmustu canım ama dolgunlastıKizlar ne cok mesaj olmuş okuyamadim valla ya benim.kaafami karıştıran bisey var Adetime 6 gun kaldi suan ben göğsüme el degdiremem.cok.acimasi lazimm.ama.acisam mi acimasam mi smdi ne acio ne acımıyor deyisik bisi cildircaaam ya
Evet canım herkeste olmuyor kiminde oluyor kimi hiç hamile kaldığını anlamıyor kimi üzerine adet görüyor benim bı komşu teyze var son çocuğuna hamileyken 3 ay adet olmuş normal şekilde o yüzden hiç hamile olacağını dusunmemis bı gün farklı sebeple doktora gitmiş tahlillerde 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ben adet oluyordum falan deyince doktor nadir kişilerde görülür böyle demişYanı olmayan oluyormuş demi
Bız asla ole olamayız bu gıdısle:))))))Evet canım herkeste olmuyor kiminde oluyor kimi hiç hamile kaldığını anlamıyor kimi üzerine adet görüyor benim bı komşu teyze var son çocuğuna hamileyken 3 ay adet olmuş normal şekilde o yüzden hiç hamile olacağını dusunmemis bı gün farklı sebeple doktora gitmiş tahlillerde 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ben adet oluyordum falan deyince doktor nadir kişilerde görülür böyle demiş
Kız olmasında zaten hamile olduğumuzun farkına varalımBız asla ole olamayız bu gıdısle:))))))
Kasık agrısı oldu mu cnmBAna hıc olmadı canım
Buyuduler gbi ama adet oncesi givi acımıyorlar sizinde adet oncesi acirmiydi pekiBendede hamıle akldıgım ay ole olmustu canım ama dolgunlastı
OLmadı canım sadece degerım 20lerden sonra sag kasıgımda bacagımla bırlıkte agrı oldu sonra doktora gıttım 65e vıktı deger sonra kahve leke geldı progrsteron degerım dusuk oldugu ılac verdı ama yınede dustuKasık agrısı oldu mu cnm
Adetim her 29 günde bir olur canım 19 kasıma denk geliyo galiba ben en geç 20si diye kaydettim ama benim uzayan akıntım neredeyse 4 5 gündür var ara ara geliyo ama aniden fazla geliyoAdetin nezaman yumurtlamaysa ondan olabilir yada insallah yerlesme kanamasidir
Benım goguslerım slıkon ve adet oncesı ucaları cok acır orsan anlarım adet olacagımı ozaman goguslerımı sıkıyodum yıne acımıyodu sasırmıstım hattaBuyuduler gbi ama adet oncesi givi acımıyorlar sizinde adet oncesi acirmiydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?